صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟
نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
برداشت گل محمدی در لاله زار کرمان
برداشت گل محمدی در لاله زار کرمان
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
،
لاله زار، یکی از مناطق خوش آب و هوای، گردشگری استان کرمان به شمار می رود، که در ۷۵ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان بردسیر واقع شده است. به دلیل خشکی هوا در شهرستان بردسیر در ارتفاع ۲۷۰۰ متری و با توجه به اینکه آب در این منطقه در ۸۵ درجه بجوش می آید، گلاب، اسانس و عطری که از گل های محمدی این منطقه به دست می اید ۲۵ درصد بیشتر از سایر نقاط کشور است. هر ساله گلاب این منطقه توسط کشورهایی چون انگلستان، آلمان، روسیه و کانادا خریداری می شود.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا
کد:
11339
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
بازدید:
1786
ساعت:
10:10 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چاههای مجاز دارای کنتور چقدر پول آب میدهند؟
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
2
ثبت سفارش چای سامانه ای شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
3
واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
4
احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر
۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
5
کاهش ده درصدی برداشت آب در کشور نسبت به دوازده سال پیش
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
6
«فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است
۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
7
گزارش تصویری برداشت چای در گیلان
۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
8
جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
9
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود
۱۴۰۰ دوشنبه ۶ دي
10
برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
11
احتمال افزایش قیمت خرید تضمینی گندم
۱۴۰۰ شنبه ۲۲ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهایی که دشمن روده اند
در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...
بهترین روش شستوشوی سبزیجات ایرانی
همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...
با خواص درمانی انجیر آشنا شوید
یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوهای سرشار از...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول
وقتی صحبت از مزرعه به میان میآید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین میکند مورد مراقبت کافی قرار میگیرد؟ میدانیم که کود نامناسب، استفاده از آفتکشهای مختلف که برای ازبینبردن آفات به کار میرود و...، میتواند خاک ما را آلوده کند.
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل
میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت میرسد و خوردنی است...
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟
اصولا ما ایرانیها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جاافتاده بیشتر خوشمان میآید!
زندگی شاداب با این 10خوراکی
انسان از همان آغاز خلقت بهدنبال اکسیر جوانی بوده تا بتواند سالم و شاداب زندگی کند و طول عمر بیشتری داشته باشد. گرچه هنوز هم نتوانسته به این معجون خالص دست یابد، اما مصرف بعضی غذاها در رژیم غذایی روزانه دستکمی از اکسیر جوانی ندارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است