راه‌های پیشگیری از چاق شدن از منظر طب سنتی


پایگاه خبری لقمه: عضو انجمن علمی طب سنتی ایران راه‌های پیشگیری از چاق شدن از منظر طب سنتی را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مریم ایران‌زاد اصل درباره راه‌های پیشگیری از چاقی اظهار داشت: برای پیشگیری از چاق شدن پرهیز از پرخوری، روی هم‌خوری، ریزه‌خواری و باهم‌خواری بسیار اهمیت دارد و بهتر است در هر وعده غذایی، یک نوع غذای ساده مصرف شود.
 
وی افزود: جویدن مناسب غذا باید به گونه‌ای باشد که هنگام بلعیدن، شیرآبه‌ای باشد یعنی کاملا له شده و با بزاق دهان مخلوط شود؛ همواره به خاطر داشته باشند که معده دندان ندارد.
 
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران متذکر شد: پرهیز از زیاد خوردن غذاهای چرب و شیرین و بی‌مزه مانند انواع شیرینی خامه‌ای، حلواها، شله‌زرد، چربی دنبه و انواع روغن‌ها که در بدن "تری یا چاقی" ایجاد می‌کنند.
 
ایران‌زاد اصل یادآور شد: پرهیز از خوردن غذاهای کثیرالغذا (پرکالری) مانند حلواها، گوشت‌ها، حبوب یا غلات به همراه شیر (مانند شیر‌برنج)، گندم، آجیل تازه، فرنی‌ها نیز از بروز چاقی پیشگیری می‌کند.
 
وی خاطرنشان کرد: پرهیز از غذاهایی که خون غلیظ ایجاد می‌کنند مانند حلیم و کله و پاچه، خمیرها، رشته و ماکارونی، مغز، جگر، قلوه، تخم مرغ سفت شده، پنیر تازه، عدس، فست فودها نیز برای پیشگیری از چاق شدن اهمیت دارد.
 
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: برای پیشگیری از چاق شدن، مصرف غذاهایی که خون رقیق و لطیف ایجاد می‌کنند مانند انواع سبزیجات، گوشت پرندگان و سکنجبین اهمیت دارد.
 
ایران‌زاد اصل تصریح کرد: توصیه به خوردن نانهای برشته و نان جو و پرهیز از نانهای خمیری و نخوردن مخلفات همراه با غذا، بسیار قابل توجه است البته در برخی کتب، توصیه به مصرف زیتون با غذا شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 10540 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱ دي بازدید: 95 ساعت: 2:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف کره موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت می شود ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 کاهش وزن با این جوانه معجزه بخش ۱۳۹۵ دوشنبه ۲ اسفند
3 توسعه کشت گیاهان دارویی در برنامه ششم توسعه ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
4 رژیم غذایی مدیترانه ای به سلامت قلب و عروق کمک می کند ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
5 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
6 پیشگیری از بیش فعالی کودکان با رژیم غذایی مدیترانه ای ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ بهمن
7 11 قانون طلایی طب سنتی برای غذا خوردن ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ بهمن
8 رژیم غذایی کم کربوهیدرات به متابولیسم بدن زنان کمک می کند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ بهمن
9 کاهش ریسک ابتلا به دیابت با پیروی از رژیم غذایی گیاهی ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
10 خواص نخود از منظر طب سنتی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ دي
11 عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آخرین وضعیت راهنمای تغذیه‌ای در آبمیوه‌های صنعتی پایگاه خبری لقمه: رییس انجمن صنایع تولیدکنندگان و ...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان