بستنی گاومیش آلوده است، نخورید


پایگاه خبری لقمه: رئیس اجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: تهیه بستنی‌سنتی با شیر تازه گاومیش، خطرناک بوده و می‌تواند ناقل بیماری وبا و تب مالت باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد حسین عزیزی گفت: بستنی‌های سنتی می‌توانند ناقل بیماری وبا، تب مالت و بیماری‌های عفونی باشند و مصرف کنندگان را دچار مسمومیت‌های غذایی کنند.

 
وی افزود: برخی از بستنی‌های سنتی از شیرهای تازه دامپروران تهیه می‌شوند بنابراین امکان ابتلا به تب مالت از طریق بستنی‌های سنتی وجود دارد این در حالی است که درمان این بیماری با سختی همراه بوده و بایدبه مردم هشدار داده شود.
 
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: با جوشاندن شیرهای سنتی در و نگهداری آن در فضای باز و دمای محیط ، بیماری‌های جدید در شیر ایجاد شده و براحتی منتقل می شود. این درحالی است که نمی‌توان به جوشاندن شیرهای سنتی اطمینان پیدا کرد و نسبت به خوردن بستنی‌های سنتی بی تفاوت بود.
 
وی عنوان کرد: علاوه بر تب مالت، وبا، مسمومیت و اسهال از جمله بیماری‌هایی است که می‌تواند از طریق مصرف بستنی‌های سنتی به افراد منتقل شود. این درحالی است که با نجوشاندن شیر تازه دام، تماس دست دوشندگان بیمار شیر تازه، عدم رعایت نکات بهداشتی و بیماری دام بیماری‌ها به راحتی به شیر منتقل شده و تعداد زیادی از مردم را بیمار می‌کند.
 
عزیزی اذعان داشت: مغازه‌های بستنی فروشی بین راهی از تولید کنندگان بستنی‌های سنتی محلی محسوب می‌شوند که با خریداری شیرهای محلی تازه، چون گاومیش مشتریان بسیاری را به خود جذب کرده‌اند.
 
وی یادآور شد: به مردم توصیه می‌شود حتما بستنی‌های سنتی را از مغازه‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت خریداری کرده و به رعایت اصول بهداشتی فروشندگان این محصول توجه کنند. همچنین از خوردن بستنی‌های رایج با شیر گاومیش تازه که مشتریان زیادی را به خود جذب کرده است، جداَ بپرهیزند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 11118 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 2675 ساعت: 12:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

  بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد آیا می‌د‌انید‌ که خورد‌ن باد‌ام‌زمینی به مقد‌ار ۵ ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
در فصل سرما عسل بخورید اغلب مردم عسل را به دلیل طعم خوب و خاصیت تنظیم‌کنندگی قند بدن استفاده می‌کنند.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.