واردات شکر آغاز شد/ برای 5 ماه آینده در انبارها شکر داریم


پایگاه خبری لقمه: معاون شرکت بازرگانی دولتی گفت: از روز گذشته اعطای مجوز به کارخانجات تولید قند و شکر برای واردات 700 هزار تن شکر آغاز شده و اکنون در انبارها برای 5 ماه نیاز کشور شکر داریم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسن عباسی معروفان در گفت‌وگویی،‌ در مورد آخرین وضعیت تولید و واردات شکر برای تنظیم بازار شب  عید، گفت: برای تنظیم بازار سال 96، از دیروز مجوز واردات 700 هزار تن شکر به تدریج آغاز شده است.

 

وی تصریح کرد: طبق سیاست وزارت جهاد کشاورزی امسال مجوز واردات تنها به کارخانجات تولیدی که قبلاً‌ از چغندر قند و یا نیشکر استحصال کرده‌اند داده می‌شود تا کسری تولید داخل تأمین شود. 

 

معاون شرکت بازرگانی دولتی با بیان اینکه سالانه در کشور 2 میلیون و 200 هزار تن شکر مصرف می‌شود، خاطر نشان کرد: ایران جزو کشورهای پرمصرف در حوزه شکر است که پیش‌بینی می‌کنیم از چغندر و نیشکر داخلی یک میلیون و 620 هزار تن شکر استحصال شود و مابقی آن یعنی حدود 600 هزار تن از طریق واردات تأمین خواهد شد که وزارت جهاد کشاورزی برای احتیاط مجوز واردات 700 هزار تن را صادر کرده است. 

 

به گفته عباسی معروفان، 600 هزار تن شکر استحصالی از نیشکر از برزیل وارد خواهد شد.

 

وی در مورد حجم شکر تولیدشده تا کنون گفت:‌ امسال پیش‌بینی کرده بودیم که 800 هزار تن شکر از محصول چغندر داخلی تولید شود که تا به امروز 814 تن استحصال شده و امسال از هر 100 کیلو چغندر 18 کیلو شکر  استحصال شده است. 

 

معاون شرکت بازرگانی دولتی در مورد وضعیت شکر استحصالی از نیشکر هم اینگونه توضیح داد: که تا کنون 500 هزار تن شکر از این روش استحصال شده و 500 هزار تن دیگر نیز استحصال خواهد شد. 

 

وی تأکید کرد:‌امسال موجودی انبارهای شکر بسیار مطلوب است و به اندازه 5 ماه آینده نیاز کشور شکر داریم و به هیچ وجه تنش یا التهابی در بازار نخواهیم داشت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10721 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن بازدید: 2093 ساعت: 1:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
6 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
9 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
10 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب می‌کند برای این که تغذیه‌ی سالم و وزن متعادلی داشته باشید...

  غذاهایی که خاصیت ضد سرطانی دارند را بشناسید یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: سبزی ها و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.