حجتی: واگذاری فعالیت های کشاورزی به بخش خصوصی سرعت می گیرد


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه واگذاری فعالیت های کشاورزی به بخش خصوصی سرعت می گیرد، گفت: برای استفاده بیشتر از ظرفیت ارقام زراعی تولید شده باید از بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان و همچنین کارآفرینان بهره مناسب را برد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی روز سه شنبه در دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی که در موسسه تحقیقاتی تهیه و اصلاح نهال و بذر کشور واقع در کرج برگزار شد، معرفی 28 رقم بذر که امروز صورت گرفت ناشی از تلاش بخش دولتی و خصوصی است و این در حالی است که در بخش دولتی باید هدایتگر فعالیت ها باشیم. 

 
وزیر جهاد کشاورزی گفت که شعار ما در بحث اقتصاد مقاومتی و بحث های مدیریتی به خصوص در بخش کشاورزی، افزایش بهره وری بوده و برای دسترسی به این گنج بی پایان بدون شناخت نسبت به ظرفیت های بی پایان بذر محال است. 
 
حجتی خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم بهره وری مناسب را از ظرفیت های موجود در کشور داشته باشیم، باید از لاک خودمان بیرون بیاییم و از تجریبات دیگر کشورها استفاده کنیم. 
وی افزود: بذور همچون گنج های نهفته ای هستند که خداوند در قالب ارقام مختلف در اختیار ما قرار داده است. 
 
وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: باید شکرگزار خدا باشیم که این همه نعمت را از وجوه مختلف در اختیار ما می گذارد ولی از کنار آن بدون آنکه ببینیم می گذریم. 
وی با تاکید بر اینکه همه چیز را در درون بخش دولتی نمی توانیم تمام کنیم و باید از بخش خصوصی بهره ببریم و از سرمایه آن ها استفاده کنیم، گفت: موسسات تحقیقاتی باید مسئولیت روغن کاری و به هم چفت و بست کردن این زنجیره را به عهده گیرند و با نگاه های دیروز هم نیاز کشور را تامین و هم رقابت کنیم. 
 
وی بیان داشت: سرمایه گذاری های بزرگی در بخش کشاورزی در دنیا انجام می شود و محصولاتشان با هم رقابت می کند، مثل بحث سبزی و صیفی که در دنیا رقابت زیاد است و آخرین دستاوردها را باید استفاده کرد که به خاطر محدودیت آب، زیست محیطی و افزایش تقاضا است که باید از این ظرفیت استفاده کنیم. 
 
وی افزود: ما موظف هستیم مشکلات را برطرف کنیم، اما باید باور کنیم امکانات، ظرفیت ها و قابلیت های زیادی در اختیار ما است که به صورت بهره ور از آن استفاده نمی کنیم. 
حجتی خاطرنشان کرد: در داخل دولت نیز موسسات و نیروی انسانی عظیمی در اختیار ما است؛ سرمایه های انسانی و مالی که می توانیم آنها را در اختیار بگیریم. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایرنا

کد: 11344 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 2290 ساعت: 12:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
3 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
4 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
5 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
6 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
8 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
9 جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
10 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
11 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...

  اختلال بی‌اشتهایی عصبی چیست؟ یک روانپزشک با بیان دلایل اختلال بی‌اشتهایی عصبی،‌...

  چطور غذا و مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟ لقمه: دیوکسین (Dioxin) یک سم بسیار قوی برای سلول ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این سبزیجات را در یخچال نگه ندارید نگهداری مواد غذایی در یخچال برای تمام فصول یک عادت خانه داران است اما این کار می تواندبرای برخی از سبزیجات مضر باشد.
گیاه بامبو پادزهر سرطان در دنیای طبیعت، سبزیجات و گیاهان متفاوتی وجود دارد که کافی است آن ها شناسایی شوند و مورد استفاده افراد قرار گیرند.
تغذیه‌ خوب علیه آلودگی هوا از همان‌جایی که نشسته‌اید، نگاهی به بیرون بیندازید. آسمان چه رنگی است؟ احتمالا رنگ اصلی آسمان هم بتدریج یادمان خواهد رفت و به همین آسمان دودگرفته عادت خواهیم کرد. جرات می‌کنید پنجره را باز کنید؟ جرات می‌کنید چند نفس عمیق بکشید و هوایی تازه کنید؟
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.