سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد


پایگاه خبری لقمه: سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» با هدف فرهنگسازی در مصرف و تولید در حوزه‪ گندم، آرد و نان منتشر شد و هنرمندان تا 30 آذرماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی جشنواره، شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با هدف فرهنگسازی در مصرف و تولید در حوزه‪ گندم، آرد، نان و با بهره گیری از آثار عکاسان هنرمند برای دستیابی به این هدف، سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» را با موضوع «ازمزرعه تاسفره»در دی ماه 1398 در «خانه هنرمندان ایران» برگزار می نماید.

 
این جشنواره با هدف ایجاد انگیزه و بستر سازی لازم برای تولید آثار هنرمندانه عکاسی با موضوع گندم، آرد، نان و فرآوردههای وابسته با هدف فرهنگسازی و اصلاح الگوی مصرف نان و کاهش ضایعات برگزار می شود و برگزار کننده امیدوار است عکس هایی که به دبیرخانه این مسابقه می رسد ضمن پرداختن صادقانه به این موضوع مهم اجتماعی, شاهد آثار خلاقانه و تاثیر گذار عکاسان در نمایش واقعیت ها و آگاهی بخشی به جامعه در ارتباط با موضوع باشد.
 
 
در این فراخوان محورهای مسابقه نیز بدین شرح آمده است:
 
1- مزارع گندم (کاشت، داشت، برداشت): در این محور عکس هایی مورد نظر است که در مزارع گندم و مراحل مختلف کاشت، داشت، برداشت صورت میپذیرد.
 
2- خرید و فروش، بارگیری، حمل و نقل و نگهداری گندم: در این محور عکس هایی از شیوه ها و مناسبات مربوط به خرید و فروش، نقل و انتقال، حمل و جابجایی گندم از مزارع تا مراکز خرید و نگهداری مانند سیلوها و نیز شرایط نگهداری آن تا قبل از اقدام به استفاده مورد نظر
است.
 
3- تولید بسته بندی ،کیسه گیری و حمل آرد: در این محور توجه برگزار کننده معطوف به
کارخانه های تهیه آرد، آسیاب ها و کلا شیوه های صنعتی و سنتی تهیه آرد و بسته بندی آنها برای مصارف گوناگون مانند کیسه گیری جهت مصارف نانوایی و تولیدات محصولات وابسته به آرد می باشد.
 
4- نانواییها (سنتی، حجیم ونیمه حجیم و صنعتی ):‪ برگزارکننده امیدوار است در این محور‪ عکس هایی دریافت کند که شیوه ها و شرایط متنوع پخت بهداشتی نان مانند نانوایی ها، کارخانجات صنعتی ، تولیدی، و خانگی را توامان به تصویر بکشد.‪
 
5- خرید، حمل، نگهداری، مصرف، بهداشت، سفره و ضایعات نان: مرغوبیت تولید، رعایت موارد بهداشتی در نگهداری و عرضه نان، نحوه بسته بندی و چگونگی
مصرف آن از مواردی است که مستقیما به کاهش ضایعات و دور ریز نان می انجامد. در این بخش منظور از موارد بهداشتی رعایت بهداشت فردی و محیطی ، نانوا ها ، نانواخانه ها در جهت تولید و پخت نان با کیفیت می باشد. طریقه حمل نان با کیسههای پلاستیکی یا سفرههای پارچهای و نوع نگهداری در منزل و طریقه مصرف و سفره و چگونگی برخورد با ضایعات و دور ریز آن مورد توجه میباشد.
 
6- فرآوردههای گندم مانند ماکارونی، بیسکویت، شیرینی، شکلات، نشاسته و ... : تنها محصول گندم ، نان نیست. از گندم محصولات گوناگونی به دست میآید که منابع غذایی مهمی در جهان امروز بشمار میآیند. برگزار کننده به این بخش از تولیدات گندم اهمیت داده و توصیه می کند شرکت کنندگان به این وجه از موضوع توجه نمایند.
 
بخش های مسابقه بدین شرح است:
 
1- تک عکس (نگاه برگزار کننده در این بخش صرفا مستندگونه و واقع گرایانه بوده و هر گونه دخل و تصرف غیرمنطقی در عکس پذیرفته نمی باشد. آثار این بخش الزاما می بایست با دوربین عکاسی شده باشد و شرکت کننده می تواند حداکثر 5 اثر را بارگذاری نماید.)
 
