پیاز همچنان می تازد/ سیب زمینی دو روز دیگر ارزان می‌شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه میوه و سبزی با بیان اینکه قیمت پیاز همچنان بدون تغییر مانده و در میادین تربار بین ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان است، گفت: افزایش قیمت سیب زمینی مقطعی است و تا دو روز آینده کاهش می یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سید حسین مهاجران در گفتگویی درباره تحولات بازار میوه و سبزی اظهارداشت: قیمت پیاز همچنان بدون تغییر مانده و تا آمدن محصول مناطق دیگر  یعنی حدود ۱۰ تا ۱۵ روز آینده به بازار تغییری در نرخ این محصول به وجود نخواهد آمد.  

 
به گفته وی در حال حاضر قیمت این محصول در میادین میوه و تربار بین ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان است.  
 
مهاجران درباره افزایش قیمت سیب زمینی نیز گفت: گران شدن سیب زمینی مقطعی است و تا دو سه روز آینده که محصول همدان وارد بازار شود قیمت سیب زمینی کاهش می یابد.  
 
وی با بیان اینکه هم اکنون نرخ این محصول به حدود ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان رسیده است، درباره اینکه با آمدن محصول همدان قیمت ها چقدر کاهش می یابد؟، افزود: مشخص نیست که میزان افت قیمت چقدر باشد و باید منتظر باشیم و ببینیم چه اتفاقی رخ خواهد داد.  
 
رئیس اتحادیه میوه و سبزی درباره قیمت سایر میوه و سبزی ها نیز گفت: فعلا هیچ تغییری در قیمت در سایر محصولات نداشته ایم.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11322 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 1996 ساعت: 3:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

  راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون پایگاه خبری لقمه: حمید حاجی فرجی ضمن تشریح دلایل ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.
اگر رژیم غذایی بگیرید دیرتر پیر می شوید! تحقیقات نشان می‌دهد که اگر میزان کالری‌های دریافتی تا 40 درصد کاهش یابند روند پیری سلول‌ها آهسته شده و عمر طولانی خواهد شد، از این رو محققان تلاش می‌کنند راهی پیدا کنند تا تأثیرات محدودیت کالری روی مغز را با یک دارو تقلید کنند.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
اشتباهی كه هر سال تكرار می‌شود به‌رغم هشدارهای جدی مسئولان بهداشتی کشور، امسال بازهم از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی‌های گرم و داغ در روزها و شب‌های محرم استفاده شد.