روش تهیه خورش به آلو


لقمه: به یکی از میوه هایی است که در فصل بهار به بازار می آید و طرفداران بسیاری هم دارد. این میوه به صورت های مختلفی چون خورش مصرف می شود.

مواد اولیه :

گوشت گوسفندی            500 گرم
آلو خورشی                    200 گرم
بِه                                 300 گرم
روغن مایع                       100 گرم
لپه                                 150 گرم
پیاز سرخ‌شده                  یك پیمانه
شكر                              دو قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی                100 گرم
نمك، فلفل و دارچین         به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا گوشت خردكرده را خوب می‌شوییم و با مقداری روغن مایع همراه با پیاز داغ تفت می‌دهیم، بعد لپه را داخل آن به مقدار سه دقیقه حرارت می‌دهیم و رب و ادویه‌ را اضافه می‌كنیم. می‌گذاریم با حرارت ملایم پخته شود، بِه ها را که قبلا در اندازه های یکسان برش داده ایم را اضافه كرده و آلوی خیس شده را نیز به مواد می‌افزاییم تا زمانی كه خوب بپزد. شكر و آبلیمو زده و به مدت یك ربع آرام می‌جوشانیم تا طعم آلو و آبلیمو داخل خورش برود و سپس آن را با پلو سرو می‌كنیم.




کد: 1062 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۹ خرداد بازدید: 7725 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
8 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
10 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
11 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


مونا

من خورشت به را اين جور ي ميسازم امتخان كن خوشمزه است بعدازاينكه كوشت را بابياز تفت دادم به هاي خرد شده را هم تفت ميدم بعد شنبليله خشك ميريزم حدودا"4قاشق غذاخوري اونهارا هم تفت ميدم بعد لوبياجشم بلبلي وادويه ورب. درمراحل اخر سركه وشكر ونمك اضافه ميكنم مقدار به بايد از لوبيا بيشتر باشه.غذاي محلي شهرستان محلات همينه ضرر نميكني درست كن بذارش روي سايت لطفا".ممنون

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای سبز دشمن گوارش چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

  چند توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی که اهل رژیم‌ گرفتن‌ هستند، حتما این نک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.
در مدرسه چه بخوریم؟ با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانش‌آموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانش‌آموزان است، برایتان آورده‌ایم.
تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.