صادرات گندم دروم از هفته آینده آغاز می‌شود


پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از آغاز صادرات گندم دروم از هفته آینده خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی قنبری با اشاره به اینکه ستاد تنظیم بازار کشور مجوز صادرات ۳ میلیون تن گندم مازاد را صادر کرده است، افزود: با آغاز صادرات گندم، جمهوری اسلامی ایران در فهرست صادر کنندگان گندم جهان قرار می گیرد.

 

وی، گفت: صادرات گندم به صورت عرضه در بورس، مزایده بین المللی و تهاتر انجام می شود.

 

قنبری افزود: از ۳ میلیون تن گندم مازاد ۵۰۰ هزار تن آن گندم دروم است که با صادرات این رقم حدود ۶۰۰ میلیون دلار ارز وارد کشور خواهد شد.

 

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: گندم دروم ایران از لحاظ کیفیت با گندم کانادا رقابت می کند و کشورهای جهان با کیفیت این محصول کشورمان آشنا هستند و کشورهای ایتالیا و ترکیه از مشتریان این محصول هستند.

 

قنبری افزود: گندم خریداری شده در مراکز سیلو از لحاظ کیفیت درجه بندی و بین نانوایی های کشور تقسیم می شود.

 

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: میزان پروتئین موجود در گندم کشور ۱۲ تا ۹/۵ درصد است و ۵۰ درصد گندم تولیدی از لحاظ کیفیت در رده خوب و متوسط قرار دارد و برای پخت نان خوب، مناسب است.

 

وی درباره ادعای برخی از افراد در زمینه کیفیت نامناسب گندم و آرد داخلی، تصریح کرد: به اندازه کافی گندم خوب برای پخت نان در کشور داریم اما انگار عده ای با طرح این مسائل در پی واردات گندم هستند.

 

قنبری، ادامه داد : برخی در پی واردات گندم هستند و به بهانه پایین بودن کیفیت آرد و گندم داخلی تلاش دارند کیفیت تولید داخل را نامناسب جلوه دهند و بحث اختلاط با آرد و گندم وارداتی را برای ارتقای کیفیت نان مطرح می کنند.

 

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، گفت: نیاز کشور به گندم را تامین کردیم هیچ نیازی به واردات نیست و برای پخت نان خوب به هر میزان که بخواهیم گندم با کیفیت موجود است.

 

قنبری افزود: کیفیت پخت نان در مقایسه با گذشته افزایش یافته است و برای ارتقای این کیفیت برنامه های آموزشی اجرا خواهد شد.

 

وی درباره نهایی شدن قیمت خرید تضمینی گندم، گفت: اختصاص یارانه و تسهیلات بهترین روش حمایت کشاورزان است اما شورای اقتصاد برای تامین نظر کشاورزان در حال بررسی قیمت است و امیدواریم قیمت مناسب بزودی اعلام شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :صدا و سیما

کد: 10666 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي بازدید: 1422 ساعت: 1:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
8 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
9 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه افسردگی و رژیم لاغری یک رژیم سبک منجر به افسردگی نمی شود، اما تغذیه ناک...

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

  مصرف این مواد برای جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون خوردن غذاهایی غنی ازآنتی اکسیدان‌ها به همه توصیه ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12 غذا برای خانم هایی که بتازگی مادر شده‌اند به عنوان خانمی که اخیرا مادر شده ، یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای خود و کودک خود انجام دهید، اینست که غذای سالم بخورید.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
رژیم لاغری یویویی؛ دشمن سلامت دخترها لاغر شدن خوب است اما لاغر ماندن مهم‌تر است. بعضی از دخترهای جوان به محض اینکه چند کیلو لاغر می‌شوند و به اصطلاح به هدفشان می‌رسند بی‌خیال رژیم شده و به عادت‌های قبلی خود بر می‌گردند. برای همین طولی هم نمی‌کشد که به وزن قبلی و شاید هم بیشتر می‌رسند. به این می‌گویند رژیم یویویی.