به گزارش لقمه، محمدجواد کرمی ـ رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم ـ در گفت وگویی گفت: وقتی قیمت گندم و آرد اصلاح شد طبیعی است که ما نیز افزایش را اعمال کنیم كه علاوه بر افزایش قیمت گندم و آرد در مواردی مثل بهبوددهنده، شکر و یا روغن که در تهیه نان های فانتزی مورد استفاده قرار می گیرد نیز افزایش داشتیم. وی افزود: طبیعی است كه میزان این افزایش در مناطق مختلف متفاوت است و با توجه به اینكه ما به دنبال رقابت با نان های سنتی هستیم صلاح دیدیم كه قیمت نان بربری خود را كه از پرمصرف ترین نان های فانتزی است را افزایش ندهیم و همان ۵۰۰ تومان باقی می ماند و با توجه به اینكه به ماه مبارك رمضان نزدیك می شویم و مصرف این نوع نان فانتزی افزایش می یابد تعرفه آن را تغییر ندادیم. رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم با بیان اینكه قیمت نان باگت كه از دیگر انواع پرمصرف نان فانتزی است از ۳۵۰ به ۴۲۵تومان افزایش یافت ، ابراز كرد: باید به دنبال كیفیت مناسب نان و كیفیت آن باشیم و از طرفی مشتری یابی و رقابت سالم را نیز در نظر داشته باشیم. کرمی افزود: آردی که برای نان های فانتزی استفاده می کنند نسبت به نان های سنتی غنی تر است و از مرغوبیت و کیفیت بالاتری برخوردار است اما هنوز فرهنگ استفاده از نان های فانتزی در کشور جا نیافتاده است و مردم استقبال بیشتری از نان های سنتی می کنند. براساس این گزارش قیمت هر عدد نان همبرگری۳۲۵ تومان، نان باگت ۴۲۵ تومان، نان ساندویج فرانسوی ۳۲۵ تومان و نان بربری ۵۰۰ تومان است.