آموزش مرحله به مرحله تهیه «ذرت کره ای با فویل»


پایگاه خبری لقمه: این دستور پخت ساده و سریع ذرت ۲۰ دقیقه بیشتر طول نمی کشد و برای طعم دار کردن آن می توانید به دلخواه هر موادی که دوست دارید استفاده کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مریم اسدی: این دستور پخت ساده و سریع ذرت ۲۰ دقیقه بیشتر طول نمی کشد و برای طعم دار کردن آن می توانید به دلخواه هر موادی که دوست دارید استفاده کنید.

 
 آموزش مرحله به مرحله «ذرت کره ای با فویل»
 
مواد لازم:
 
ذرت
فویل
کره
نمک
فلفل
مواد روی ذرت به دلخواه: آب لیمو، پنیر پارمزان، سس مایونز و…
 
 
 
 
طرز تهیه:
 
مرحله اول
 
ابتدا فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
 
فویل ها را در اندازه های مورد نیاز برش دهید.
 
 
 
 
مرحله دوم
 
ابتدا به همه بلال ها نمک و فلفل بزنید و روی هر کدام کمی کره قرار دهید.
 
 
 
 
مرحله سوم
 
فویل را دور بلال بپیچید و سر و ته آن را محکم ببندید. سپس آن ها را داخل سینی فر گذاشته و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.
 
  
 
مرحله چهارم
 
در این مرحله بلال ها را از فر بیرون بیاورید و با دقت فویل ها را باز کنید. هنگام باز کردن فویل مراقب باشید بخار داخل آن دست تان را نسوزاند.
 
 
 
در نهایت روی آن ها آب لیمو، سس یا پنیر بزنید و میل کنید. البته بدون اضافه کردن این مواد هم خوشمزه است چون کره و نمک و فلفل به اندازه کافی به آن ها طعم داده است.
 
 
 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :بدونیم

کد: 11474 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد بازدید: 420 ساعت: 12:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 دلایل گرانی نرخ نهاده ها/نرخ منطقی خرید هر کیلو شیر خام 1500 تومان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
3 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
4 ایران برای خرید جو و ذرت وارد بازار شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
5 تفاهم نامه همکاری کشاورزی بین ایران و فرانسه امضا شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
6 قیمت منطقی تخم‌مرغ شانه‌ای ۱۲ هزار تومان! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
7 افزایش ۲۵ درصدی قیمت نهاده‌ها/ خطر آنفولانزای حادپرندگان در کمین است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
8 گشایش در تخصیص ارز مبادله‌ای به نهاده‌های دامی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
9 توصیه‌های هواشناسی کشاورزی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
10 استقبال کشاورزان از تعیین قیمت تضمینی ذرت ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
11 برنج و ذرت در صدر اقلام وارداتی قرار گرفتند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.
آویشن؛ کاهنده غلظت خون آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته می‌شود.