خوردن بستنی زیاد در فصل تابستان مفید است یا مضر؟


پایگاه خبری لقمه: دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: اتفاق نادرستی که در فصل تابستان رخ می‌دهد این است که افراد به طور افراطی به خوردن مواد خیلی سرد مانند بستنی می‌پردازند که می‌تواند موجب سوء هاضمه، بیماری و ضعف کبد، بیماری ریه و اعصاب، نازایی و … شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد انصاری‌پور درباره تدابیر فصل تابستان اظهار کرد: تابستان نماد گرماست, اتفاق نادرستی که در این فصل رخ می‌دهد.

 
این است که افراد به طور افراطی و بی‌محابا به خوردن و نوشیدن خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های خیلی سرد می‌پردازند که این اتفاق بیشتر در افراد گرم‌مزاج دیده می‌شود, مثل خوردن بستنی یا آب سرد بیش از تعادل و در اوقات نامناسب صورت می‌گیرد, در این صورت مبتلا به عوارض و بیماری‌های متعدد خواهند شد که شامل سوء‌هاضمه، بیماری و ضعف کبد، بیماری ریه و اعصاب، نازایی و … است.
 
تدابیر تابستان
وی تصریح کرد: استفاده از غذاها و نوشیدنی‌های سرد بالقوه و بالفعل مناسب است سرد بالقوه یعنی با طبع سرد و بالفعل یعنی اینکه دمای آن پایین باشد مثل آب دوغ خیار که هم طبع سرد و هم دمای پایینی دارد, نوشیدنی‌ها و ترکیبات خنک و با طبع سرد نیز مناسب این فصل است اما نباید در مصرف آنها زیاده‌روی کرد.
 
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران یادآور شد: طبیعت این فصل گرم و خشک است, گرمی و خشکی سبب تحلیل یا کاهش مواد در بدن می‌شود به خصوص خلط دم و بلغم کاهش می‌یابد اما خلط صفرا و سپس سودا افزایش خواهد داشت,
 
از مصرف سرخود عرقیات خنک مثل کاسنی و شاتره و بخصوص به مدت طولانی در فصل گرما خودداری کنید زیرا باعث تغییرات مزاجی بدن و بخصوص در کبد می‌شود, هندوانه برای افراد مبتلا به کبد چرب و سیروز مضر است و سمیت کبدی می‌دهد.
 
ورزش در تابستان
انصاری‌پور عنوان کرد: ورزش در تابستان هم از نظر شدت و هم از نظر مدت باید کمتر از فصول دیگر باشد, بهترین زمان ورزش در این فصل ابتدای روز یعنی در خنکی روز است, کاهش میزان ورزش به دلیل تحلیل مواد در فصل تابستان ناشی از گرمی هوا و تقلیل غذاست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11176 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير بازدید: 2628 ساعت: 2:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
2 بایدها و نبایدهای خوردن توت های خیابانی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۶ فروردين
3 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
6 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
8 خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
9 جریمه خوردن و آشامیدن در حین رانندگی چقدر است؟ ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
11 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

  آیا مصرف ماهی در دوران بارداری می تواند مضر باشد؟ امروزه در تمام کتابهایی که در ارتباط با دوران بارد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قبل از رژیم گرفتن حتما بخوانید/ محتویات یک رژِیم خوب رژیم غذایی به آنچه که فرد در طول روز می‌خورد یا می‌آشامد اطلاق می‌شود. زمانی که برای رژیم گرفتن برنامه‌ریزی می‌کنید، باید متوجه باشید که مقدار کالری مناسب شما چقدر است.
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.