کمبود فضای نمایشگاه مطلوب در ایران


پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره انجمن نمایشگاه‌های کشور با اشاره به رشد تعداد نمایشگاه‌های بین‌المللی در سال‌های گذشته اظهار کرد: به تناسب تعداد نمایشگاه‌ها فضای استاندارد نمایشگاهی در کشور ایجاد نشده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی ابراهیم‌زاده در گفت‌وگویی، اظهار کرد: طی سال‌های گذشته در حوزه صنعت نمایشگاهی با توجه به ظرفیت‌های موجود و موقعیت استراتژیک ایران در منطقه تعداد نمایشگاه‌ها رشد قابل توجهی در قیاس با دهه‌های گذشته و به ویژه دهه ۵۰ داشته است، اما متاسفانه همزمان با افزایش تعداد نمایشگاه‌های بین‌المللی زیرساخت‌های لازم برای این بخش مهیا نشده است.

 

وی همچنین عنوان کرد: توسعه فضاهای نمایشگاهی با استانداردهای بین ‌المللی یکی از ضرورت‌های مهم فعلی به شمار می‌رود، چرا که در حال حاضر به طور معمول سایت‌های نمایشگاهی ما تمامی استانداردهای لازم برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی را ندارند.

 

رییس هیات مدیره انجمن نمایشگاه‌های کشور ادامه داد: به عنوان مثال اکنون نمایشگاه بین المللی تهران که در میان نمایشگاه‌های فعلی کشور بهترین موقعیت را داراست در شرایطی قرار دارد که دسترسی به مترو برای آن وجود نداشته و حتی در مواقع عادی سال دارای ترافیک بالا به شمار می‌رود. طبیعی است که چنین نمایشگاهی در زمان برگزار برخی نمایشگاه‌های عمومی با ترافیک بیشتر در خیابان‌های اطراف مواجه خواهد شد و مشکلاتی را برای شهر ایجاد می‌کند.

 

ابراهیم زاده بیان کرد: البته همان طور که اشاره شد وضعیت این نمایشگاه به مراتب بهتر از نمایشگاه‌هایی مانند شهر آفتاب است، چرا که نمایشگاهی مانند شهر آفتاب اکنون وسعت لازم را ندارد و در آن ما شاهد ۱۰ تا ۱۲ هزار متر فضای نمایشگاهی هستیم در حالی که در برخی نمایشگاه‌ها به فضایی بالغ بر ۳۰ هزار متر نیاز است. متاسفانه این موضوع در طراحی‌های شهر آفتاب مورد توجه قرار نگرفته و اکنون ما امیدواریم که فضای این نمایشگاه ۵۰ تا ۶۰ هزار متر دیگر افزایش پیدا کند.

 

وی همچنین به مصلای تهران اشاره کرد و یادآور شد: این محیط جزو فضای نمایشگاهی به شمار نمی‌رود اما با توجه به این که امکانات چندانی در حوزه نمایشگاهی وجود ندارد به واسطه فشارهای موجود گاه از این فضا یا مواردی مانند بوستان گفت و گو کمک گرفته می‌شود.

 

رییس هیات مدیره انجمن نمایشگاه‌های کشور با بیان این که اکنون انجمن برگزار کنندگان نمایشگاه‌های کشور علاقه بسیار زیادی به سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در این حوزه دارند، اظهار کرد: لازم است زیرساخت‌های نمایشگاهی مانند سایت، هتل، امکانات توریست به شکل مناسب تهیه شوند تا پتانسیل برگزاری نمایشگاه‌های بهتر در تهران وجود داشته باشد. اکنون ما امیدواریم با حمایت دولت بتوانیم در حوزه طراحی نقشه و تاسیس سازمان نمایشگاهی کشور گام‌های موثری برداریم.

 

ابراهیم زاده اضافه کرد: هر ساله حدود ۳۱ هزار نمایشگاه بین المللی در دنیا برگزار شده و چهار تا پنج میلیون شرکت در این نمایشگاه ها حضور می‌یابند. از سوی دیگر ۲۶۰ میلیون نفر در این رویدادها حاضر می‌شوند. چنین شرایطی گویای آن است که سرمایه‌گذاری در این حوزه قطعا علاوه بر آنکه می‌تواند از مزایای اقتصادی برخوردار باشد اشتغالزایی را به همراه خواهد داشت.

 

وی ادامه داد: اکنون در نمایشگاه تهران سالانه حدود ۷۰ نمایشگاه بین المللی برگزار می‌شود و شاید حدود ۷۰ تا ۸۰ نمایشگاه دیگر در سایر سایت‌های خارج تهران و حدود ۱۰ تا ۲۰ نمایشگاه در شهرستان‌ها برگزار شوند. براین اساس می‌توان گفت که در مجموع تعداد نمایشگاه‌هایی که در کشور برگزار می‌شود قابل توجه است و جا دارد به این حوزه توجه بیشتری صورت بگیرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10470 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 2441 ساعت: 10:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 ممنوعیت خرید و فروش دارو در فضای مجازی ۱۴۰۱ شنبه ۲ مهر
3 استعفای وزیر تعاون تایید شد/ برای افزایش هماهنگی در دولت استعفا کردم ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۴ خرداد
4 تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
5 واکنش وزارت جهاد به آلودگی محصولات کشاورزی وارداتی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
6 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
7 ۵ تکنیک بازاریابی ویروسی ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
8 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
9 رشد کسب و کار مجازی در اینستاگرام ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۶ بهمن
10 وزیر جهادکشاورزی: از بداخلاقی ها و بی اخلاقی ها به خدا پناه می برم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 توسعه گلخانه، تنها راه نجات کشور از بحران کم آبی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی شما چه مدلی است؟ گلابی یا موزی؟ دانش و اطلاعات کافی درباره بدنمان، این امکان را به ما می دهد که با بدنمان درست رفتار کنیم و انتظار درست و بجایی از، آن داشته باشیم. راستی می دانید چاقی چند نوع دارد؟
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.