بستنی گاومیش آلوده است، نخورید


پایگاه خبری لقمه: رئیس اجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: تهیه بستنی‌سنتی با شیر تازه گاومیش، خطرناک بوده و می‌تواند ناقل بیماری وبا و تب مالت باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد حسین عزیزی گفت: بستنی‌های سنتی می‌توانند ناقل بیماری وبا، تب مالت و بیماری‌های عفونی باشند و مصرف کنندگان را دچار مسمومیت‌های غذایی کنند.

 
وی افزود: برخی از بستنی‌های سنتی از شیرهای تازه دامپروران تهیه می‌شوند بنابراین امکان ابتلا به تب مالت از طریق بستنی‌های سنتی وجود دارد این در حالی است که درمان این بیماری با سختی همراه بوده و بایدبه مردم هشدار داده شود.
 
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: با جوشاندن شیرهای سنتی در و نگهداری آن در فضای باز و دمای محیط ، بیماری‌های جدید در شیر ایجاد شده و براحتی منتقل می شود. این درحالی است که نمی‌توان به جوشاندن شیرهای سنتی اطمینان پیدا کرد و نسبت به خوردن بستنی‌های سنتی بی تفاوت بود.
 
وی عنوان کرد: علاوه بر تب مالت، وبا، مسمومیت و اسهال از جمله بیماری‌هایی است که می‌تواند از طریق مصرف بستنی‌های سنتی به افراد منتقل شود. این درحالی است که با نجوشاندن شیر تازه دام، تماس دست دوشندگان بیمار شیر تازه، عدم رعایت نکات بهداشتی و بیماری دام بیماری‌ها به راحتی به شیر منتقل شده و تعداد زیادی از مردم را بیمار می‌کند.
 
عزیزی اذعان داشت: مغازه‌های بستنی فروشی بین راهی از تولید کنندگان بستنی‌های سنتی محلی محسوب می‌شوند که با خریداری شیرهای محلی تازه، چون گاومیش مشتریان بسیاری را به خود جذب کرده‌اند.
 
وی یادآور شد: به مردم توصیه می‌شود حتما بستنی‌های سنتی را از مغازه‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت خریداری کرده و به رعایت اصول بهداشتی فروشندگان این محصول توجه کنند. همچنین از خوردن بستنی‌های رایج با شیر گاومیش تازه که مشتریان زیادی را به خود جذب کرده است، جداَ بپرهیزند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 11118 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 2650 ساعت: 12:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  بر اساس گروه خونی‌تان غذا بخورید تحقیقات نشان داده افرادی که گروه‌های خونی مشابه دا...

  هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
راز موفقیت در مشتری مداری زندگی در شهر بزرگی مثل تهران که هزینه های سرسام آوری در آن رقم می خورد مستاجران را هر سال یا دست کم چند سال یک بار به محله دیگری سوق می دهد . در این میان ناگزیری با هم محله ای های جدید بر حسب نیاز مراوده داشته باشی یکی از این هم محله ای ها فروشنده یا فروشنده های محترم سوپرمارکت یا به قول قدیمی ها خواروبارفروشی محله است ....
قبل از رژیم گرفتن حتما بخوانید/ محتویات یک رژِیم خوب رژیم غذایی به آنچه که فرد در طول روز می‌خورد یا می‌آشامد اطلاق می‌شود. زمانی که برای رژیم گرفتن برنامه‌ریزی می‌کنید، باید متوجه باشید که مقدار کالری مناسب شما چقدر است.