تفاهم نامه ایجاد و توسعه شهرک‌های کشاورزی، دامی و شیلاتی امضا شد


پایگاه خبری لقمه: تفاهم نامه ایجاد و توسعه شهرک‌های کشاورزی، دامی و شیلاتی در گیلان توسط استاندار گیلان و مدیر عامل شرکت شهرهای کشاورزی کشور به امضا رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی؛ محمدعلی نجفی، استاندار گیلان در مراسم امضای تفاهم نامه ایجاد و توسعه شهرک‌های کشاورزی، دامی و شیلاتی گفت: ستاد راهبری به منظور همکاری و کمک به شناسایی و معرفی سرمایه‌گذاران و متقاضیان واجد شرایط برای ایجاد واحدهای تولیدی در محل شهرک‌ها و کمک دستگاه های اجرایی در استانداری تشکیل می‌شود.

 
وی افزود: در این تفاهم نامه تأمین اعتبار مورد نیاز برای انجام مطالعات امکان سنجی و طراحی شهرک‌ها، تأمین تسهیلات بانکی مورد نیاز (ریالی- ارزی)، صدور مجوزهای تأسیس و بهره‌برداری برای شهرک‌های مصوب و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و ترویجی مورد نیاز بهره‌برداران ذیربط از تعهدات شرکت شهرک‌های کشاورزی و کمک و ملزم نمودن دستگاه‌های اجرایی ذیربط استان برای تأمین و تخصیص منابع آب، برق، گاز، تخصیص و واگذاری زمین به شرکت شهرک‌های کشاورزی برای اجرای ایجاد شهرک‌های مصوب در چارچوب قوانین مربوطه، کمک و ملزم نمودن دستگاه‌های اجرایی ذیربط استان برای همکاری و معرفی مناطق مستعد و ارائه مستندات مورد نیاز به منظور تحقق و اجرای مفاد ماده از تعهدات استانداری گیلان است.
 
نجفی با استقبال از طرح ایجاد شهرک‌های کشاورزی در کشور گفت : استان گیلان می‌تواند به عنوان قطب کشاورزی کشور تأثیر بسزایی در شکل گیری و بهینه شدن این طرح‌ها داشته باشد،
 
استاندار گیلان با بیان اینکه استان گیلان دارای ظرفیت بالایی در حوزه کشاورزی است، خاطر نشان کرد : اهمیت ایجاد شهرک‌های کشاورزی بر ما پوشیده نسیت و یقین داریم با توجه به نیروهای تحصیل کرده و مراکز تحقیقاتی قوی نتیجه خوبی خواهد داشت.
 
نجفی خاطر نشان کرد : برای گسترش، شکل گیری و توسعه صنعت کشاورزی در استان هیچ مانعی نمی‌بینیم .
 
وی ایجاد این شهرک‌ها در استان‌هایی نظیر گیلان را زودبازده عنوان کرد و گفت : این شهرک‌ها علاوه بر بخشهای محصولات باغی و گلخانه ای در بخش های مختلف همچون شیلات می توانند ایجاد شوند.
 
در ادامه رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور در این نشست با بیان اینکه استان گیلان قابلیت‌های زیادی در حوزه کشاورزی در سطح کشور دارد، خاطر نشان کرد : گیلان به لحاظ اقلیم می‌تواند به عنوان یکی از قطب‌های تولید و کشت گلخانه‌ای در کشور باشد.
 
سیدنظام الدین سجادی افزود :۲۹ شهرک کشاورزی در قالب ۶۵۰هکتار زمین در کشور واگذارشده است .
 
وی خاطر نشان کرد : ۲۳شهرک دیگر در قالب ۴۵۰هکتار در حال واگذاری است و مقدمات آماده سازی واگذاری ۱۶ شهرک دیگربرای جذب سرمایه گذار در حال انجام است. آنچه بر اهمیت کشت گلخانه‌ای می‌افزاید این است که میزان آب مصرفی در کشت گلخانه‌ای به مراتب کمتر از میزان مصرف آن در کشت در فضای باز است.
 
مدیر عامل شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور گفت : در حال حاضر ۴۵۰ هزار هکتار سبزی و صیفی در سطح کشور کشت می شود که با اجرای یک برنامه چندساله، تلاش می کنیم بخش زیادی از این کشت ها به مجتمع های گلخانه ای منتقل شوند تا از این طریق هم در مصرف آب صرفه جویی شود و هم راندمان تولید این محصولات در واحد سطح ارتقا یابد.
 
به گزارش مهر، در راستای سیاست‌های توسعه‌ امنیت غذایی کشور و به منظور استفاده از ظرفیت مناطق مستعد کشاورزی گیلان و بهره‌برداری بهینه از منابع آب و خاک استان تفاهمنامه‌ ایجاد و توسعه شهرک‌های کشاورزی، دامی و شیلاتی به امضای محمدعلی نجفی استاندار گیلان و سیدنظام الدین سجادی رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور رسید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11602 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد بازدید: 2116 ساعت: 1:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
5 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
6 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
7 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
8 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
9 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
10 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
11 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفظ تراکم استخوان با کاهش مصرف نمک یک فوق تخصص غدد با بیان اینکه رژیم ‌کم نمک تأثیر م...

  تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درما...

  مصرف شیر و فرآورده های لبنی برای چه کسانی مطلقا ممنوع است؟ اگر افراد از دوران کودکی و نوجوانی کلسیم کافی دریا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راز لاغری در صبحانه در هر حال لازم نیست به بهانه‌ی داشتن یک صبحانه‌ی کامل همزمان چند منبع پروتئین به همراه کره، پنیر، مربا، خامه، عسل و غیره را با هم بخورید.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
رابطه شکم گرسنه با رابطه زناشویی ناموفق! داشتن رابطه زناشویی سالم، صحیح و متعادل یکی از مهم‌ترین شروط برای پایداری و ثبات زندگی زناشویی به ویژه در زوج‌های جوان است. اهمیت این موضوع به حدی است که در متون طبی مکاتب درمانی طبیعی و مدرن به این موضوع اشاره شده است.
چگونه از اضافه وزن جلوگیری کنیم؟ حتی یک جست‌وخیز ساده، دویدن یا طناب زدن هم می‌تواند خوب و مفید باشد. برای داشتن فعالیت بیشتر، به جای آسانسور از پله استفاده کنید یا قسمتی از مسیر خانه تا مدرسه یا محل کار را پیاده طی کنید.