چای را با سیب شیرین کنید


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه گفت: اگر چای را با سیب ترکیب کنیم، طعم شیرین سیب که از فروکتوز موجود در خود میوه حاصل می‌شود با طعم‌دهنده گیاهی چای شیرینی طبیعی ایجاد می‌کند و موجب می‌شود نیاز ما به مصرف شیرین‌کننده کمتر شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امیر آذرنوش با اشاره به لزوم جایگزینی نوشیدنی‌های سالم به‌جای نوشیدنی شکردار و استفاده از گیاهان سنتی برای تولید نسل جدید نوشیدنی‌ها اظهار داشت: با توجه به اینکه اصل مسلم در بیماران مبتلا به دیابت، محدودیت مصرف قندهای ثابت مانند خرما، عسل و درصدی از کشمش و تمام مواد و نوشیدنی‌هایی است که توسط شکر شیرین می‌شود، بهتر است بیماران را به‌سمت نوشیدنی‌های سودمند هدایت کنیم و به‌جای نوشیدنی‌های شکردار که نه‌تنها برای افراد دیابتی بلکه برای افراد معمولی هم آثار زیانباری دارد، آنها را به‌سمت استفاده از نوشیدنی‌ها و مواد غذایی‌ای ببریم که طعم شیرینی دارند و هم اینکه گلوکز این بیماران را بالا نمی‌برند.

 

آذرنوش با بیان اینکه متأسفانه مقاله‌های کمی درباره عوارض استفاده از قندهای شیرین‌کننده غیرگلوکزی داریم و عوارض این شیرین‌کننده ناشناخته است، تصریح کرد: به بیماران توصیه می‌کنم در رژیم‌های غذایی خود حتماً از قندهای طبیعی موجود در میوه‌ها استفاده کنند و به‌جای قند، توت و خرما در میان‌وعده‌های خود به کار برند.

 

این متخصص تغذیه در پاسخ به این سؤال که در ایران گیاهان سنتی مختلفی مثل هل و بابونه و ... وجود دارد چرا از آنها به‌صورت مدرن و صنعتی استفاده نمی‌شود، گفت: در ایران کمبودهای زیادی در زمینه استفاده از نوشیدنی‌های گیاهی داریم و در عین حال از ظرفیت‌های موجود در کشورمان سود نمی‌بریم.

 

وی ادامه داد: اگر چای را با سیب ترکیب کنیم، طعم شیرین سیب که از فروکتوز موجود در خود میوه حاصل می‌شود با طعم‌دهنده گیاهی چای، شیرینی طبیعی ایجاد می‌کند و موجب می‌شود نیاز ما به مصرف شیرین‌کننده کمتر شود.

 

آذرنوش اظهار کرد: نخستین تفاوت نوشیدنی مدرن با نوشابه‌های گازدار و پُرشکر مسلماً شکر موجود در این نوشیدنی‌هاست و همان‌طور که ذکر شد به‌دلیل عوارضی که در قندهای شیرین وجود دارد این نوشیدنی‌ها آثار ناگواری روی بدن به جای می‌گذارند اما نوشیدنی‌های گیاهی نه‌تنها قابل استفاده برای دیابتی‌ها هستند بلکه خواص دارویی هم دارد و از خواص درمانی گیاه نوشیدنی هم برخوردار است و در درمان‌های مختلف هم به کار گرفته می‌شود.

 

وی ادامه داد: مثلاً در دارچین سینامیک آلدیین وجود دارد که موجب افزایش عملکرد حافظه می‌شود و این ویژگی در گیاه گل سرخ و حتی رویبوس هم وجود دارد، اما به‌طور کلی گیاهان سالم‌ترین مواد غذایی هستند که هم برای دیابتی‌ها مفید است و هم یک میان‌‌وعده مناسب برای تمامی افراد است که رژیم‌درمانی می‌‎کنند.

 

آذرنوش در تشریح تفاوت وضعیت کشورهای دیگر با ایران گفت: این نقص بزرگی است که در کشور ما مواد اولیه وجود دارد اما به‌صورت عملی انجام‌دهنده نیستیم و تولیدکننده ای در این زمینه فعالیت نکرده است و جای این نوشیدنی‌ها در بازار ایران خالی است.

 

وی با بیان اینکه گویا قرار است این قبیل نوشیدنی‌ها در ایران نیز تولید شود، افزود: گیاهان ما در دنیا وجود دارد و برای مثال در کشورهای آمریکای جنوبی ترکیب گیاه بهارنارنج و به‌لیمو که نوشیدنی سنتی ایرانی است، به‌عنوان نوشیدنی عرضه می‌شود ولی در کشور ما محصول و نوشیدنی به‌شکل فرآورده دارویی مشخص کمتر دیده می‌شود.

 

آذرنوش ادامه داد: اگر در مورد این نوشیدنی آموزش هدفمند را آغاز کنیم و درصد آگاهی و شناخت را در مردم بالا ببریم این موضوع در ذهن افراد ماندگار خواهد شد و مسلماً میزان تقاضای این نوشیدنی‌های کارکردی و مدرن با ساختار گیاهی هم افزایش یافته و در آینده در سبد خرید مردم قرار خواهد گرفت.

 

به‌گفته وی، چنانچه گیاهان دارویی‌ای را که در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد با میوه‌ها و مواد طبیعی خوش‌طعم که از ویژگی ویتامینی و مواد مغذی آن فرآورده هم برخوردارند ترکیب کنیم، طرفداران زیادی هم خواهد داشت؛ برای مثال توت‌ خواص ویتامینی دارد و اگر با گیاهی که ویژگی دارویی ــ درمانی و سلامتی را تضمین کند، ترکیب شود می‌تواند هر فرد و ذائقه‌ای را جذب کرده و نه‌تنها آسیب‌های نوشابه‌های پرشکر و ناسالم را نخواهد داشت و جایگزین مناسبی برای این نوشیدنی‌ها خواهد بود، از چاقی مفرطی که طبق آمارها در سال‌های آینده میلیون‌ها نفر از اهالی کره زمین به‌دلیل استفاده از مواد غذایی شیرین به آن دچار خواهند شد، جلوگیری می‌کند.

 

آذرنوش بر ضرورت استفاده از گیاهان سنتی برای تولید نوشیدنی سالم تأکید کرد و خاطرنشان کرد: جای نوشیدنی‌های شکردار که برای مردم زیانبار است باید به‌سمت استفاده از نوشیدنی‌های مدرن شیرین بدون گلوکز حرکت کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 10985 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۴ فروردين بازدید: 1823 ساعت: 10:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
6 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
7 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
9 جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک ۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
10 واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
11 ثبت سفارش واردات چای متوقف شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسید چرب امگا 3 بروی چربی ها و فشار خون پایگاه خبری لقمه: بالا بودن لیپید خصوصا بالا بودن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
هویج و این همه خواص شگفت انگیز! برای تقویت و رشد بدن و درمان نرمی‌استخوان بچه‎ها هویج رنده شده با لیموترش بدهید.
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.