تولید حبوبات ۳۷ درصد افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد:تولید حبوبات در کشور، با رشد ۳۷ درصدی از ۵۰۵ هزارتن در سال ۹۲ به ۶۹۰ هزارتن در سال ۹۵ افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، عباس کشاورز با اشاره به اینکه در چهار سال اخیر، اقدامات موثری در راستای اجرای طرح افزایش خوداتکایی کشور در تولید حبوبات انجام گرفته است، تصریح کرد: تغییر الگوی کشت حبوبات دیم (نخود و عدس) از بهاره به کشت‌های پاییزه و انتظاری، از برنامه‌های این معاونت برای افزایش تولید حبوبات در کشور بوده است.

 
وی افزود: سطح کشت‌های پاییزه و انتظاری نخود و عدس، از ۳۸ هزار و ۸۷۴ هکتار در سال زراعی ۹۵-۹۴ به ۶۳ هزار و ۹۷۰ هکتار در سال زراعی ۹۶-۹۵ افزایش یافته است.
 
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: با اقدامات صورت گرفته، تولید حبوبات ایران از ۵۰۵ هزارتن در سال ۹۲ با رشد ۳۷ درصدی، به ۶۹۰ هزارتن در سال ۹۵ افزایش یافته است.
 
وی با بیان این که محصولات نخود و عدس به صورت دیم و لوبیا، باقلا و ماش به صورت آبی کشت می‌شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته،۲۷۰ هزارتن نخود و لپه،۲۵۰ هزارتن لوبیا،۸۰ هزارتن عدس و ۹۰ هزارتن باقلا و ماش در کشور تولید شده است.
 
کشاورز با اشاره به این که به غیر از عدس، تولید سایر حبوبات، بیش از نیاز کشور است، اظهار داشت: در سال ۹۵ نزدیک به هشت هزار و ۵۸۰ تن لوبیا به ارزش ۱۶ میلیون و ۷۷۰ هزار دلار و یک هزار و ۶۰۰ تن نخود به ارزش یک میلیون و ۲۶۰ هزار دلار به سایر کشورها صادر شده است.
 
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان ساخت: مکانیزه کردن مراحل تولید، تهیه و تأمین ماشین آلات کاشت، داشت و برداشت، معرفی ارقام جدید، تولید و تدارک بذور اصلاح شده و کشت اراضی آیش از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش تولید حبوبات در کشور است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11294 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير بازدید: 2424 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی ک...

  داروهای تبلیغاتی، دشمن سلامتی چند سالی است که بازار کالاهایی که از طریق شبکه های...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.
جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!