به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اینجا چند ایده داریم که می توانند ورود شما به جهان باریک اندام ها را ساده تر کنند.
بشقاب ته گود را اخراج کنید
در بشقاب های ته گود، کاسه و هرچیزی که گنجایش مفصلی داشته باشد خوراک سرو نکنید. پژوهش ها نشان داده اند که مردم در بشقاب های ته گود ۲۰ درصد بیشتر از بقیه خوراک می خورند. می توانید این بشقاب ها را در جایی دور از دسترس – مثلا در کابینت های پایینی – بگذارید تا جلوی چشمتان نباشند.
غذا می خواهید؟ بفرمایید آشپزخانه
غذا را سر میز نیاورید. هرکس گرسنه شده، خودش برود در آشپزخانه ناهار وشام را در بشقابش بکشد و بیاورد. فرقش چیست؟ اگر خوراکی دم دستتان باشد، آن را می خورید اما به محض این که از جلوی چشمتان دور شد، کمتر می خورید و این خوب است دیگر.
کتاب های قدیمی را بیرون بیاورید
کتاب های آشپزی قدیمی را بیرون بیاورید و با دستورهای قدیمی تر آشپزی کنید. قطعا منظورمان بار گذاشتن کله پاچه یا سرخ کردن سبزی قورمه تا بی نهایت نیست! سراغ دستورهای ساده ای بروید که قبلا استفاده می کرده اید ( یا مادرتان از آن استفاده می کرده). تحقیقات نشان داده که در طول ۷۰ سال گذشته کتاب های آشپزی بیشتر به لذت آشپزی توجه کرده اند و از طرفی، میزان کالری مصرف شده در آنها ۴۴ درصد بیشتر شده است.
خریدهایتان را گم و گور کنید
تحقیقات نشان داده که خیلی از خانواده ها در همان هفته اول بعد از خرید مفصل شان نصف چیزهاییکه خریده بودند را می خورند. اگر به خریدهای مفصل از فروشگاه های بزرگ و استفاده از تخفیف هایشان عادت دارید، نوش جانتان اما دست کم چیزهای خوردنی که می خرید را دم دست نگذارید. در یک انباری دور از آشپزخانه یا در یک کمد دربسته – باز هم دور از آشپزخانه – بگذاریدشان تا گول نخورید.
«ما چیزی را که می بینیم، می خوریم.ـ» این یک اصل است.وقتی ظرف های بزرگ یا خوردنی ها را در کابینت هایی بگذارید که «آنورش پیدا» باشد، دلتان به هوس می افتد و بزاق که ترشح شود، همه چیز تمام است. خوراک های ناسالم تر را حتی وقتی قرار است توی یخچال بگذارید، در یک فویل یا ظرفی بگذارید که مات باشد و معلوم نشود داخلش چیست. فکرکنید دارید یک محموله سری را از چشم «ام.ای.سیکس» مخفی می کنید. خلاصه اینکه، هرچه بیشتر چشم تان را به روی واقعیت های خوشمزه زندگی ببندید، باریک تر می شوید!
منبع: تحقیق کتابخانه پزشکی ملی آمریکا
نقل از :ketabesabz