توصیه‌هایی برای رفع تشنگی در ماه رمضان


پایگاه خبری لقمه: متخصص طب سنتی گفت: مصرف آب لیمو،‌ آبغوره طبیعی و شربت عسل می‌تواند به کاهش تشنگی روزه‌داران کمک شایانی کند، همچنین سکنجبین نیز از نوشیدنی‌هایی است که می‌تواند مانع تشنگی زودهنگام شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نعمت‌الله مسعودی متخصص طب سنتی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ایام روزه‌داری و متقارن شدن این ماه مبارک با فصل تابستان و گرما نیاز است افراد درخصوص عواملی که می‌تواند در رفع احساس تشنگی آ‌نها موثر واقع شود مطالبی را بدانند.

 

وی افزود: فاصله بین گرسنگی و صرف افطار در این ماه بین 15 تا 17 ساعت طول می‌کشد که این موضوع برای افرادی که برای نخستین‌بار روزه می‌گیرند مقداری سخت است.

 

مسعودی ادامه داد: ماه مبارک رمضان یک تمرین برای گرسنگی و تشنگی است و خصلت این ماه پاکسازی بدن انسان است و نباید از گرسنگی و تشنگی احساس ترس داشته باشیم.

 

این متخصص طب سنتی، گفت: حضرت رسول (ص) نیز در این خصوص توصیه کرده که روزه بگیرید تا به سلامتی برسید.

 

وی در ادامه توصیه کرد: برای جلوگیری از احساس تشنگی لازم است از مصرف غذاهای عطش آور یا غلیظ خودداری شود به عنوان مثال از مصرف چای پررنگ، غذاهای شور و تند، غذاهای بسیار چرب، آب داغ، قهوه، کاکائو و آب یخ نباید استفاده کرد.

 

مسعودی افزود: بنابر توصیه‌های طب سنتی نباید بلافاصله بعد از میل کردن سحری خوابید؛ زیرا این خواب باعث افزایش عطش و اختلال در هضم غذا خواهد شد.

 

این متخصص طب سنتی، گفت: از دیگر مواردی که باعث بیشتر شدن احساس تشنگی می‌شود می‌توان به ماندن بیش از حد زیر نور آفتاب، عصبانیت و استرس، حمام کردن با آب خیلی سرد و یا گرم و مصرف بیش از حد گوشت اشاره کرد.

 

مسعودی اضافه کرد: برخی افراد تصور می‌کنند که هر چه آب بیشتری مصرف کنند در طول روز احساس عطش کمتری خواهند داشت اما واقعیت این است که مصرف آب زیاد کمکی به برطرف شدن عطش نمی‌کند؛ بلکه بهتر است به جای مصرف آب از شربت خاکشیر و آبلیمو استفاده شود.

 

وی گفت: مصرف آب لیمو،‌ آبغوره طبیعی و شربت عسل نیز می‌تواند به کمتر شدن احساس عطش کمک شایانی کند همچنین سکنجبین نیز از دیگر نوشیدنی‌هایی است که می‌تواند جلوی تشنگی زودهنگام را بگیرد.

 

مسعودی درخصوص تهیه شربت سکنجبین گفت: برای تهیه این شربت می‌توان از ترکیب سرکه،‌ آب،‌نعنا، عسل یا شکر استفاده کرد که می‌توان این شربت را در فاصله بین افطار تا سحر میل کرد.

 

این متخصص طب سنتی، تصریح کرد: خوابیدن قبل از اذان ظهر نیز می‌تواند کمک زیادی به رفع خستگی بدن و تجدید قوای افراد کند که این موضوع نیز از عوامل کاهنده احساس عطش خواهد بود.

 

وی در پایان به افراد بیمار توصیه کرد: نمی‌توان به طور عمومی به افرادی که از بیماری رنج می‌برند توصیه نمود که روزه بگیرند یا نگیرند، زیرا تحقیقات نشان داده است که روزه گرفتن برای افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند مضر نیست بلکه اثرات مثبتی خواهد داشت و این پزشک متخصص است که باید تشخیص دهد روزه گرفتن برای چه افرادی مفید و برای چه افرادی مضر خواهد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10651 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد بازدید: 137 ساعت: 11:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تیلاپیا بزرگترین خطر برای گونه های آبزی بومی کشور ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
2 واردات ۶۷۰ میلیون دلار لوبیای سویا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
3 با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
4 فرسایش خاک در ایران 3 برابر میانگین جهانی است ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پروانه استاندارد ۳۲ فرآورده مختلف باطل شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
6 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 بارندگی ها 28 درصد افزایش یافت/ افت بارش در فلات مرکزی ایران ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 اجرای جامع سیاست بازار در ازای بازار امری مهم در رونق صادرات ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
9 اثر ساردین و قزل‌آلا در جلوگیری از کاهش بینایی سالمندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
10 صادرات بیش از ۱۱۸ میلیون دلار طلای سرخ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
11 ارزآوری خشکبار ۹ درصد بیشتر شد ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
آیا با قیمت های جدید نان موافقید؟

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...

  مروری بر برخی خواص دارویی و درمانی زالزالک زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار م...

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟ هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.
گران‌ترین غذای جهان چیست؟ لوکس‌ترین و گران‌ترین غذای جهان موسوم به «استروتارگا بیانکو»، مخلوطی است از خاویار سفید با طلا که به قیمت 100 هزار یورو به ازای هر کیلوگرم برای مشتریان خاص آماده و ارائه می‌شود.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.