چطور در آشپزخانه بمانیم و چیزی نخوریم؟


پایگاه خبری لقمه: بیشتر وقت خیلی از خانم ها توی آشپزخانه می گذرد که یک منبع بزرگ مواد خوراکی است. گذراندن بیشتر اوقات زندگی در آشپزخانه باعث خوردن چیزهایی می شود که آنها را جدی نمی گیریم اما همین چیزهای کوچک که از آنها با عناوین «باد و هوا» یاد می کنیم، باعث تپل شدن مان می شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اینجا چند ایده داریم که می  توانند ورود شما به جهان باریک اندام ها را ساده تر کنند.

 
بشقاب ته گود را اخراج کنید
 
در بشقاب های ته گود، کاسه و هرچیزی که گنجایش مفصلی داشته باشد خوراک سرو نکنید. پژوهش ها نشان داده اند که مردم در بشقاب های ته گود ۲۰ درصد بیشتر از بقیه خوراک می خورند. می توانید این بشقاب ها را در جایی دور از دسترس – مثلا در کابینت های پایینی – بگذارید تا جلوی چشمتان نباشند.
 
 
غذا می خواهید؟ بفرمایید آشپزخانه
 
غذا را سر میز نیاورید. هرکس گرسنه شده، خودش برود در آشپزخانه ناهار وشام را در بشقابش بکشد و بیاورد. فرقش چیست؟ اگر خوراکی دم دستتان باشد، آن را می خورید اما به محض این که از جلوی چشمتان دور شد، کمتر می خورید و این خوب است دیگر.
 
 
کتاب های قدیمی را بیرون بیاورید
 
کتاب های آشپزی قدیمی را بیرون بیاورید و با دستورهای قدیمی تر آشپزی کنید. قطعا منظورمان بار گذاشتن کله پاچه یا سرخ کردن سبزی قورمه تا بی نهایت نیست! سراغ دستورهای ساده ای بروید که قبلا استفاده می کرده اید ( یا مادرتان از آن استفاده می کرده). تحقیقات نشان داده که در طول ۷۰ سال گذشته کتاب های آشپزی بیشتر به لذت آشپزی توجه کرده اند و از طرفی، میزان کالری مصرف شده در آنها ۴۴ درصد بیشتر شده است.
 
خریدهایتان را گم و گور کنید
 
تحقیقات نشان داده که خیلی از خانواده ها در همان هفته اول بعد از خرید مفصل شان نصف چیزهاییکه خریده بودند را می خورند. اگر به خریدهای مفصل از فروشگاه های بزرگ و استفاده از تخفیف هایشان عادت دارید، نوش جانتان اما دست کم چیزهای خوردنی که می خرید را دم دست نگذارید. در یک انباری دور از آشپزخانه یا در یک کمد دربسته – باز هم دور از آشپزخانه – بگذاریدشان تا گول نخورید.
 
«ما چیزی را که می بینیم، می خوریم.ـ» این یک اصل است.وقتی ظرف های بزرگ یا خوردنی ها را در کابینت هایی بگذارید که «آنورش پیدا» باشد، دلتان به هوس می افتد و بزاق که ترشح شود، همه چیز تمام است. خوراک های ناسالم تر را حتی وقتی قرار است توی یخچال بگذارید، در یک فویل یا ظرفی بگذارید که مات باشد و معلوم نشود داخلش چیست. فکرکنید دارید یک محموله سری را از چشم «ام.ای.سیکس» مخفی می کنید. خلاصه اینکه، هرچه بیشتر چشم تان را به روی واقعیت های خوشمزه زندگی ببندید، باریک تر می شوید!
 
منبع: تحقیق کتابخانه پزشکی ملی آمریکا

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ketabesabz

کد: 11557 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 2158 ساعت: 12:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
2 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
4 همه چیز درباره نورپردازی آشپزخانه ۱۴۰۲ دوشنبه ۴ ارديبهشت
5 دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۵ آذر
6 مراحل نظافت آشپزخانه در خانه تکانی ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند
7 کشف لوازم آشپزخانه قاچاق به ارزش ۸ میلیارد ریال ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
8 برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
9 آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» در نجف افتتاح شد ۱۳۹۷ جمعه ۳۱ فروردين
10 چگونه دستگاه گریل را تمیز کنیم؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
11 نکات مهم در طراحی دکوراسیون آشپزخانه ایرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیره درخت افرا معجزه می‌کند محققان کانادایی طی تحقیقاتی دریافتند، اگر آنتی‌بیوتیک همراه با شیره درخت افرا مصرف شود می‌تواند به غشاء باکتری‌ نفوذ کرده و آن را از بین ببرد.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 هر بیماری یا اختلالات هورمونی می‌تواند منشأ چاقی و اضافه‌وزن باشد. به همین دلیل لازم است که در دوره‌ی یائسگی، مصرف قرص‌های ضد بارداری یا بلوغ تغذیه‌ی سالمی در پیش بگیرید و حتماً ورزش کنید.