2- مجموعه عکس (مجموعه عکس از نگاه برگزار کننده به آثار اطلاق می شود که حاوی اندیشه و تفکر واحد هنرمند برای بیان ایده تصویری در زمینه محورهای مسابقه باشد. در این بخش استفاده از هرگونه تکنیک ها برای رسیدن به هدف هنرمند آزاد می باشد. ارایٔه بیانیه (استیتمنت) هنرمند برای مجموعه عکس الزامی است و متن ارسالی می بایست بیانگر اندیشه و تفکر هنرمند باشد. شرکت کنندگان در این بخش صرفا یک مجموعه 3 الی 5 عکس را می توانند ارسال نمایند.)
 
3- تلفن همراه ( آثار این بخش الزاما می بایست با دوربین تلفن همراه عکاسی شده باشد و شرکت کنندگان حداکثر 5 اثر خود را می توانند ارسال نمایند.)
 
4- ویژه زیر پانزده سال (نوجوانان متولد 1383 به بعد می توانند در این بخش شرکت نموده و حداکثر 5 اثر خود را ارسال نمایند. شرکت کنندگان در این بخش باید تصویر کارت ملی خود را جهت اثبات شرایط سنی در سایت بارگذاری نمایند.)
 
از جمله جوایز جشنواره در دو بخش مجموعه و تک عکس بدین شرح است:
 
بخش مجموعه عکس
 
یک برگزیده: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ 70/000/000 ریال جایزه نقدی
 
بخش تک عکس
 
نفر اول: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ 40/000/000 ریال جایزه نقدی نفر دوم: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ 30/000/000 ریال جایزه نقدی نفر سوم: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ 20/000/000 ریال جایزه نقدی بخش تلفن همراه نفر اول: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ 30/000/000 ریال جایزه نقدی نفر دوم: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ 20/000/000 ریال جایزه نقدی نفر سوم: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ 10/000/000 ریال جایزه نقدی بخش ویژه سه برگزیده: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ 10/000/000 ریال جایزه نقدی
 
 
حق التالیف:
 
به هر اثر راه یافته به جشنواره در بخش تک عکس مبلغ یک میلیون ریال، در بخش مجموعه سه میلیون ریال و در بخش های تلفن همراه و ویژه مبلغ پانصدهزار ریال از سوی دبیرخانه پرداخت خواهد شد.
 
 
دبیرخانه جشنواره به منظور ایجاد امکان برای عکاسان جهت تهیه و تولید عکس های مورد نظر در محور های مسابقه، برگزار کننده اقدام به برگزاری تورهایی در سطح ملی و استانی می نماید که با انتخاب و اعزام گروههایی از عکاسان به مزارع، کارخانجات، سیلو ها و مراکز مرتبط و حمایت از آنان شرایطی فراهم نماید تا بتوانند با توجه به مطالب فوق به عکاسی بپردازند. علاقمندان برای اطلاع از شرایط حضور در این تورها و  قوانین شرکت، ثبت‌نام و ارسال عکس می توانند به پایگاه اینترنتی مسابقه به نشانی: www.khooshe.photography مراجعه کنند.
 
 
بر پایه تقویم جشنواره، برگزاری تورهای مرتبط جهت عکاسی: مرداد تا آبان ماه 98
دریافت آثار: تا 30 ام آذر ماه 98
داوری  آثار: 8 دی ماه 98 
مراسم  اهدا جوایز: 7 بهمن و برگزاری نمایشگاه: 4 تا 13 بهمن ماه 98 در خانه هنرمندان ایران برگزار می شود.
 
ریٔیس مسابقه: سید محمد تقی طباطبایی, دبیر مسابقه : داوود شفق, دبیر هنری و دبیر اجرایی: مهدیه خاکی صدیق, دبیر روابط عمومی: رحمان احمدخانی و داوران جشنواره افشین شاهرودی، حسن غفاری و  مسعود زنده‪روح کرمانی ‪ هستند.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14005 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير بازدید: 3744 ساعت: 4:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
3 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
4 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
5 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
6 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
8 جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
9 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
10 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...

  رنگ‌های مختلف ادرار چه می‌گویند؟ کلینیک کلیولند در آمریکا، یک اینفوگرافی جالب تهیه ...

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
روغنی برای مقابله با آلزایمر و سرطان روغن هسته انگور حاوی اسیدهای چرب با یک باند دوگانه است و به روغن زیتون شباهت زیادی دارد.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
چربی های ترانس را بشناسید روغن‌های گیاهی که از دانه‌های روغنی گرفته می‌شوند، مانند بسیاری از خوراکی‌ها تاریخ مصرف دارند و باید در دمای خاصی آنها را نگه داشت.