در فصل بهار هر روز یک تکه شکلات بخورید


یک متخصص تغذیه گفت: مصرف متعادل و روزانه شکلات در بهار به ویژه شکلات‌هایی که حاوی درصد بالایی کاکائو هستند، انرژی مورد نیاز بدن را تامین کرده و خطر بروز برخی از بیماری‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

به گزارش لقمه عماد معصومی، در گفتگویی تصریح کرد: با تغییر فصل از زمستان به بهار، باید برخی از عادات تغذیه‌ای را تغییر داد و در واقع شیوه‌های تغذیه‌ای جدیدی را در پیش گرفت.

وی با بیان اینکه در فصل بهار به دلیل طولانی شدن تدریجی روز، نیاز بیشتری به تامین مناسب انرژی است، اظهار داشت: مواد غذایی مختلفی می‌توانند در طول روز، انرژی بدن را برای مدت زمان قابل توجهی تامین کنند که شکلات یکی از آنهاست.

وی گفت: بیماری‌های قلبی، عروقی، دیابت و فشار خون ، از جمله مهم‌ترین نارسایی‌هایی هستند که مصرف متعادل شکلات‌های حاوی درصد بالای کاکائو، می‌تواند خطر بروز آنها را کاهش دهد.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه تاثیر کاکائو در کاهش خطر بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات جسمی به اثبات رسیده است، یادآور شد: علاوه بر بیماری‌ها و مشکلات فیزیکی، کاکائو می‌تواند انسان را از لحاظ روانی نیز در وضعیت مناسبی قرار داده و بر روی خلق و خو و رفتار انسان تاثیر مثبت بگذارد.

معصومی خاطر نشان کرد: البته نباید در مصرف شکلات و کاکائو زیاده‌روی کرده چرا که مصرف بی‌رویه و زیاد این مواد می‌تواند برخی از تنظیمات بدن را دچار مشکل کرده و در بلند‌مدت نیز خطر بروز برخی از بیماری‌ها و نارسایی‌ها را افزایش دهد.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 1098 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۸ خرداد بازدید: 2518 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 جزییات آتش‌سوزی انبار شکلات در بازار تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
3 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
5 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
6 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
7 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
8 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
9 عدم همکاری بیمه های تکمیلی در نسخه نویسی الکترونیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
11 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزهای پرخاصیت تابستانی فصل تابستان یعنی تنوع میوه‌ها و سبزیجات تازه نه گلخانه‌ای که هر کدام هزار و یک خاصیت دارند. پس تا می‌توانید از این محصولات طبیعی نهایت بهره را ببرید.
قابل توجه خانم‌هایی که بعد از ازدواج چاق شده‌اند در موارد زیادی مشاهده می کنیم خانم قبل از ازدواج در کنترل وزن و تناسب اندامشان دقت و حساسیت فوق العاده ای دارند؛ اما پس از ازدواج با اضافه وزن زیادی مواجه می شوند و هرگز پی به علت آن نمی برند. در این مطلب به مواردی که موجب این اتفاق می شود، می پردازیم.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.