بستنی گاومیش آلوده است، نخورید


پایگاه خبری لقمه: رئیس اجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: تهیه بستنی‌سنتی با شیر تازه گاومیش، خطرناک بوده و می‌تواند ناقل بیماری وبا و تب مالت باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد حسین عزیزی گفت: بستنی‌های سنتی می‌توانند ناقل بیماری وبا، تب مالت و بیماری‌های عفونی باشند و مصرف کنندگان را دچار مسمومیت‌های غذایی کنند.

 
وی افزود: برخی از بستنی‌های سنتی از شیرهای تازه دامپروران تهیه می‌شوند بنابراین امکان ابتلا به تب مالت از طریق بستنی‌های سنتی وجود دارد این در حالی است که درمان این بیماری با سختی همراه بوده و بایدبه مردم هشدار داده شود.
 
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: با جوشاندن شیرهای سنتی در و نگهداری آن در فضای باز و دمای محیط ، بیماری‌های جدید در شیر ایجاد شده و براحتی منتقل می شود. این درحالی است که نمی‌توان به جوشاندن شیرهای سنتی اطمینان پیدا کرد و نسبت به خوردن بستنی‌های سنتی بی تفاوت بود.
 
وی عنوان کرد: علاوه بر تب مالت، وبا، مسمومیت و اسهال از جمله بیماری‌هایی است که می‌تواند از طریق مصرف بستنی‌های سنتی به افراد منتقل شود. این درحالی است که با نجوشاندن شیر تازه دام، تماس دست دوشندگان بیمار شیر تازه، عدم رعایت نکات بهداشتی و بیماری دام بیماری‌ها به راحتی به شیر منتقل شده و تعداد زیادی از مردم را بیمار می‌کند.
 
عزیزی اذعان داشت: مغازه‌های بستنی فروشی بین راهی از تولید کنندگان بستنی‌های سنتی محلی محسوب می‌شوند که با خریداری شیرهای محلی تازه، چون گاومیش مشتریان بسیاری را به خود جذب کرده‌اند.
 
وی یادآور شد: به مردم توصیه می‌شود حتما بستنی‌های سنتی را از مغازه‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت خریداری کرده و به رعایت اصول بهداشتی فروشندگان این محصول توجه کنند. همچنین از خوردن بستنی‌های رایج با شیر گاومیش تازه که مشتریان زیادی را به خود جذب کرده است، جداَ بپرهیزند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 11118 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 2393 ساعت: 12:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

  آشپزخانه پاکیزه با لیموترش حال به شما خواهیم گفت با لیمو ترش چگونه وسایل خان...

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! احساس گرسنگی در مغز فرمان خوردن را صادر می‌کند و اگرچه خوردن غذا سبب سیری می‌شود اما برخی خوراکی‌ها بنا به دلایل متعدد، احساس گرسنگی را از بین نمی‌برد و برعکس، سبب میل به خوردن بیشتر می‌شود.
نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد نوشابه مصرف می‌کنند؛ اما اگر مضرات و عوارض جبران‌ناپذیر نوشابه را بدانند شاید از نوشیدن نوشابه پشیمان شوند.
یک رژیم غذایی موثر فقط در 4 کلمه! برخلاف ملیت غربی‌اش، با ریزه‌کاری‌هایی که بیشتر شرقی است به مقوله غذا خوردن و رژیم گرفتن نگاه کرده است.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