کشت دیم مکانیزه می‌شود


پایگاه خبری لقمه: معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی بر خاک ورزی حفاظتی پایدار، افزایش بهره وری در کشت دیم، مصرف بذر مناسب و کمک به کم آبی از طریق توسعه مکانیزاسیون تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی،  عباس کشاورز امروز در نشست فنی و تخصصی برنامه ریزی مکانیزاسیون کشاورزی کشور که در کرج برگزار شد، گفت: تا چند سال دیگر نباید خاک ورزی به جز در مورد محصولات سیب زمینی و چغندرقند داشته باشیم.

 
وی افزود: خاک ورزی از مشکلات حوزه زراعی است که بخشی از آن به مدیریت خاک و برنامه های تناوب و بخشی دیگر به مکانیزاسیون بر می گردد.
 
کشاورز با بیان این که مساله خاک ورزی فقط به عهده دولتی ها نیست، از بخش خصوصی خواست خاک ورزی حفاظتی پایدار را جدی بگیرند و تولیدات خود را با تنوع بیشتری همراه کنند.
 
وی در عین حال به مکانیزاسیون دیم نیز اشاره کرد و خواستار معرفی تکنولوژی های جدید از سوی تولید کنندگان در این حوزه به منظور افزایش بهره وری شد.
 
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی افزود: ما باید بهره وری کشت دیم را به لحاظ اجتماعی و اقتصادی با کمک مکانیزاسیون افزایش دهیم زیرا کشاورزان دیم در معرض شکنندگی هستند.
 
وی تصریح کرد: با کشت مستقیم دیم به کمک مکانیزاسیون، تحول زیادی در تولید ایجاد می شود.
 
کشاورز در ادامه مصرف بذر در اراضی کشاورزی کشور به غیر از شالیزارهای برنج که با نشاکاری انجام می شود بالا دانست و اذعان داشت: ما به کارنده های بذر مناسب احتیاج داریم.
 
وی با بیان این که در زمینه مکانیزاسیون باغبانی یک خلاء در کشور وجود دارد، گفت: برای کاهش قیمت میوه، مکانیزاسیون باغبانی نیز باید توسعه یابد.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی، نقش مکانیزاسیون در صرفه جویی مصرف آب را مهم دانست و اظهار داشت: همه کسانی که در بخش کشاورزی فعال هستند باید به مشکل کم آبی کمک کنند.
 
وی ساماندهی و ایجاد ساختار برای مکانیزاسیون کشاورزی را به منظور تولید پایدار ضروری خواند و از بخش خصوصی فعال در این حوزه خواست دولت را همراهی کنند.
 
کشاورز تصریح کرد: انتظار ما از مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی این است که برای هر محصول در هر منطقه و هر شرایطی ساختار مکانیزاسیون تعریف شود.
 
وی گفت: ما علاوه بر حمایت از تجهیز ناوگان ماشین های کشاورزی به یک برنامه دقیق و مناسب اقتصادی و اجتماعی نیاز داریم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11188 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير بازدید: 2346 ساعت: 11:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ۸۵ درصد کاشت گندم و جو در کشور مکانیزه انجام می‌شود ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
3 گام‌های ایران به سوی کشاورزی مکانیزه ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان
4 مکانیزه بودن ۵ تا ۱۰ درصد عملیات برداشت محصولات باغبانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
5 ضرورت حمایت دولتی از حوزه کشاورزی/مکانیزه کردن سیستم آبیاری مزارع ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
6 مکانیزه شدن برداشت برنج در استان های گیلان و مازندران ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
7 دلایل بالا بودن ضایعات کشاورزی در ایران چیست؟ ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن
8 برداشت مکانیزه برنج در سطح 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری آمل ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر
9 مکانیزه نبودن برداشت برنج و دستمزد 70 هزار تومانی کارگران ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ شهريور
10 85 درصد پسته ایران در کرمان تولید می شود ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند! یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

20 بخورید، 20 بگیرید بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.