سوپ جو می تواند مانع از بروز و یا افزایش فشار خون شود


پایگاه خبری لقمه: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی به چند نسخه طبیعی تمام عیار برای کنترل و درمان فشار خون در همه مزاج ها اشاره کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فشار خون را با طب سنتی کنترل و درمان کنید / نسخه‌ای برای همه مزاج‌هاسید مهدی میر غضنفری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی در گفت و گویی؛ اظهار کرد: از دیدگاه طب سنتی پیش از درمان فشار خون باید در ابتدا علت آن رفع شود زیرا یکی از مهم ترین دلایل بروز این عارضه تجمع مواد دم بلغم ( مواد زائد یا خلط در بدن) است، بنابراین افزایش فشار خون در مزاج های بلغم و چاق بیشتر به چشم می خورد.
 
وی با تاکید بر اینکه پرخوری، فعالیت کم موجب افزایش حجم خون و یا بیشتر شدن سرعت جریان خون در بدن می شود، مطرح کرد: با افزایش حجم غذا و کاهش تحرک، فشار زیادی به قلب برای پمپاژ خون وارد می شود که تکرار این وضعیت به افزایش فشار خون می انجامد بنابراین کم کردن حجم غذای مصرفی، ورزش و تحرک در پیشگیری و کنترل فشار خون نقش بسزایی دارند.
 
این متخصص فیزیولوژی و پژوهشگر طب سنتی همچنین با اشاره به احتمال وجود فشار خون در خشک مزاج ها که عموما افراد لاغر هستند، افزود : در این قشر به علت نوعی کاهش انعطاف پذیری یا در اصطلاح خشکی عروق، خون باید با فشار بیشتری در رگ ها حرکت کند که این وضعیت فشار خون را بالا می برد.
 
میرغضنفری با بیان چند نسخه مهم برای کنترل و درمان فشار خون در خشک مزاج ها، تصریح کرد: این افراد برای حفظ رطوبت بدن و افزایش انعطاف پذیری عروق می توانند به طور روزانه بدنشان را با روغن بادام شیرین خوراکی ماساژ دهند، علاوه بر آن ماساژ کف پا نیز برای کنترل و درمان فشار خون در خشک مزاج ها بسیار موثر است.
 
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: آفتاب زیاد، مصرف زیاد نمک، سرکه ، بی خوابی، استرس های زیاد و یبوست های مداوم در افراد خشک مزاج، احتمال بروز فشار خون را به طرز چشم گیری افزایش می دهد، بنابراین انجام نسخه های فوق تاثیر زیادی در پیشگیری و حتی کنترل این عارضه دارد، با این وجود مصرف گریپ فروت در مزاج های گرم برای کنترل فشار خون گزینه خوبی محسوب مى شود.
 
وی همچنین گفت: به طور کلی مصرف زیاد ادویه های تند ، غذا های سرخ کردنی و نظایر آن هم در افراد چاق و مزاج های دم  بلغم و هم در افراد لاغر و خشک مزاج در پیدایش فشار خون و یا تشدید آن نقش بسزایی دارد که انجام اقدامات پیشگیرانه در هر گروه خطر ابتلا به چنین عارضه ای را به طور چشمگیری کاهش می دهد .
 
میرغضنفری مطرح کرد: در طب سنتی نسخه واحدی برای درمان و کنترل فشار خون برای همه وجود ندارد و باید نسخه هر فرد مطابق نوع مزاجش تعیین شود، در مجموع پرهیز از عوامل کاهش دهنده رطوبت بدن برای خشک مزاج ها و استفاده از غذاهای لعابدار خوش هضم گیاهی همچون آش های طبی  ، سوپ جو در مزاج های دم بلغم و چاق می تواند مانع از بروز و یا افزایش فشار خون شود .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11086 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 6091 ساعت: 12:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
4 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
5 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 سوپ پیاز فرانسوی ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
8 تبلیغ سیگار در سوپرمارکت ها با کدام مجوز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 خوراک ران مرغ و سبزیجات ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 کار سوپروایزر یا سرپرست فروش چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11 روش هایی که طول دوره سرماخوردگی را کوتاه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه ...

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.