مواد اولیه : گوشت گوسفندی 500 گرم آلو خورشی 200 گرم بِه 300 گرم روغن مایع 100 گرم لپه 150 گرم پیاز سرخشده یك پیمانه شكر دو قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی 100 گرم نمك، فلفل و دارچین به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا گوشت خردكرده را خوب میشوییم و با مقداری روغن مایع همراه با پیاز داغ تفت میدهیم، بعد لپه را داخل آن به مقدار سه دقیقه حرارت میدهیم و رب و ادویه را اضافه میكنیم. میگذاریم با حرارت ملایم پخته شود، بِه ها را که قبلا در اندازه های یکسان برش داده ایم را اضافه كرده و آلوی خیس شده را نیز به مواد میافزاییم تا زمانی كه خوب بپزد. شكر و آبلیمو زده و به مدت یك ربع آرام میجوشانیم تا طعم آلو و آبلیمو داخل خورش برود و سپس آن را با پلو سرو میكنیم.