پیشگیری از تب مالت با مصرف فراورده‌های لبنی پاستوریزه


پایگاه خبری لقمه: رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد با تاکید بر توصیه به استفاده از فراورده‌های لبنی پاستوریزه، گفت : شیر خام را قبل از مصرف و تبدیل به سایر فراورده‌ها بجوشانید .

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر «محمدرضا صادق‌پور» در این رابطه اظهار کرد: شیر خام به عنوان یکی از مغذی‌ترین و پرمصرف‌ترین فراورده خام دامی که در عین حال مستعد فسادپذیری و آلودگی است، مورد نظارت دائمی کارشناسان دامپزشکی استان یزد قرار دارد .

وی افزود: به منظور نظارت دقیق بر شیرخام تولیدی در استان، کارشناسان دامپزشکی نسبت به نمونه‌برداری شیر از مراکز تولید، ایستگاه‌های جمع‌آوری و مراکز عرضه شیر خام در شرایط کاملاً استریل و استاندارد به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی اقدام می‌کنند تا آزمایشات مختلفی به منظور سنجش بهداشت و کیفیت این فراوده خام دامی انجام شود .
 
صادق‌پور با تأکید مجدد بر نقش نظارتی دامپزشکی، تصریح کرد: حضور مسئول فنی بهداشتی در ایستگاه‌های جمع‌آوری شیر، صدور پروانه تأسیس و بهره‌برداری و تمدید این پروانه‌ها، بازدیدهای دوره‌ای از این مراکز، صدور کد بهداشتی برای خودروهای حمل شیر و بازدید بازرسان بهداشتی از خودروهای مزبور از جمله اقدامات مؤثر نظارتی اداره کل دامپزشکی به منظور حفظ و ارتقاء کیفیت و کمیت شیر خام در استان به شمار می‌رود .
 
وی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش مراکز عرضه فراورده‌های لبنی محلی در سطح استان خصوصاً در فصل تابستان و به منظور پیشگیری از خطر ابتلاء به انواع بیماری‌های مشترک دامی به ویژه تب مالت، تهیه فراورده‌های لبنی پاستوریزه از مراکز معتبر و مجاز و دارای لیبل و مشخصات تولید استاندارد می‌تواند رکن اساسی پیشگیری از بروز بیماری تب مالت باشد.
 
این مقام مسئول در پایان نیز گفت: جوشاندن شیر غیرپاستوریزه و خواباندن پنیر محلی حداقل به مدت 3 ماه در آب نمک از دیگر توصیه‌های کارشناسان دامپزشکی به مردم به منظور پیشگیری از ابتلاء به این بیماری است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10723 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد بازدید: 1843 ساعت: 12:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
3 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
5 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
6 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
8 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
9 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 آشنایی با مکمل های غذایی کاهش وزن و لاغری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

  پیتزای سالم را در خانه تهیه کنید برلیانت بزرگمهر در گفت‌وگویی اظهار داشت: پیتزا به ...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.
من سریع آشپزی می کنم برنامه «به خانه بر می‌گردیم» كه در حال حاضر هم از شبكه پنجم سیما در حال پخش است و طرفداران زیادی را هم به خود جذب كرده است، زمانی اجرای آن را فردی بر عهده داشت كه خود و مادر بزرگوارش از مجریان حرفه‌ای و توانا بودند. او كسی نیست جز سركار خانم «الهام صفوی‌زاده»، مجری خوش‌ذوقی كه اجرای زیبای او را در برنامه‌ها و شبكه‌های مختلف به یاد داریم. وی خاطرات خوبی را در برنامه آشپزی به یاد دارد.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.