صادرات دام زنده باید از سر گرفته شود/نبود نظارت جدی، عامل گران فروشی گوشت در بازار


پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده گفت: در شرایطی که با مازاد دام روبرو هستیم از معاونت امور بازرگانی وزارت جهاد تقاضا داریم که در جهت رفع موانع صادراتی اقدام نماید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده در گفتگو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از توقف صادرات دام خبر داد و گفت: در شرایطی که با مازاد دام روبرو هستیم از معاونت امور بازرگانی وزارت جهاد تقاضا داریم که در جهت رفع موانع صادراتی اقدام نماید تا بتوانیم سهم کشور در بازارهای هدف را افزایش دهیم.

 
وی با اشاره به آخرین وضعیت صادرات گوشت به قطر افزود: با وجود توقف صادرات برخی بازرگانان پس از انعقاد قرارداد با تجار قطر اقدام به صادرات لاشه از اوراسیا به این کشور نمودند .
 
پوریان ادامه داد: علی رغم توزیع انبوه لاشه وارداتی در کنار تولید داخلی با نوسانات قیمت در قصابی ها روبرو هستیم که این امر ناشی از نبود نظارت و برخورد های جدی با متخلفان امر است .
 
رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده از توزیع روزانه 100 تن لاشه وارداتی جهت تنظیم بازار خبر داد و اضافه کرد: براین اساس هر کیلو لاشه با نرخ 29 هزار تومان به شرکت پشتیبانی امور دام تحویل داده می شود که درنهایت با قیمت 33 هزار و 500 الی 34 هزار تومان باید به مصرف کننده عرضه شود.
 
وی با اشاره به کاهش نرخ دام زنده درب دامداری تصریح کرد: علی رغم آنکه هر کیلو دام زنده سبک با نرخ 14 هزار تومان توزیع می شود اما همچنان شاهد گران فروشی در بازار هستیم که این امر ناشی از نبود برخورد جدی با سودجویان است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11205 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير بازدید: 2368 ساعت: 10:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
10 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
11 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
بهترین روش لاغری کدام است؟ بعضی از محصولات و خدماتی كه این كسب و كارها ارائه می‌كنند برای كاهش وزن مفید هستند و بعضی دیگر تاثیر چندانی بر لاغری و ثابت ماندن وزن ندارند.
روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
رژیم لاغری یویویی؛ دشمن سلامت دخترها لاغر شدن خوب است اما لاغر ماندن مهم‌تر است. بعضی از دخترهای جوان به محض اینکه چند کیلو لاغر می‌شوند و به اصطلاح به هدفشان می‌رسند بی‌خیال رژیم شده و به عادت‌های قبلی خود بر می‌گردند. برای همین طولی هم نمی‌کشد که به وزن قبلی و شاید هم بیشتر می‌رسند. به این می‌گویند رژیم یویویی.