نایب رییس جامعه هتلداران ایران:
قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد


پایگاه خبری لقمه: محمدعلی فرخ مهر گفت: امسال قیمت‌ هتل‌ها ثابت بوده و هیچگونه تخفیفی از سوی اتحادیه ابلاغ نمی‌شود اما هرکدام از هتل‌ها برای جذب مسافران تخفیف‌هایی درنظر گرفته‌اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه،  محمدعلی فرخ مهر (نایب رییس جامعه هتلداران ایران و رئیس اتحادیه هتل‌داران تهران) در خصوص قیمت هتل‌ها در فصل تابستان به خبرنگار ایلنا گفت: طبق نتیجه‌گیری که در آخرین جلسه هیئت‌مدیره به آن رسیدیم؛ قرار این است که در تابستان امسال همانطور که افزایش قیمتی صورت نگرفته، هیچ تخفیفی نیز از سوی اتحادیه ابلاغ نشود. البته هتل‌ها هرکدام به‌صورت جداگانه می‌‌توانند تخفیف‌هایی را در نظر بگیرند. 

وی افزود: این تصمیم از آن جهت اتخاذ شده است که احتمال برگزاری جشنواره‌ای در شهریور ماه وجود دارد و اگر تخفیفی از سوی اتحادیه ابلاغ شود، این توقع به‌وجود می‌آید که در آن زمان خاص هم قیمت هتل‌ها با تخفیف در نظر گرفته شوند.

فرخ مهر در پایان گفت: البته تا پیش از این نیز تقریبا همه هتل‌ها تخفیف‌هایی ۲۰ تا ۳۰ درصدی را در نظر گرفته‌ بودند و در این فصل نیز همین وضعیت ادامه دارد و برای جذب مسافر تخفیف‌هایی درنظر گرفته می‌شود. اما همانطور که توضیح دادم، تخفیف‌های امسال از سوی اتحادیه ابلاغ نمی‌شود.

بازگشت به صفحه نخست




کد: 13908 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير بازدید: 3214 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
5 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
6 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
7 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
8 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
9 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
10 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادات ممنوعه بعد از صرف غذا به خاطر اینکه باید به معده‌تان فرصتی بدهید تا غذای...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با فلفل چیلی سایز کمر خود را کوچک کنید یک کارشناس ارشد تغذیه درگفتگویی عنوان کرد: فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.