روش تهیه خورش به آلو


لقمه: به یکی از میوه هایی است که در فصل بهار به بازار می آید و طرفداران بسیاری هم دارد. این میوه به صورت های مختلفی چون خورش مصرف می شود.

مواد اولیه :

گوشت گوسفندی            500 گرم
آلو خورشی                    200 گرم
بِه                                 300 گرم
روغن مایع                       100 گرم
لپه                                 150 گرم
پیاز سرخ‌شده                  یك پیمانه
شكر                              دو قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی                100 گرم
نمك، فلفل و دارچین         به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا گوشت خردكرده را خوب می‌شوییم و با مقداری روغن مایع همراه با پیاز داغ تفت می‌دهیم، بعد لپه را داخل آن به مقدار سه دقیقه حرارت می‌دهیم و رب و ادویه‌ را اضافه می‌كنیم. می‌گذاریم با حرارت ملایم پخته شود، بِه ها را که قبلا در اندازه های یکسان برش داده ایم را اضافه كرده و آلوی خیس شده را نیز به مواد می‌افزاییم تا زمانی كه خوب بپزد. شكر و آبلیمو زده و به مدت یك ربع آرام می‌جوشانیم تا طعم آلو و آبلیمو داخل خورش برود و سپس آن را با پلو سرو می‌كنیم.




کد: 1062 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۹ خرداد بازدید: 8043 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ دي
2 توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر ۱۴۰۴ جمعه ۲۹ آذر
3 شام در سعادت‌آباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۴ آذر
4 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
5 «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۱ شهريور
6 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
7 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
8 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
9 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
10 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
11 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد


نظرات


مونا

من خورشت به را اين جور ي ميسازم امتخان كن خوشمزه است بعدازاينكه كوشت را بابياز تفت دادم به هاي خرد شده را هم تفت ميدم بعد شنبليله خشك ميريزم حدودا"4قاشق غذاخوري اونهارا هم تفت ميدم بعد لوبياجشم بلبلي وادويه ورب. درمراحل اخر سركه وشكر ونمك اضافه ميكنم مقدار به بايد از لوبيا بيشتر باشه.غذاي محلي شهرستان محلات همينه ضرر نميكني درست كن بذارش روي سايت لطفا".ممنون

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  ماست و سالاد را با جوانه گندم غنی تر کنید جوانه‌های غلات و دانه‌ها سرشار از ویتامین‌ها و موا...

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت