تولید حبوبات ۳۷ درصد افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد:تولید حبوبات در کشور، با رشد ۳۷ درصدی از ۵۰۵ هزارتن در سال ۹۲ به ۶۹۰ هزارتن در سال ۹۵ افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، عباس کشاورز با اشاره به اینکه در چهار سال اخیر، اقدامات موثری در راستای اجرای طرح افزایش خوداتکایی کشور در تولید حبوبات انجام گرفته است، تصریح کرد: تغییر الگوی کشت حبوبات دیم (نخود و عدس) از بهاره به کشت‌های پاییزه و انتظاری، از برنامه‌های این معاونت برای افزایش تولید حبوبات در کشور بوده است.

 
وی افزود: سطح کشت‌های پاییزه و انتظاری نخود و عدس، از ۳۸ هزار و ۸۷۴ هکتار در سال زراعی ۹۵-۹۴ به ۶۳ هزار و ۹۷۰ هکتار در سال زراعی ۹۶-۹۵ افزایش یافته است.
 
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: با اقدامات صورت گرفته، تولید حبوبات ایران از ۵۰۵ هزارتن در سال ۹۲ با رشد ۳۷ درصدی، به ۶۹۰ هزارتن در سال ۹۵ افزایش یافته است.
 
وی با بیان این که محصولات نخود و عدس به صورت دیم و لوبیا، باقلا و ماش به صورت آبی کشت می‌شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته،۲۷۰ هزارتن نخود و لپه،۲۵۰ هزارتن لوبیا،۸۰ هزارتن عدس و ۹۰ هزارتن باقلا و ماش در کشور تولید شده است.
 
کشاورز با اشاره به این که به غیر از عدس، تولید سایر حبوبات، بیش از نیاز کشور است، اظهار داشت: در سال ۹۵ نزدیک به هشت هزار و ۵۸۰ تن لوبیا به ارزش ۱۶ میلیون و ۷۷۰ هزار دلار و یک هزار و ۶۰۰ تن نخود به ارزش یک میلیون و ۲۶۰ هزار دلار به سایر کشورها صادر شده است.
 
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان ساخت: مکانیزه کردن مراحل تولید، تهیه و تأمین ماشین آلات کاشت، داشت و برداشت، معرفی ارقام جدید، تولید و تدارک بذور اصلاح شده و کشت اراضی آیش از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش تولید حبوبات در کشور است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11294 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير بازدید: 2450 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

  از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان ...

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسفناج شما را لاغر می کند محققان اظهار کرده اند که مصرف اسفناج نه تنها برای سلامت بدن مفید است بلکه به کاهش وزن کمک می کند.
سفره و صندوق پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.
چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.