آخرین تحولات بازار میوه و صیفی/ نرخ پیاز اشک مردم را درآورد


پایگاه خبری لقمه: وعده مسئولان مبنی بر کاهش قیمت پیاز هنوز محقق نشده و همچنان نرخ این محصول در بازار می تازد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، قیمت انواع میوه و تره بار در مقایسه با هفته های اخیر در بیشتر اقلام با ثبات نسبی همراه بود و تنها نرخ پیاز افزایش چشمگیری داشته است.

 
علی رغم وعده مسئولان مبنی بر کاهش قیمت پیاز، همچنان نرخ این محصول در بازار می تازد به طوریکه اشک مردم را در آورده است.
 
گزارش های میدانی حاکی از آن است که در مغازه های سطح شهر هر کیلو سیب گلاب با نرخ 4 تا 8 هزارتومان،شلیل شبرنگ 7 تا 9 هزارتومان،گیلاس 10 تا 13 هزار تومان،انگور یاقوتی 8 تا 10 هزار تومان،زردآلو 6 تا 8 هزار تومان،آلبالو 5 تا 6 هزار تومان،پیاز 4 تا 4 هزار و 500 تومان،خیار 2 تا 3 هزار تومان و سیب زمینی 2 تا 2 هزارو 800 تومان به فروش می رسد.
 
حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفتگویی،  با اشاره به آخرین وضعیت بازار میوه و تره بار اظهار داشت: در حال حاضر نرخ  هر کیلو انبه11 هزار تومان،انگور یاقوتی 5 هزار و 500 تومان،آلوشابلون 3هزارو500 تومان،توت فرنگی 14 هزار تومان،آلبالو4 تا 5 هزار و 500 و آناناس کارتنی 60 هزارتومان است.
 
وی نرخ هر کیلو خیار بوته ای را هزار تا 2 هزار و 500 تومان اعلام کرد و افزود: همچنین نرخ هر کیلو خیار گلخانه هزار تا 2 هزار تومان،زردآلو 2 تا 6 هزار تومان،سیب گلاب 2 تا 5 هزار تومان،شلیل 3 هزار و 500 تا 5 هزار تومان و شبرنگ 3 تا 4 هزار و 500 تومان است.
 
مهاجران با اشاره به نرخ سایر میوه های تابستانه گفت: هر کیلو گلابی بیروتی با نرخ 2 تا 9 هزارتومان،گیلاس رسمی 5 هزار تومان،گیلاس تکدانه 14 هزار تومان ،موز 3 هزار و 500 تا 4 هزار تومان و هلو 800 تا 5 هزار تومان در میدان به فروش می رسد.
 
رئیس اتحادیه میوه و سبزی ادامه داد: نرخ هر کیلو هندوانه 400 تا 600 تومان،طالبی 700 تا 2 هزار تومان و خربزه 2 هزارتومان است.
 
وی نرخ هر کیلو گوجه فرنگی را هزار و 500 تا 2 هزار تومان اعلام کرد و اضافه کرد: همچنین قیمت هر کیلو سیب زمینی هزار و 200 تا هزار و 600 تومان،پیاز 3 تا 3 هزار و 500 و سیر تازه 11 هزارتومان است.
 
مهاجران با اشاره به وضعیت نرخ پیاز طی روزهای آتی در بازار بیان کرد: تا پنج روز آینده قیمت هر کیلو پیاز به 2 هزار تومان خواهد رسید و اوایل شهریور ماه با رسیدن پیاز آذربایجان نرخ به کمتر از هزار تومان خواهد رسید.
 
به گفته وی نرخ هر کیلو سبزی جور(پلو،آش،قورمه) هزار تا هزار و 800 تومان و سبزی خوردن هزار و 500 تا 2 هزار و 200 تومان است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11476 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد بازدید: 2976 ساعت: 1:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
9 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
10 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
11 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

  دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشنهادهای کم‌حجم و پرکالری برای لاغرها متاسفانه برخی از افراد برای افزایش وزن غذاهای پرکالری، چرب ولی بدون ارزش تغذیه‌ای مصرف می‌کنند ولی بعد از مدتی که به وزن دلخواه رسیدند، دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.