طرز تهیه پلو نخودفرنگی پاكستانی


دستور زیر یکی از انواع غذاهای پاکستانی است که با مواد اولیه برنج و نخودفرنگی تهیه می شود.

مواد اولیه :

برنج چهار پیمانه
فلفل‌سیاه چهار دانه
نخودفرنگی نیم كیلوگرم
پیاز دو عدد
سیر چهار حبه
هل چهار عدد
هویج یك عدد
نمك، زردچوبه، روغن و دارچین به میزان لازم


طرز تهیه:


برنج را به مدت 45 دقیقه با نمك خیس می‌كنیم. پیازها را رنده كرده و با زردچوبه تفت می‌دهیم، سپس سیر رنده شده را اضافه كرده و سرخ می‌كنیم. بعد هویج رنده شده را اضافه كرده و به آن دانه‌های فلفل‌سیاه و هل آسیاب‌شده اضافه می‌كنیم، وقتی عطر آن در فضا پیچید، نخودفرنگی‌ها را اضافه كرده و در مرحله‌ آخر دارچین ریخته و خاموش می‌كنیم و مواد فوق را در برنج ریخته و می‌گذاریم پخته شوند تا‌ آب آن تمام شود، سپس دم‌كنی را می‌گذاریم تا دم بكشد.

در صورت تمایل می‌توانید، مقداری گل‌كلم را هم اضافه كنیم یا برنج را به صورت آبكش بپزید.




کد: 2613 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۴ دي بازدید: 6039 ساعت: 1:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 «پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
3 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
4 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
6 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
8 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
9 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
10 روش تهیه خوروشی با طعم آلبالو ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ شهريور
11 روش تهیه مقلوبه پلـو؛ غذای ترکیه ای ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد


نظرات


مريم

خيلي خوب بود

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با 13 معجزه سیب آشنا شوید سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  مسمومیت غذایی و 7 منبع احتمالی آن مسمومیت‌های غذایی ممکن است تا چند هفته بعد از مصرف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت