پیری زودرس با این 8 غذا


پایگاه خبری لقمه: شاید در حال حاضر، مصرف غذاهای سریع، راحت و خوشمزه برای شیوه زندگی شما مناسب باشد، اما ممکن است بعدها شما را در وضعیت سلامتی نامناسب و وخیمی قرار دهد. اگر رژیم غذایی‌تان به سمت غذاهای سالم تغییر ندهید، خیلی زود، به فردی جوان در یک کالبد سالخورده تبدیل خواهد شد و در بهت فرو خواهید رفت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در این مطلب به هشت ماده غذایی اشاره خواهیم کرد که باید برای جلوگیری از پیری زودرس و ابتلا به بیماری، از مصرف آن‌ها خودداری کنید.
 
۱. علی‌رغم اطلاعیه‌های سازمان جهانی غذا و دارو مبنی بر ممنوعیت استفاده از چربی‌های ترانس و روغن‌های هیدروژنه فراوری شده، این دو هنوز هم در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این روغن‌ها به منظور پخت و پز یا به عنوان سس سالادها استفاده نکنید. این روغن‌ها ارزان‌تر هستند اما عمرتان را کوتاه کرده و عمر قاب عکستان بر روی طاقچه را طولانی‌تر می‌کنند!
 
نکته مشابه: از کره‌ای به جز مارگارین استفاده کنید. در غیر این صورت می‌توانید از پلاستیک ذوب شده نیز استفاده کنید! زیرا پلاستیک مذاب و کره مارگارین از نظر مولکولی مشابه هستند. بنابراین کره‌های طبیعی بهترند. فقط از روغن‌های سرد فشرده استفاده کنید، اما هرگونه روغن کانولا (کلزا) را رد کنید.
 
۲. حرف از چربی‌ها شد، از مصرف غذاهای کم چرب یا بدون چربی نیز اجتناب کنید. این تئوری که "همه چربی‌ها و کلسترول موجب چاقی و مشکلات قلبی می‌شود" جعلی است. خودتان را به خاطر این حرف‌ها نابود نکنید.
 
از مصرف غذاهای دارای آسپارتام و جوش شیرین اجتناب نمایید. همچنین باید مصرف هرگونه نوشابه‌ی حاوی این ماده را نیز قطع کنید. آسپارتام یک سم عصبی است که مرگ سلول‌های مغزی را تحمیل می‌کند و می‌تواند مسبب زوال عقل و یا سرطان مغز باشد
 
اغلب دانشمندان این نظریه را به طور کامل رها کرده‌اند. زیرا اگر افراد بخواهند مصرف چربی‌های سالم را به طور چشمگیری کاهش دهند، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و چاقی بیشتر خواهد شد زیرا این قندها و HFCS (شربت ذرت با فروکتوز بالا) است که ریشه چاقی و مشکلات مربوط به چربی‌های اشباع هستند.
 
۳. برخی افراد، شکرهای تصفیه شده یا سوکروز را سم در نظر می‌گیرند. این ماده موجب افزایش قند خون و در نهایت پاسخ انسولین در بدنتان شده و در نهایت به چاقی و دیابت ختم می‌شود. سوکروز، موجب فرایند اکسیداسیون می‌گردد که به طرز عجیب و غریبی سبب پیری زودرس و همچنین موجب تولید محصولات نهایی گلیکاسیون یا گلیکوتوکسین (نوعی ماده سمی) می‌شود. پس به نفعتان است که مصرف سوکروز را کم کنید.
 
۴. شیرین کننده‌های مصنوعی از سوکروز هم بدتر هستند. از مصرف غذاهای دارای آسپارتام و جوش شیرین اجتناب نمایید. همچنین باید مصرف هرگونه نوشابه‌ی حاوی این ماده را نیز قطع کنید. آسپارتام یک سم عصبی است که مرگ سلول‌های مغزی را تحمیل می‌کند و می‌تواند مسبب زوال عقل و یا سرطان مغز باشد.
 
۵. شما همچنین باید شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا (HFCS) را کنار بگذارید. شما می‌توانید این کار را با کنار گذاشتن مصرف نوشابه‌ها و آبمیوه انجام دهید. اما این کافی نیست. شیرینی‌ها، کوکی‌ها و آب نبات‌ها نیز معمولاً حاوی HFCS هستند، اما تولیدکنندگان اغلب با استفاده از برچسب "شربت ذرت" مسئله را حل می‌کنند.
 
