با خوردن سالاد کاسنی از آلزایمر جلوگیری کنید


پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان داده است مصرف سالاد کاسنی به همراه وعده ناهار از ابتلا به آلزایمر در دوران میانسالی و کهنسالی تا حد چشمگیری جلوگیری می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جدیدترین مطالعات محققان نشان داده است، مصرف سالاد کاسنی همراه با وعده ناهار موجب جلوگیری از ابتلا به آلزایمر و فراموشی می‌شود. 

 

تحقیقات دانشمندان هم‌چنین نشان داده، اسید اوریک موجود در سبزی کاسنی از تولید نوعی سم در مغز که منجر به فراموشی می‌شود، جلوگیری می‌کند. 

 

مصرف روزانه یک بشقاب سبزی از بروز بیماری فراموشی در دوران میانسالی و کهنسالی جلوگیری می‌کند، علاوه بر این سبزیجات مملو از ویتامین E هستند که این موجب افزایش قدرت حافظه نیز می‌شود. 

 

اگر افراد روزانه به مقدار کافی سبزیجات مصرف کنند با افزایش سن میزان فراموشی در آنان کاسته خواهد شد؛ سالاد کاسنی باید به همراه وعده ناهار مصرف شود تا بیشترین تأثیرگذاری را داشته باشد.

 

وجود اسید اوریک در این نوع سبزی برای بدن مفید است زیرا همانند آنتی اکسیدان عمل می‌کند و با تأثیری که بر روی مغز می‌گذارد مانع از ابتلا به آلزایمر در دوران پیری می‌شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10691 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي بازدید: 1975 ساعت: 11:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
11 سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تدابیر غذایی در فصل زمستان هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.
از بین بردن پف زیر چشم با مواد غذایی پف زیر چشم تان را اینگونه از بین ببرید.
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان پایگاه خبری لقمه: روزه عبادتی است که فواید روحی و جسمانی فراوانی به همراه دارد. بنابراین رعایت نکات روزه داری و به ویژه نحوه تغذیه در این ماه مبارک حائز اهمیت است.