به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فولیک اسید و ویتامین ب6 در نخود فرنگی از سلامت سیستم قلبی ـ عروقی حفاظت می کنند و در واقع فولیک اسید برای عملکرد سیستم قلبی ـ عروقی بسیار مهم است.
نخودفرنگی منبع خوب پکتین و فیبرهای غذایی بوده و میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.
نخود فرنگی منبعی خوب از ویتامین ب1، ب2، ب3 و ب6 بوده که همه این ویتامینها برای سوخت و ساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات ضروری است.
نخودفرنگی از جمله حبوباتی است که هم به صورت پخته و هم خام جزء سبزیجات تازه محسوب می شود.
نخودفرنگی منبعی غنی از آهن و مواد معدنی ضروری برای عملکرد طبیعی سلول های خونی است که کمبود آنها باعث کم خونی، خستگی و کاهش سیستم ایمنی بدن را در پی دارد.
نقشی نخودفرنگی در جلوگیری از تخریب بافت های استخوانی تاثیرگذار است و استفاده از این ماده مغذی برای پیشگیری از تخریب بافت های استخوانی، تصلب شرایین، بیماری های قلبی و حتی سرطان لازم و ضروری است.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان