خوردن بستنی زیاد در فصل تابستان مفید است یا مضر؟


پایگاه خبری لقمه: دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: اتفاق نادرستی که در فصل تابستان رخ می‌دهد این است که افراد به طور افراطی به خوردن مواد خیلی سرد مانند بستنی می‌پردازند که می‌تواند موجب سوء هاضمه، بیماری و ضعف کبد، بیماری ریه و اعصاب، نازایی و … شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد انصاری‌پور درباره تدابیر فصل تابستان اظهار کرد: تابستان نماد گرماست, اتفاق نادرستی که در این فصل رخ می‌دهد.

 
این است که افراد به طور افراطی و بی‌محابا به خوردن و نوشیدن خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های خیلی سرد می‌پردازند که این اتفاق بیشتر در افراد گرم‌مزاج دیده می‌شود, مثل خوردن بستنی یا آب سرد بیش از تعادل و در اوقات نامناسب صورت می‌گیرد, در این صورت مبتلا به عوارض و بیماری‌های متعدد خواهند شد که شامل سوء‌هاضمه، بیماری و ضعف کبد، بیماری ریه و اعصاب، نازایی و … است.
 
تدابیر تابستان
وی تصریح کرد: استفاده از غذاها و نوشیدنی‌های سرد بالقوه و بالفعل مناسب است سرد بالقوه یعنی با طبع سرد و بالفعل یعنی اینکه دمای آن پایین باشد مثل آب دوغ خیار که هم طبع سرد و هم دمای پایینی دارد, نوشیدنی‌ها و ترکیبات خنک و با طبع سرد نیز مناسب این فصل است اما نباید در مصرف آنها زیاده‌روی کرد.
 
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران یادآور شد: طبیعت این فصل گرم و خشک است, گرمی و خشکی سبب تحلیل یا کاهش مواد در بدن می‌شود به خصوص خلط دم و بلغم کاهش می‌یابد اما خلط صفرا و سپس سودا افزایش خواهد داشت,
 
از مصرف سرخود عرقیات خنک مثل کاسنی و شاتره و بخصوص به مدت طولانی در فصل گرما خودداری کنید زیرا باعث تغییرات مزاجی بدن و بخصوص در کبد می‌شود, هندوانه برای افراد مبتلا به کبد چرب و سیروز مضر است و سمیت کبدی می‌دهد.
 
ورزش در تابستان
انصاری‌پور عنوان کرد: ورزش در تابستان هم از نظر شدت و هم از نظر مدت باید کمتر از فصول دیگر باشد, بهترین زمان ورزش در این فصل ابتدای روز یعنی در خنکی روز است, کاهش میزان ورزش به دلیل تحلیل مواد در فصل تابستان ناشی از گرمی هوا و تقلیل غذاست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11176 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير بازدید: 2187 ساعت: 2:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
3 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
4 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
8 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
9 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
10 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
11 عمر طولانی‌تر با کاهش کالری و کمتر خوردن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت