ارتباط لاغری با قهوه تلخ !


پایگاه خبری لقمه: نوشیدن قهوه برای سلامت بدن بسیار مفید است، اما برخی از انواع قهوه و شیوه مصرف آن دارای مزایای سلامتی خاصی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کارشناسان به افرادی که می‌خواهند به تناسب اندام برسند، نوشیدن روزانه تا سه فنجان قهوه تلخ را توصیه می‌کنند.

این روز‌ها اکثر کارخانه جات تولید کننده مواد غذایی و نوشیدنی از مقادیر بالای شکر و نمک درمحصولات خود استفاده می‌کنند، یکی از محصولات حاوی شکر، خامه و شیر خشک پودر‌های قهوه آماده است که تحت تاثیر این مواد افزودنی به یک نوشیدنی مضر برای بدن تبدیل شده اند.
 
کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند در صورتی که می‌خواهند به تناسب اندام برسند از قهوه تلخ استفاده کنند.
نتایج بررسی برروی عادات غذایی نود و سه هزار داوطلب نشان داده است که از بین داوطلبان آن دسته که در طول روز قهوه تلخ نوشیده اند کمتر از سایرین مبتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت نوع دو، مشکلات کبدی و چاقی شده اند.
 
نوشیدنی قهوه حاوی شکر و خامه دارای مقدار بالایی کالری است و در صورتی که روزانه چند فنجان از آن نوشیده شود می‌تواند سبب چاقی در فرد شود.
نتایج تحقیق در خصوص فواید نوشیدن قهوه تلخ بر کاهش وزن در مجله بین المللی اپیدمیولوژی در سال ۲۰۱۵ منتشر شده است.
 
یک فنجان قهوه تلخ با ۲ قاشق چای خوری شکر و یک قاشق خامه یا کرم حاوی ۶۹ کالری است و به این ترتیب افرادی که به طور متوسط حدود ۳ فنجان قهوه در روز می‌نوشند، حدود ۲۰۷ کالری اضافی جذب بدن خود می‌کنند که به تدریج باعث چاقی در آنها می‌شود.
 
نتایج مفید نوشیدن قهوه تلخ بر کاهش وزن حتی در موش‌های آزمایشگاهی نیز موثر بوده است.
از انواع دیگر قهوه که برای لاغری استفاده می‌شود می‌توان قهوه سبز را نام برد.
با وجود مفید بودن مصرف قهوه برای لاغری، کارشناسان توصیه می‌کنند افراد از مصرف بیش از حد قهوه به دلیل اثرات قوی کافئین بر بدن خودداری کنند، مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های حاوی کافئین می‌تواند سبب اضطراب، افسردگی، تپش قلب و بی خوابی در افراد شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11304 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 2273 ساعت: 9:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
8 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
9 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
10 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
11 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! بی‌شک مصرف گیاهان دارویی به صورت چای و دمنوش در طول روز یا استفاده از این گیاهان برای تهیه غذا و میان‌وعده‌های غذایی، ساده‌ترین راهکار برای بهره مندی از خواص بی‌شمار گیاهان دارویی است که به وفور به صورت خودرو و کشت شده در نقاط مختلف کشورمان دیده می‌شود.
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
لاغری با آب كرفس صحت ندارد مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه مشهد گفت:آب كرفس باعث كاهش آب بدن می‌شود و چربی بدن را نمی‌سوزاند فقط آب بدن را كاهش می‌دهد.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.