طرز تهیه مینی تاکوی مرغ


پایگاه خبری لقمه: تاکو غذای سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیلا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر. تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند.امروز قصد داریم تا روشی ساده، آسان و سریع برای پخت تاکوی مرغ را به شما آموزش دهیم. 

 
طرز تهیه  مینی تاکوی مرغ
 
مواد لازم(برای۴ نفر):
 
روغن زیتون                             ۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ                              ۱ عدد
نمک                                     به میزان لازم
 
فلفل سیاه                             به میزان لازم
روغن گیاهی                          به میزان لازم
نان ترتیلا                               ۶ عدد
خامه ترش                             ۱/۴ پیمانه
کاهو                                     ۳ قاشق غذاخوری
پنیر فتا                                  ۳ قاشق غذاخوری
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه مینی تاکوی مرغ:
۱- از سینه مرغ با استخوان استفاده کنید.
۲- در صورت دسترسی از نان تاکوی تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید.
۳- کاهو رو خرد کنید.
۴- پنیر رو تکه تکه کنید.
۵- طرز تهیه سالسا رو در اینجا ببینید.
مینی تاکوی مرغ از مجموعه دستورغذایی های فود نت‌ورک هست که در سایت آشپزباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.
 
طرز تهیه:
از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن زیتون رو روی مرغ بمالید و کمی نمک و فلفل به اون بزنید. مرغ رو در سینی فر بذارید و برای حدود ۲۵ دقیقه تا مغزپخت بشه، در فر بپزید. مرغ رو از فر خارج کنید و کنار بذارید تا کاملا خنک بشه. بعد از خنک شدن، مرغ رو ریش ریش کنید.
 
در ماهیتابه متوسطی تا نیمه روغن بریزید و گرم کنید. داخل هر نان ترتیلا حدود ۲ قاشق غذاخوری مرغ ریش ریش شده بذارید و نان رو رول کنید با کمک خلال دندان محکم کنید. تاکوها رو تا از همه طرف طلایی بشن برای حدود ۴ دقیقه سرخ کنید. خلال دندان ها رو از تاکوها خارج کنید.
 
تاکوها رو به همراه سالسا، کاهوی خرد شده، تکه های پنیر فتا و خامه ترش سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :آشپز باشی

کد: 13572 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 3843 ساعت: 12:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
3 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
4 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
5 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
6 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
10 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپا...

  توصیه های غذایی برای شب امتحان تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...

  چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسه‌ها تعطیل می‌شود،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.