فروکتوز، قند طبیعی موجود در میوه، به دلیل وجود ترکیبات طبیعی دیگر موجود در میوه، به آرامی متابولیزه می‌شود. اما کنسانتره شربت ذرت با فروکتوز بالا موجود در غذاها و نوشیدنی‌های فراوری شده به سرعت به منظور تبدیل به ماده انرژی‌زا مانند گلوکز، متابولیزه نمی‌شود و نیمی از آن به عنوان چربی در کبد ذخیره شده و موجب، چاقی، کبد چرب، دیابت نوع ۲ یا سرطان می‌شود.
 
۶. امروزه، گندم نیز در حال طی کردن مسیر تبدیل شدن به ماده مضر است. زیرا اکنون تبدیل به مقصر بیشتر مشکلات گوارشی شده است. اما یک مطالعه کانادایی نشان داد که بسیاری از افراد دارای حساسیت گلوتن مشکل کمتری را با نان مبتنی بر خمیرترش دارند. همان‌طور که در مورد نان گندم گفته شد، می‌توان آن را به سایر دانه‌های زراعی نیز تعمیم داد. بهتر است از مصرف هرگونه محصولات گندم فراوری شده و محصولات دانه‌ای تصفیه شده اجتناب کنید.
 
۷. سویا هم یکی دیگر از مواد غذایی بحث برانگیز است. در حالی که اغلب افراد فکر می‌کنند سویا کاملاً مفید است، تحقیقات نشان می‌دهند که چگونه سویا سبب مشکلات گوارشی شده و باعث عدم تعادل هورمونی استروژن می‌گردد.
 
۸. نمک پردازش شده یا تصفیه شده همه ویژگی‌های یک نمک بد را داراست. اما نمک دریا در واقع یک غذای سالم است! بعضی از نمک‌های فروخته شده به عنوان نمک دریا قلابی هستند زیرا تصفیه شده‌اند. فروشندگان این نمک‌ها این نکته را که نمکشان تصفیه شده است را نمی‌گویند چون اساساً همه نمک‌ها از دریا گرفته می‌شوند.
 
نمک دریای تصفیه نشده حاوی مواد مغذی حیاتی بدون پسماندهای سمی ناشی از فراوری نمک است. نمک دریای فراوری شده سفیدتر از نوع تصفیه نشده است. مطمئن شوید نمکی که مصرف می‌کنید نمک طبیعی غیرتصفیه بوده و در حد امکان کمی نمک با خود به همراه داشته باشید چون در رستوران‌ها از نمک تصفیه شده استفاده می‌کنند.
 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی 

بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :برنا

کد: 15227 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 303 ساعت: 7:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
2 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
3 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
4 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
5 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
6 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
7 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
9 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
10 حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است ۱۴۰۲ پنج شنبه ۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  یک سبد غذایی ضد سرطان! ویتامین دی موجود در ماهی می تواند سهم به سزایی در ...

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

من سریع آشپزی می کنم برنامه «به خانه بر می‌گردیم» كه در حال حاضر هم از شبكه پنجم سیما در حال پخش است و طرفداران زیادی را هم به خود جذب كرده است، زمانی اجرای آن را فردی بر عهده داشت كه خود و مادر بزرگوارش از مجریان حرفه‌ای و توانا بودند. او كسی نیست جز سركار خانم «الهام صفوی‌زاده»، مجری خوش‌ذوقی كه اجرای زیبای او را در برنامه‌ها و شبكه‌های مختلف به یاد داریم. وی خاطرات خوبی را در برنامه آشپزی به یاد دارد.
این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن و نخ دادن کشیدن؛ دو راهکار مرسوم برای محافظت از دندان ها هستند؛ اما فکر می کنید استفاده از همین دو شیوه به تنهایی می تواند سلامت دندان های ما را تضمین کند؟ روشن است که پاسخ چنین سؤالی منفی است، برای داشتن دندان هایی سفید و سالم که لبخندی زیبا را به ما هدیه می دهند باید تغییراتی در سبک زندگی و به خصوص رژیم غذایی ایجاد کرد. بنابراین، اگر می خواهید مخارج سرسام آور دندان پزشکی را تجربه نکنید و به صورتی طبیعی دندان هایی سالم داشته باشید، گزارش ما را دنبال کنید تا با خوراکی هایی که تأثیری بی نظیر در حفظ سلامت دندان دارند آشنا شوید.
با نوشیدن قهوه، از افسردگی‌تان بکاهید كارشناسان علوم پزشكی دانشكده بهداشت عمومی هاروارد اعلام كردند: نوشیدن قهوه، خطر افسردگی را كاهش می‌دهد.
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