جرم چیست و چگونه تشكیل می شود؟


پایگاه خبری لقمه: چیزی كه مهم است این است كه ما معمولاً مقدار كمی از جرم تشكیل شده را می توانیم مشاهده كنیم و قسمت عمده این جرم با تخریب لثه؛ در زیر لثه ی تخریب شده جایگزین می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، بزاق ما به طور معمول دارای املاح زیادی است كه قدرت رسوب كردن را دارند. این املاح معمولاً در جاهایی كه با غذا و مسواك كمتر در تماس است رسوب می كنند.

رسوب این املاح همراه است با ایجاد بستر مناسب برای جایگزینی میكروبهایی كه به طور طبیعی در دهان وجود دارد و رشد و تكثیر آن . اضافه شدن پروتئین های موجود در غذا و بزاق و همچنین لاشه سلولهای مرده بافت های مختلف دهان ، در مجموع باعث افزایش حجم این رسوبات شده و به مرور جرم تشكیل می شود و در دهان قابل مشاهده می شود.

چیزی كه مهم است این است كه ما معمولاً مقدار كمی از جرم تشكیل شده را می توانیم مشاهده كنیم و قسمت عمده این جرم با تخریب لثه؛ در زیر لثه ی تخریب شده جایگزین شده و از دید مستقیم ما پنهان می ماند و مسئله مهمتر اینكه این جرم های تشكیل شده پر از میكروبهای مختلف است و با مسكواك زدن هم تمیز نمی شود. این میكروبها بین 20 الی 40 درصد جرم تشكیل شده را تشكیل می دهد و بافت چسبنده ی لثه را كه محكم به دندان چسبیده ، بمرور تخریب نموده ، بافت  نگهدارنده حیاتی لثه را از بین برده و باعث سست شدن پایه های دندان می شود.


بنابراین بایستی با جرم گیری و تمیز كردن این جرم های تشكیل شده بر روی دندان از روند تخریب لثه جلوگیری كنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 10571 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۵ دي بازدید: 134 ساعت: 11:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نحوه تمیز کردن اجاق گاز ۱۳۹۴ شنبه ۱۰ بهمن
2 روش های خانگی برای از بین بردن جرم کتری و سماور ۱۳۹۴ چهارشنبه ۳۰ دي
3 افطاری درحرم حضرت علی‌(ع)/عکس ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
4 راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر
5 خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است ۱۳۹۲ شنبه ۲۰ مهر
6 عوارض جرم گیری نکردن دندان ها را بدانید ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ شهريور
7 دندان های تان را سمباده نزنید ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ شهريور
8 همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور
9 استفاده از نخ دندان موثرترین راه فرار از جرم‌هاست ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور
10 وزارت جهاد کشاورزی علیه واردکنندگان میوه اعلام جرم کند ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نقش تغذیه در پیشگیری از بزرگی پروستات تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

  ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه بسیاری از افراد به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا هست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.

حامیان