سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا


یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.

به گزارش لقمه، روزنامه ایندین‌تایمز در مقاله‌ای جدید به پنج مورد از سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا شامل کباب کردن، بخارپز کردن، برشته کردن، پختن در فر و تفت دادن اشاره کرده که به شرح زیر است:

کباب کردن

کباب کردن به معنای قرار دادن مستقیم موادغذایی روی حرارت است و انواع گوشت‌ها وقتی کباب می‌شوند، محتویات چربی ‌آنها هنگام پخت به شکل قطره‌های چربی خارج می‌شود. همچنین سبزیجاتی که کباب می‌شوند ویتامین‌ها و مواد معدنی آنها خیلی بیشتر از زمانی که سرخ شده‌اند حفظ می‌شود.

بخارپز کردن

این روش برای غذا پختن، فرآیندی ساده برای حفظ ارزش غذایی و مزه و طعم مواد خوراکی است. برای بخارپز کردن یک ماده غذایی، آن را داخل ظرفی ریخته و آن را روی ظرف دیگری که داخل آن، آب در حال جوشیدن است، قرار دهید. همچنین می‌توان برای طعم‌دار کردن ماده خوراکی، طعم دهنده‌ای به آب در حال جوش اضافه کنید.

برشته کردن

در این روش ماده غذایی با قرار دادن داخل تابه‌ای بدون پوشش آماده می‌شود. همچنین در این شیوه با استفاده از درجه حرارت بسیار بالا گوشت و سیب‌زمینی پخته و آماده مصرف می‌شود.

پختن در فر

این شیوه برای طبخ مواد خوراکی، مختص دسرها و کیک‌ها نیست و می‌توان انواع گوشت‌ها و سبزیجات را به این طریق و بدون افزودن سس و تنها با آب طبیعی موجود در آنها آماده کرد.

تفت دادن

این روش سنتی در آسیا استفاده می‌شود و یکی از سریع‌ترین و راحت‌ترین شیوه‌ها برای طبخ سبزیجات است که تنها با افزودن مقدار بسیار کمی روغن، ماده خوراکی در تابه به سرعت آماده می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6326 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 3657 ساعت: 12:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  کاهش وزن هنگام شیردهی پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
تأثیر شکلات در افزایش قدرت مغز تحقیقات جدید دانشمندان مصرف شکلات را با تعداد برندگان جایزه نوبل در یک کشور مرتبط دانسته و نشان داده است که مصرف شیرینی می تواند به قدرت مغز بیافزاید.
سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران پایگاه خبری لقمه: اتخاذ یک سیاست تهاجمی که مانند کشورهای چین و کره ظرف سه ماه بیماری را تقریبا ریشه کن کند و ما را به زندگی عادی برگرداند بسیار بهتر از ماه‌ها زندگی در ترس با عواقبی غیرقابل پیش بینی است.
لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.