وجود ناخالصی‌ سمی در نمک دریا/ مردم از نمک‌های تصفیه‌شده استفاده کنند


پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر بهداشت با بیان اینکه بهتر است مردم فریب تبلیغات افراد سودجو در فضای مجازی را نخورند تاکید کرد: بر اساس منابع معتبر طب سنتی ایرانی، نمک دریا به دلیل امکان وجود ناخالصی‌های سمی در آن، حتما باید تصفیه شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود خدادوست، مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاکید بر مطلب فوق، گفت: هر جا صحبت از طب سنتی ایرانی می‌شود، باید مبتنی بر منابع معتبر مکتوب این حوزه باشد.
 
وی افزود: متاسفانه برخی از باور مردم به طب سنتی و از اعتقادات مردم برای جلب منافع خود، سوء استفاده می‌کنند که این هم ظلم به مردم، هم ظلم به سلامت جامعه و هم ظلم به طب سنتی است.
 
مشاور وزیر بهداشت در ادامه گفت: ما بر این باوریم که طب سنتی ایران قدمت چندهزار ساله و ریشه در باور مردم دارد اما به شرطی که از تجربیات علما و آنچه در منابع معتبر هست، به صورت منطقی و دور از افراط و تفریط استفاده شود.
 
وی تاکید کرد: کسانی که دغدغه توسعه طب سنتی را دارند، باید حرف‌های منطقی و عاقلانه و مبتنی بر منابع مکتوب، مستند و مبتنی بر تحقیقات علمی بزنند و با پرهیز از هر گونه بزرگنمایی و افراطی‌گری در این حوزه، سبب مقابله جامعه پزشکی در استفاده از ظرفیت‌های طب سنتی ایرانی در نظام سلامت نشوند.
 
مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت افزود: به مردم تاکید می‌کنم که بسیاری از اطلاعات ارائه شده در فضای مجازی در رابطه با طب سنتی ایرانی، بدون اتکا به منابع معتبر و سرشار از افراطی‌گری و بزرگنمایی است که توسط برخی افراد سودجو و فرصت‌طلب ارائه می‌شود و عمل به آن‌ها قطعا به سلامت آنان و حتی طب سنتی ایرانی آسیب می‌زند.
 
وی با اشاره به کلیپی که به تازگی در خصوص استفاده از نمک دریا در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: این کلیپ بر اساس منابع معتبر طب سنتی ایرانی نبوده و مبتنی بر اظهارات شخصی و سرشار از بزرگنمایی و افراطی‌گری است که متاسفانه بارها در مورد ادعای درمان قطعی بسیاری از بیماری‌های صعب‌العلاج مانند سرطان و M.S هم شاهد آن بوده‌ایم.
 
مشاور وزیر بهداشت تاکید کرد: بر اساس منابع معتبر طب سنتی ایرانی، نمک دریا به دلیل امکان وجود ناخالصی‌های سمی در آن، حتما باید تصفیه شود.
 
وی افزود: اگر کارخانه‌ای داریم که نمک دریا را تصفیه کند، قطعا دارای پروانه بهره‌برداری و مجوز معاونت بهداشتی و درمان است و تفاوتی نمی‌کند نمک دریا باشد، یا نمکی که از سنگ‌های نمک در معادن گرفته می‌شود که در حال حاضر کارخانه‌ای دارای مجوز در کشور برای تصفیه نمک دریا نداریم.
 
خدادوست تاکید کرد: مردم حتما از نمک‌های کارخانه‌ای تصفیه‌شده استفاده کنند و سلامت خود را به خاطر سودجویی افرادی که برای منافع خود از باور مردم سو استفاده می‌کنند، به خطر نیندازند.
 
وی افزود: به مردم عزیز کشورمان توصیه می‌کنم که در حوزه درمان، به افراد غیر پزشک اعتماد نکنند و در حوزه طب سنتی نیز حتما به اهل فن و افراد خبره و متخصصان طب سنتی و پزشکانی که در این حوزه تخصص دارند و سلامتکده‌های دانشگاهی مراجعه کنند.
 
مشاور وزیر بهداشت تاکید کرد: حتی استفاده از یک گیاه دارویی در حد دوز درمانی، بدون تجویز پزشک، می‌تواند خطرناک باشد و اتفاقی که در ساده‌ترین حالت مفید، این است که با داروهای شیمیایی مورد مصرف فرد و یا بیماری‌های زمینه‌ای وی تداخل ایجاد کرده و فرد را دچار مشکل می‌کند که از این تداخلات هم خود فرد آگاهی ندارد و هم یک فرد غیر پزشک از آن‌ها بی‌اطلاع است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11115 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 2512 ساعت: 11:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
7 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
8 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
9 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
10 برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
11 جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوردنی‌ها را با هم نخورید ترکیب «حلیم فرنگی» با میوه یا دسر «اسموتی» به عنوا...

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
فرمول تغذیه‌ای برای شفاف‌سازی و لطافت پوست شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی توصیه هایی را برای شفاف‌سازی و لطافت پوست ارائه داده است.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.