کمبود فضای نمایشگاه مطلوب در ایران


پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره انجمن نمایشگاه‌های کشور با اشاره به رشد تعداد نمایشگاه‌های بین‌المللی در سال‌های گذشته اظهار کرد: به تناسب تعداد نمایشگاه‌ها فضای استاندارد نمایشگاهی در کشور ایجاد نشده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی ابراهیم‌زاده در گفت‌وگویی، اظهار کرد: طی سال‌های گذشته در حوزه صنعت نمایشگاهی با توجه به ظرفیت‌های موجود و موقعیت استراتژیک ایران در منطقه تعداد نمایشگاه‌ها رشد قابل توجهی در قیاس با دهه‌های گذشته و به ویژه دهه ۵۰ داشته است، اما متاسفانه همزمان با افزایش تعداد نمایشگاه‌های بین‌المللی زیرساخت‌های لازم برای این بخش مهیا نشده است.

 

وی همچنین عنوان کرد: توسعه فضاهای نمایشگاهی با استانداردهای بین ‌المللی یکی از ضرورت‌های مهم فعلی به شمار می‌رود، چرا که در حال حاضر به طور معمول سایت‌های نمایشگاهی ما تمامی استانداردهای لازم برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی را ندارند.

 

رییس هیات مدیره انجمن نمایشگاه‌های کشور ادامه داد: به عنوان مثال اکنون نمایشگاه بین المللی تهران که در میان نمایشگاه‌های فعلی کشور بهترین موقعیت را داراست در شرایطی قرار دارد که دسترسی به مترو برای آن وجود نداشته و حتی در مواقع عادی سال دارای ترافیک بالا به شمار می‌رود. طبیعی است که چنین نمایشگاهی در زمان برگزار برخی نمایشگاه‌های عمومی با ترافیک بیشتر در خیابان‌های اطراف مواجه خواهد شد و مشکلاتی را برای شهر ایجاد می‌کند.

 

ابراهیم زاده بیان کرد: البته همان طور که اشاره شد وضعیت این نمایشگاه به مراتب بهتر از نمایشگاه‌هایی مانند شهر آفتاب است، چرا که نمایشگاهی مانند شهر آفتاب اکنون وسعت لازم را ندارد و در آن ما شاهد ۱۰ تا ۱۲ هزار متر فضای نمایشگاهی هستیم در حالی که در برخی نمایشگاه‌ها به فضایی بالغ بر ۳۰ هزار متر نیاز است. متاسفانه این موضوع در طراحی‌های شهر آفتاب مورد توجه قرار نگرفته و اکنون ما امیدواریم که فضای این نمایشگاه ۵۰ تا ۶۰ هزار متر دیگر افزایش پیدا کند.

 

وی همچنین به مصلای تهران اشاره کرد و یادآور شد: این محیط جزو فضای نمایشگاهی به شمار نمی‌رود اما با توجه به این که امکانات چندانی در حوزه نمایشگاهی وجود ندارد به واسطه فشارهای موجود گاه از این فضا یا مواردی مانند بوستان گفت و گو کمک گرفته می‌شود.

 

رییس هیات مدیره انجمن نمایشگاه‌های کشور با بیان این که اکنون انجمن برگزار کنندگان نمایشگاه‌های کشور علاقه بسیار زیادی به سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در این حوزه دارند، اظهار کرد: لازم است زیرساخت‌های نمایشگاهی مانند سایت، هتل، امکانات توریست به شکل مناسب تهیه شوند تا پتانسیل برگزاری نمایشگاه‌های بهتر در تهران وجود داشته باشد. اکنون ما امیدواریم با حمایت دولت بتوانیم در حوزه طراحی نقشه و تاسیس سازمان نمایشگاهی کشور گام‌های موثری برداریم.

 

ابراهیم زاده اضافه کرد: هر ساله حدود ۳۱ هزار نمایشگاه بین المللی در دنیا برگزار شده و چهار تا پنج میلیون شرکت در این نمایشگاه ها حضور می‌یابند. از سوی دیگر ۲۶۰ میلیون نفر در این رویدادها حاضر می‌شوند. چنین شرایطی گویای آن است که سرمایه‌گذاری در این حوزه قطعا علاوه بر آنکه می‌تواند از مزایای اقتصادی برخوردار باشد اشتغالزایی را به همراه خواهد داشت.

 

وی ادامه داد: اکنون در نمایشگاه تهران سالانه حدود ۷۰ نمایشگاه بین المللی برگزار می‌شود و شاید حدود ۷۰ تا ۸۰ نمایشگاه دیگر در سایر سایت‌های خارج تهران و حدود ۱۰ تا ۲۰ نمایشگاه در شهرستان‌ها برگزار شوند. براین اساس می‌توان گفت که در مجموع تعداد نمایشگاه‌هایی که در کشور برگزار می‌شود قابل توجه است و جا دارد به این حوزه توجه بیشتری صورت بگیرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10470 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 2252 ساعت: 10:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 ممنوعیت خرید و فروش دارو در فضای مجازی ۱۴۰۱ شنبه ۲ مهر
3 استعفای وزیر تعاون تایید شد/ برای افزایش هماهنگی در دولت استعفا کردم ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۴ خرداد
4 تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
5 واکنش وزارت جهاد به آلودگی محصولات کشاورزی وارداتی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
6 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
7 ۵ تکنیک بازاریابی ویروسی ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
8 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
9 رشد کسب و کار مجازی در اینستاگرام ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۶ بهمن
10 وزیر جهادکشاورزی: از بداخلاقی ها و بی اخلاقی ها به خدا پناه می برم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 توسعه گلخانه، تنها راه نجات کشور از بحران کم آبی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
همه چیز در مورد خاویار خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.
غذاهای مناسب کودکان شما غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آنها را دوست دارند، اما بیشتر والدین گمان می‌کنند که کودکان هات‌داگ، پیتزا، سیب‌زمینی سرخ‌کرده و نوشابه را بیشتر دوست دارند.