مهم‌ترین عوامل سلامت ما در آشپزخانه چیست؟


پایگاه خبری لقمه: مواد غذایی، از مهم‌ترین عوامل سلامت یا بیماری ما هستند و مصرف مواد سالم و مقابله‌کننده با بیماری‌ها شاه کلید سلامت است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، برخی از این مواد غذایی را براحتی می‌توانید در آشپزخانه‌تان بیابید:

 
سیر و پیاز: این دو ماده،‌ حامی قلب و سیستم ایمنی هستند. سیر حاوی بیش از 70 فیتوکمیکال است که پایین آورنده فشار خون است و از سرطان روده بزرگ، تخمدان و سایر سرطان‌ها پیشگیری می‌کند.
 
پیاز سرشار از کوئرستین ـ نوعی فلانوئید و آنتی‌اکسیدان ـ است که با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کند. پیاز همچنین از ایجاد لخته خونی جلوگیری و سلامت خون را تقویت می‌کند.
 
لوبیاها: ایزوفلاون فراوان موجود در لوبیاها سلامت پروستات و استخوان‌ها را تقویت و از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند و می‌تواند علائم یائسگی را کاهش دهد. همچنین حاوی پروتئین فراوان هستند و چربی کمی دارند.
 
زردچوبه: شامل ترکیبات زیست فعال کورکومینوئید و قدرتمندترین آنها کورکومین است. کورکومین یک آنتی‌اکسیدان قوی است که با بیماری‌ها مقابله می‌کند و خاصیت ضدالتهابی آن، دردهای بدنی را کاهش می‌دهد. افزون بر این ثابت شده، زردچوبه عملکرد مغز را تقویت می‌کند و می‌تواند ریسک بیماری‌های قلبی و انواع سرطان‌ها را کاهش دهد. براساس مطالعات جدید، زردچوبه حتی با اضطراب و افسردگی مقابله می‌کند.

خانواده نعنا: این خانواده که شامل پونه کوهی، ریحان، رزماری، آویشن و نعناست با کمک به روند هضم، از سوء‌هاضمه و تهوع جلوگیری می‌کند و درد (بویژه سردرد و دردهای آرتروز) را تسکین می‌دهد. مقابله با خستگی و اختلالات تنفسی، برطرف کردن سرفه و اخلاط و کاهش افسردگی از خواص دیگر این خانواده است.
 
دارچین: قند و فشارخون را کاهش می‌دهد و سیستم ایمنی را تقویت می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های دارچین، حسگرهای انسولین را در سلول‌ها فعال و با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کند. دارچین خواص ضدالتهابی دارد و ریسک بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. این ماده همچنین باکتری ای کولای (E coli) را که در برخی غذاها رشد می‌کند، از بین می‌برد.
 
زنجبیل: یک ضدالتهاب بالقوه است که می‌تواند به تسکین درد کمک کند و در کاهش کلسترول و فشارخون نقش داشته باشد. تقویت سیستم ایمنی و مقابله با ویروس‌هایی مثل ویروس آنفلوآنزا از دیگر کارکردهای زنجبیل است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 11155 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير بازدید: 1170 ساعت: 8:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
2 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
3 پیری زودرس با این 8 غذا ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ خرداد
4 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
5 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
6 خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی ۱۴۰۱ شنبه ۱۱ تير
7 حذف «معجون سلامتی» از سبد غذایی فقرا/خواص تخم مرغ لاکچری ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر
8 برگ بو برای لاغری فوری ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9 تغییر سبک زندگی راز عبور از بحران کرونا ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۳ آبان
10 آیا قهوه برای سلامتی مفید است ؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
11 سلامتی بدن را با این راهکار های ساده حفط کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

  فیبر و تا ثیر آن بر دیابت پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پوستی بدون چروک می‌خواهید؟ بخوانید خوردن کاکائو و سویا یا خوابیدن به پشت و استفاده از عینک، بافت‌های پوستی را قوام می‌بخشد و از پیدایش چین و چروک جلوگیری می‌کند.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.
شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان پایگاه خبری لقمه: این مقاله به چند راهکار طبیعی مفید و موثر اشاره شده که به شما کمک می‌کند به شیوه خانگی از شر جرم دندان‌ها خلاص شوید.
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!