نمکاتور/ گیلاس نگو، طلا بگو


لقمه: یکی از گران‎ترین اجناس موجود در بازار که جنبه مصرفی داشته و قاعدتاً قابل چشم‌گوشی نیست، میوه محترمی به‌نام گیلاس است!

از آن جهت به این میوه لقب محترم داده شده است که رکورد قیمت بیش از ۷هزار تومان را برجا گذاشته و خیلی خیلی عزیز شده است. البته هنوز حکم طلا را پیدا مکرده است اما با چنین قیمتی احتمالا هر عدد هسته گیلاس(نه خود گیلاس) دست کم حدود ۱۰۰ تومان قیمت خواهد داشت.

در جنین شرایطی باید امکانات و شرایط خاصی برای حمل این میوه در نظر گرفته شود تا فروشندگان محترم به دلیل دست‌درازی سارقان مسلح، دچار خسران نشوند.




نقل از :نمک نیوز

کد: 1123 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۲ خرداد بازدید: 4789 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوابی راحت را با این میوه تابستانی تجربه کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
2 کیفیت گیلاس ایران، برتر از گیلاس ترکیه و آمریکاست ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
3 شمیرانات رتبه اول تولید گیلاس در کشور و رتبه سوم در جهان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
4 سومین جشنواره گیلاس در لواسان برگزار می‌شود/ جایگاه نخست گیلاس ایران در کیفیت و سوم تولید در جهان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
5 نرخ جدید میوه و صیفی جات ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
6 آغاز برداشت گیلاس از سطح 430 هکتار از باغات قزوین ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
7 طرز تهیه چند نوع اسموتی با گیلاس ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
8 گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
9 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
10 با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ خرداد
11 خواص آب گیلاس ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

  آیا مصرف سیر باعث لاغری می‌شود؟ سیر جلوی اشتها را می‌گیرد، برای همین افرادی که سیر...

  با هم غذا بخورید تا سالم بمانید حتما این اصطلاح را زیاد شنیده‌اید که اغلب راجع به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
کم‌خواب‌ها چاق می‌شوند بی‌خوابی خطر ابتلا به چاقی مفرط و دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد؛ به نوشته روزنامه لوفیگارو، مطالعات نشان می‌دهد خواب کوتاه مدت احتمال ابتلا به چاقی مفرط و دیابت را افزایش می‌دهد.
پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.