لزوم انتخاب جایگزینی مناسب به جای نمک در نان


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه‌ نانوایی‌های یزد از ساماندهی و جابجایی برخی نانوایی‌های سطح شهر برای ایجاد تعادل در تراکم نانوایی‌ها سطح محلات شهر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «جلال پیروزی‌فرد» در گفت‌وگویی، با اشاره به گلایه برخی شهروندان نسبت به نبود نانوایی در بعضی نقاط شهر یزد، تصریح کرد: در شهر یزد 670 نانوایی فعالیت دارند ولی برخی محلات شهر از این نظر در مضیقه هستند و در برخی محلات شاهد تعدد نانوایی هستیم لذا سعی داریم با ساماندهی و جابجایی برخی نانوایی‌ها، این مشکل را مرتفع کنیم.

 

وی در مورد کیفیت نامناسب نان در برخی نانوایی‌ها نیز گفت: یکی از عوامل موثر در کیفیت نان، کیفیت آرد مورد استفاده در نانوایی‌هاست که آن هم به مرغوبیت گندم بازمی‌گردد.

 

پیروزی‌فرد خاطرنشان کرد: در حال حاضر گندم مورد نیاز یزد از استان‌های دارای گندم مرغوب مانند استان گلستان تأمین می‌شود و آرد حاصل از این گندم نیز تا هفته آینده بین نانوایی‌های استان توزیع خواهد شد.

 

رییس اتحادیه نانوایی‌های یزد از انجام بازرسی‌های روزانه از واحدهای نانوایی سطح شهر خبر داد و گفت: بازرسان اتحادیه بر نحوه پخت و عرضه نان نظارت کاملی دارند و با کوچک‌ترین تخلفات در این زمینه برخورد جدی خواهند کرد.

 

وی در مورد اقدامات صورت گرفته در زمینه کاهش استفاده از نمک در پخت نان، تصریح کرد: بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان بیشترین میزان دریافت نمک در شهروندان یزدی از طریق مصرف نان است و از انجایی که قوت غالب مردم نان است سعی داریم با انتخاب جایگزین مناسبی بجای نمک، میزان استفاده از نمک در نانوایی‌ها را کاهش دهیم.

 

به گفته وی، در حال حاضر تنها با مصرف نان‌های دستگاهی می‌توان درصد نمک دریافتی را تاحد قابل توجهی کاهش داد ولی این در حالی است که ذائقه یزدی‌ها با وجود تاثیر سوء نمک در سلامتشان، بیشتر با نان‌های حجیم و تنوری سازگارتر است به نحوی که 60 درصد نانوایی‌های یزد به صورت تنوری و تنها 40 درصد نان دستگاهی تولید می‌کنند.

 

پیروزی‌فرد در این رابطه خواستار تعامل بیشتر رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما برای اطلاع‌رسانی به مردم در مورد پیامدهای مصرف نان‌های تنوری با درصد بالای نمک شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10602 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۹ ارديبهشت بازدید: 2242 ساعت: 2:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
7 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
8 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
9 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
10 برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
11 جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

  غذاهای معجزه گر کدامند؟

  بر اساس گروه خونی‌تان غذا بخورید تحقیقات نشان داده افرادی که گروه‌های خونی مشابه دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت