بستنی گاومیش آلوده است، نخورید


پایگاه خبری لقمه: رئیس اجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: تهیه بستنی‌سنتی با شیر تازه گاومیش، خطرناک بوده و می‌تواند ناقل بیماری وبا و تب مالت باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد حسین عزیزی گفت: بستنی‌های سنتی می‌توانند ناقل بیماری وبا، تب مالت و بیماری‌های عفونی باشند و مصرف کنندگان را دچار مسمومیت‌های غذایی کنند.

 
وی افزود: برخی از بستنی‌های سنتی از شیرهای تازه دامپروران تهیه می‌شوند بنابراین امکان ابتلا به تب مالت از طریق بستنی‌های سنتی وجود دارد این در حالی است که درمان این بیماری با سختی همراه بوده و بایدبه مردم هشدار داده شود.
 
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: با جوشاندن شیرهای سنتی در و نگهداری آن در فضای باز و دمای محیط ، بیماری‌های جدید در شیر ایجاد شده و براحتی منتقل می شود. این درحالی است که نمی‌توان به جوشاندن شیرهای سنتی اطمینان پیدا کرد و نسبت به خوردن بستنی‌های سنتی بی تفاوت بود.
 
وی عنوان کرد: علاوه بر تب مالت، وبا، مسمومیت و اسهال از جمله بیماری‌هایی است که می‌تواند از طریق مصرف بستنی‌های سنتی به افراد منتقل شود. این درحالی است که با نجوشاندن شیر تازه دام، تماس دست دوشندگان بیمار شیر تازه، عدم رعایت نکات بهداشتی و بیماری دام بیماری‌ها به راحتی به شیر منتقل شده و تعداد زیادی از مردم را بیمار می‌کند.
 
عزیزی اذعان داشت: مغازه‌های بستنی فروشی بین راهی از تولید کنندگان بستنی‌های سنتی محلی محسوب می‌شوند که با خریداری شیرهای محلی تازه، چون گاومیش مشتریان بسیاری را به خود جذب کرده‌اند.
 
وی یادآور شد: به مردم توصیه می‌شود حتما بستنی‌های سنتی را از مغازه‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت خریداری کرده و به رعایت اصول بهداشتی فروشندگان این محصول توجه کنند. همچنین از خوردن بستنی‌های رایج با شیر گاومیش تازه که مشتریان زیادی را به خود جذب کرده است، جداَ بپرهیزند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 11118 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 2655 ساعت: 12:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

  کاهش سریع وزن بعد از تعطیلات عید خیلی از افراد بعد از گذراندن تعطیلات به دلیل خوردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه لاغری چیست؟ چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟
دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.
چرا باید لاغر شویم؟
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.