ازسرگیری صادرات تخم مرغ مشروط به اختصاص یارانه است


پایگاه خبری لقمه: دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم گذار کشور بر لزوم اختصاص یارانه صادراتی برای ازسرگیری صادرات تخم مرغ تاکید کرد و گفت:امسال بیشتر از ۵۰هزارتن تخم مرغ نمی‌توانیم صادر کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سید فرزاد طلاکش در گفتگویی با اشاره به پاک شدن ایران از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، اظهارداشت: از همان روزی که یک کشور از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان پاک اعلام می‌شود، صادرات محصولات مرغ و تخم مرغ آن می‌تواند از سر گرفته شود اما همه چیز بستگی به شرایط بازار دارد.  

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر ما مشکل بهداشتی نداریم، افزود: از این پس همه چیز بستگی به صادرکنندگان ما و نوع بازاریابی آنان دارد که آیا می‌توانند برای مشتریان خود جذابیت ایجاد کنند و آنان را به سمت بازار ما بکشانند؟  

 

دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم گذار کشور تاکید کرد: با قیمتی که در حال حاضر تخم مرغ دارد، بنده خیلی خوشبین نیستم که ما بتوانیم صادرات موفقی داشته باشیم، مگر اینکه دولت برای رونق صادرات یک ساز و کار یارانه‌ای را پیش بینی کند و در اختیار صنف قرار دهد.  

 

طلاکش ادامه داد: در این چند ماهی که ما در بازار عراق و افغانستان حضور نداشتیم، رقبایی وارد این بازارها و جانشین ما شدند بنابراین اگر ما بخواهیم دوباره به جای قبلی خود بازگردیم باید یک شرایط قیمتی مناسبی را ایجاد کنیم و روی آن پایدار بمانیم تا مشتریان‌مان دوباره برگردند.  

 

وی با بیان اینکه درحال حاضر میانگین قیمت هرکیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری حدود ۳۵۰۰ تومان است، گفت: امروز دولت برای صادرات هرکیلوگرم تخم مرغ باید فعلا حداقل بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ تومان یارانه بدهد؛ در واقع فعلا دولت باید به هر کیلوگرم تخم مرغ ۳۰۰ تومان یارانه بدهد تا صادرات شروع شود و ممکن است این رقم بعدها بیشتر شود.  

 

دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم گذار ایران میزان صادرات تخم مرغ را در سال گذشته حداکثر ۴۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: این میزان صادرات، ۵۵ هزار تن کمتر از سال ۹۴ بوده است.  

 

طلاکش پیش بینی کرد: میزان صادرات تخم مرغ در سال جاری بیشتر از ۵۰ هزارتن نباشد، چون دولت تاکنون هیچ کمکی نکرد است ضمن اینکه ما به دلیل آنفلوانزا تلفات قابل توجهی در جمعیت مرغ کشور داشتیم و جبران این مساله نیاز داخل را پوشش خواهد داد بنابراین ۵۰ هزارتن هم که صادر کنیم عددخوبی است.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11012 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت بازدید: 2062 ساعت: 10:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
5 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
9 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین D و بیماری سل

  بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غ...

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
لیپوساکشن برای چه کسانی مناسب است؟ این اقدام در نواحی مختلف بدن می تواند انجام گردد...
همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا اگر بپرسید مهم‌ترین جزء یک لبخند زیبا چیست قطعا همه می‌گویند دندان سالم و زیبا. اما در کنار سلامت و زیبایی دندان‌ها، سلامت و فرم لثه‌ها نیز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است در حدی که زیباترین دندان‌ها اگر با لثه‌ای بیمار و عفونی احاطه شوند نه‌تنها لبخند زیبایی نمی‌سازند بلکه به دلیل عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن جلوه خود را نیز از دست داده و صاحب چنین دندان و لثه‌ای قطعا لبخند زیبایی نخواهد داشت.
برنامه 9 روزه پاکسازی بدن رژیم می‌گیرید اما وزن‌تان پایین نمی‌آید؟ پوست‌تان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهای‌تان شکننده و عرق تن‌تان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدن‌تان است که مو و حتی دستگاه گوارش‌تان را ناسازگار می‌کند.