4 سبزیجاتی که با پختن، خاصیت بیشتری دارند؟


پایگاه خبری لقمه: بر خلاف تصور عموم که حرارت دادن و پختن سبزیجات منجر به از دست رفتن ویتامین ھا آنزیم ھای مفید موجود ‏آن‌ها می‌شود، ‏تحقیقات نشان می دھند که پختن در مواردی با از بین بردن دیواره سلولی سبزیجات، جذب مواد ‏مغذی موجود در آنها را آسان‌تر ‏می‌کند.‏

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در اینجا 4 نمونه سبزی که با حرارت دیدن، خاصیت سلامتی ‏بیشتری دارند، ‏معرفی شده‌اند:‏

 

ھویج: پختن ھویج در واقع، میزان جذب بتا کاروتن موجود در آن را که برای تقویت سلامت چشم ضروری است، در ‏بدن افزایش می ‏دھد.‏


گوجه فرنگی: خوردن گوجه فرنگی به صورت خام باعث می‌شود که فقط ۴ درصد از آنتی اکسیدان فوق العاده ‏ارزشمند لیکوپن بھرمند ‏شویم. علت این است که دیواره سلولی سلول ھای گوجه فرنگی، ضخیم است و جذب ‏لیکوپن را برای بدن سخت می‌کند.‏
 

اسفناج: اسفناج به عنوان منبع آھن شھرت دارد. اما در کنار آھن، مواد مغذی ارزشمند دیگری نیز هست. مثلاً اسفناج حاوی فولات است که یک ویتامین ضروری برای بدن است. مصرف اسفناج به صورت بخارپز، مقدار فولات اون ‏را کاھش ‏نمی دھد. پختن اسفناج باعث می‌شود که کمی چروکیده شده و حجم اون کمتر به نظر برسد. در نتیجه ‏مقدار بیشتری اسفناج را مصرف ‏می‌کنیم و فولات بیشتری را وارد بدن می‌کنیم.‏
 

کدو تنبل: کدو تنبل ھم مانند ھویج، مملو از آنتی اکسیدان ھایی مثل بتا کاروتن است و وقتی که پخته می‌شود، ‏جذب آنتی اکسیدان ھای ‏آن راحت‌تر انجام می‌شود.‏

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 11350 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 1387 ساعت: 2:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
2 اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
3 شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
4 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
6 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
7 تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد ۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي
8 افزایش طول عمر با مصرف زیاد میوه و سبزیجات ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
9 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
10 مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد! ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
11 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آیا می دانید مهمترین وعده غذایی چیست؟ به طور کلی در شبانه روز سه وعده غذا می خوریم (صبحا...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزهای پرخاصیت تابستانی فصل تابستان یعنی تنوع میوه‌ها و سبزیجات تازه نه گلخانه‌ای که هر کدام هزار و یک خاصیت دارند. پس تا می‌توانید از این محصولات طبیعی نهایت بهره را ببرید.
بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.
داروهای گیاهی کاهش وزن حاوی شیشه هستند دکتر ناصحی با هشدار نسبت به مصرف داروهای لاغری در زنان گفت: :« عده ای از افراد سودجو از تمایل خانم ها برای کاهش وزن استفاده می کنند و با توصیه های غیر علمی و تجویز برخی از داروها که به عنوان داروهای گیاهی مطرح می شوند و حاوی مواد محرک روانی هستند انها را به ورطه اعتیاد میکشانند.