لزوم توجه به محصولات رقابتی در حوزه کشاورزی


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر لزوم توجه به محصولات رقابتی کشاورزی، گفت: شناخت نسبت به ظرفیت و قابلیت بذر و نهال در کشور ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی در دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی که صبح سه‌شنبه در مرکز همایش‌های موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر واقع در کرج برگزار شد، ضمن گرامیداشت فرارسیدن دهه مبارک کرامت و میلاد باسعادت حضرت معصومه(س)، اظهار کرد: باید شکرگذار نعمات الهی باشیم، هر آنچه امروز به آن‌دست یافتیم گنج‌های الهی است که به انسان امانت‌داده شده است.

 
افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی
 
وی بابیان اینکه حیوانات و گیاهان بر اساس اراده و معیشت الهی در اختیار انسان قرار داده‌شده و انسان باید از تمامی این نعمات بهترین استفاده را داشته باشد، افزود: به تکنلوژی های زراعی، نانو و استفاده از ظرفیت‌های موجود طی سنوات اخیر موردتوجه ویژه قرارگرفته است.
 
وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه گاه آدمی بدون هیچ تأملی از کنار موهباتی که در اختیار وی قرار داده‌شده به‌راحتی عبور کرده و ظرفیت‌های موجود را نادیده می‌گیرد، تصریح کرد: باید از ظرفیت‌ها و منابع در راستای سازگاری و بهبود محیط‌زیست استفاده کنیم.
 
حجتی با اشاره به اینکه شعار ما در بحث اقتصادی مقاومتی افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی است، گفت، شناخت نسبت به ظرفیت و قابلیت بذر و نهال در کشور ضروری است.
 
لزوم ارائه محصولات کشاورزی با کیفیت به بازارهای جهانی 
 
وی با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت بخش خصوصی در راستای بهبود شرایط حوزه کشاورزی بیش از گذشته استفاده کرد، خاطرنشان کرد: استفاده از تجربیات جهانی و دانش به‌روز در این بخش ضروری است، بدون شک همه موارد یادشده در راستای توسعه و ارتقای کشاورزی کشور، در بخش دولتی بدون مساعدت بخش خصوصی قابل انجام نیست.
 
وزیر جهاد کشاورزی نقش مسئولان دولتی در راستای ایجاد زنجیره‌ای کامل و قوی برای توسعه کشور در ابعاد مختلف را حائز اهمیت دانست، گفت: بحث توجه به محصولات رقابتی از دیگر موارد حائز اهمیتی است که باید موردتوجه قرار گیرد، حضور محصولات باکیفیت در بازارهای جهانی الزامی است.
 
حجتی با اشاره به اینکه موظف به بررسی و مشکلات بخش کشاورزی هستیم از طرفی باید به این مهم اذعان داشت امکانات، ظرفیت و قابلیت زیادی در کشور وجود دارد که مورداستفاده افراد قرار نمی‌گیرد، افزود: نیروی انسانی متعهد ازجمله این ظرفیت‌ها محسوب می‌شود، باید با شعار «ما می‌توانیم» قدم‌های مؤثری در کشور را برداریم.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 11335 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 2446 ساعت: 9:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
5 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
6 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
7 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
8 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
9 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
10 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
11 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  چه کسانی باید ویتامین سی بخورند؟ حدود 260 سال پیش فردی به نام دکتر جیمز لیند، پزشک ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
چرا نباید با پرخورها ازدواج کنید! اگر یکی از زوج ها چاق باشد و اهمیتی به تناسب اندام خود ندهد احتمال آنکه همسرش نیز چاق شود 37 درصد بیشتر است.