مصرف سیب ترش مضر است یامفید!


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص طب سنتی گفت: سیبی برای بدن مفید است که سالم، رسیده و شیرین باشد چرا که مصرف سیب ترش و کال موجب فراموشی می شود

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از دیدگاه طب سنتی بوییدن سیب و خوردن آن در سلامت مغز و تقویت آن بسیار اثر دارد.

این متخصص طب سنتی افزود: سیب سرشار از آنتی اکسیدان است که مداومت در مصرف سیب و آب سیب از بروز استرس های اکسیداتیو جلوگیری می کند، همچنین سیب از متاستاز سرطان کبد جلوگیری می کند.

وی ادامه داد: سیب به علت داشتن خاصیت آنتی پرولیفراتیو (جلوگیری از رشد بیش از حد سلول های کراتینوسیت و تنظیم اثرات ایمنی بدن) از تکثیر بیش از حد سلول های سرطانی جلوگیری می کند.

اضافه کرد: سیب علاوه بر اینکه مغز و حافظه را تقویت می کند، از بروز برخی از بیماری های اعصاب مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند.

این متخصص طب سنتی گفت: اهمیت سیب در درمان برخی از سرطان ها مانند سرطان سینه و کولون اثبات شده است حتی مصرف سیب از پیشروی سرطان پیشگیری می کند.

کردافشاری بیان کرد: افرادی که دچار ضعف معده هستند و از مشکلات معده رنج می برند، سیب بسیار برایشان مفید است ولی باید دانست که این افراد باید پوست سیب را بگیرند، چون معده ضعیف است و قادر به هضم پوست سیب نیست؛ مصرف سیب بدون پوست به رفع یبوست کمک می کند.

وی خاطر نشان کرد: عملکرد آنتی اکسیدانی سیب نیز در جلوگیری از بروز سرطان مؤثر است.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 10835 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۶ ارديبهشت بازدید: 141 ساعت: 11:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 زنجیره سیب امسال راه اندازی می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
2 سیب صادراتی شش برابر ارزان‌تر از بازار داخلی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
3 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
4 میوه های خشکی که حاوی پروتئین هستند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور
5 مسکن های خانگی برای کاهش درد را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
6 رمز و راز درست کردن یک کتلت خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
7 درباره عفونت کلیه ها چه می دانید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
8 فائو: جهان با بزرگترین بحران غذایی 70 سال اخیر مواجه است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامه ای کلاسیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۸ مرداد
10 بیماریهایی که با مصرف اشتباه ماست به آن مبتلا میشوید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد
11 چه زمانی از خوردن آب انار و گریپ فروت باید خوداری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

  دیابت دارید؟ نان چاودار بخورید! نان چاودار به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه،...

  غذاهای ضد سرماخوردگی همان طور که می‌دانید رژیم غذایی و سبک زندگی در ابت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
چاقی شما چه مدلی است؟ گلابی یا موزی؟ دانش و اطلاعات کافی درباره بدنمان، این امکان را به ما می دهد که با بدنمان درست رفتار کنیم و انتظار درست و بجایی از، آن داشته باشیم. راستی می دانید چاقی چند نوع دارد؟
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
آرتروز را با تغذیه کنترل کنید میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.