نوسانات نرخ تخم‌مرغ/واردات تخم مرغ برای تنظیم بازار


پایگاه خبری لقمه: طی ماه های اخیر به دنبال نوسانات نرخ تخم‌مرغ تصمیماتی مبنی بر واردات اتخاذ شد که در صورت تحقق این امر تولیدکنندگان با چالش های متعددی روبرو خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، قیمت تخم‌مرغ در ماه های اخیر به واسطه شیوع آنفولانزای مرغی و حذف بسیاری از گَله های مولد به نسبت سال گذشته حدود 30 درصد افزایش یافت.

 
براین اساس ستاد تنظیم بازار در راستای حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده و بهبود شرایط تصمیماتی مبنی بر واردات اتخاذ کرد.
 
البته کارشناسان بخش معتقدند که نیازی به واردات تخم‌مرغ خوراکی نداریم و تنها ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور مبنی بر کاهش تعرفه واردات برای موارد احتمالی است.
 
این درحالی است که طی چند روز اخیر برخی افراد با شایعاتی مبنی بر واردات مقادیری تخم مرغ خوراکی به کشور قصد برهم زدن بازار این محصول را دارند.
 
رضا ترکاشوند مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم گذار میهن در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی  با اشاره به اینکه واردات تخم مرغ صحت ندارد، اظهار داشت: با توجه به شرایط مناسب تولید و کاهش نرخ تخم مرغ در بازار نه تنها نیازی به واردات تخم مرغ نداریم بلکه درجهت حمایت از تولید داخل باید به فکر توسعه صادرات باشیم.
 
وی افزود: نرخ تخم مرغ وارداتی به مراتب بیشتر از داخلی است از این رو واردات در شرایط فعلی توجیهی ندارد.
 
ترکاشوند نرخ تخم مرغ را تابع عرضه و تقاضا دانست و گفت: درحال حاضر هر کیلو تخم مرغ با نرخ 4 تا 4 هزار و 200 تومان درب مرغداری عرضه می شود که نسبت به هفته اخیر 800 تومان کاهش یافته است.
 
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: با توجه به جوجه ریزی مجدد واحدها بعد از آنفولانزای حاد پرندگان، تولید تخم مرغ از مهرماه روند افزایشی خواهد داشت که براین اساس نگرانی از بحث واردات تخم مرغ وجود ندارد.
 
وی مصرف سالانه تخم مرغ را 850 تا 900 هزارتن اعلام کرد و افزود: تولید تخم مرغ در سال جاری به بیش از 930 هزارتن خواهد رسید.
 
شایعات واردات تخم مرغ رد شد
 
فرزاد طلاکش دبیرکل کانون پرورش دهندگان مرغ تخم‌گذار در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گفت: براساس استعلام از سازمان دامپزشکی، تا به امروز هیچ گونه مجوزی برای واردات تخم مرغ خوراکی از سوی این سازمان صادر نشده است.
 
وی افزود: مصوبه دولت مبنی بر کاهش تعرفه واردات تخم مرغ، آمادگی برای موارد احتمالی است .
 
طلاکش ادامه داد: براساس هماهنگی های انجام شده، در صورت نیاز احتمالی و تقاضا برای واردات تخم مرغ این اقدام توسط صنف مرغ تخم گذار مدیریت می شود.
 
 به گفته وی شایعات چند روز گذشته مبنی بر واردات مقادیری تخم مرغ به کشور صرفاً به قصد برهم زدن بازار و سودجویی در این زمینه بوده است.
 
دبیر کل کانون پرورش دهندگان مرغ تخم گذار از کاهش هزار تومانی نرخ تخم مرغ خبر داد و گفت: در حال حاضر به طور متوسط هر کیلو تخم مرغ با نرخ 4 هزار و 100 تومان، معادل دانه ای 350 تا 400 تومان است.
 
واردات تخم مرغ منطقی نیست
 
ناصر نبی پور رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی  با اشاره به اینکه واردات تخم مرغ منطقی نیست، بیان کرد: براساس گزارش های موثق از سازمان دامپزشکی تا کنون مجوز واردات یک کیلو تخم مرغ صادر نشده است.
 
وی افزود: اگرچه طی هفته های اخیر نبود تعادل در عرضه نوسانات قیمت تخم مرغ را رقم زد اما این امر نمی تواند دلیل منطقی برای واردات باشد، در این صورت به یک کشور واردکننده تبدیل خواهیم شد.
 
نبی پور ادامه داد: در شرایط کنونی به دنبال شیوع آنفولانزای حاد پرندگان و معدوم سازی 13 میلیون قطعه جوجه، تولید به نقطه سربه سر رسیده است .
 
وی با اشاره به اینکه واردات تخم مرغ با اما و اگرهایی همراه است، گفت: در صورت شیوع بیماری آنفولانزا در فصل پاییز و کمبود تخم مرغ در بازار چاره ای جز واردات نداریم.
 
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران ادامه داد: علی رغم گذشت چند ماه از شیوع آنفولانزا حاد پرندگان، بیمه غرامت برخی از مرغداران را پرداخت نکرده و در نهایت این امر حذف شدن تولیدکنندگان از گردونه را به همراه داشته است.
 
وی تصریح کرد: با توجه به جوجه ریزی مجدد واحدها و ورود تخم مرغ های جدید به بازار با مازاد تولید روبرو خواهیم شد که بدین منظور چاره‌ای جز برنامه ریزی صادراتی نداریم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11650 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد بازدید: 2110 ساعت: 11:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
6 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
9 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
10 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است اگر تغییر به یک رژیم غذایی سالم منجر به کاهش وزن ن...

  احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم احتمال ابتلا به سنگ کلیه به دلیل عواملی مثل کاهش م...

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روانشناسی تغذیه؛ تو را از غذا خوردنت می‌شناسم! شما چه نوع غذاهایی را بیشتر دوست دارید؟ غذاهای گوشتی؟ غذاهای نشاسته‌ای؟ سبزیجات یا میوه‌ها؟ ..
آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند با گذشت زمان، در اثر آلودگی‌های محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست می‌دهد و پر از لك‌وچروک می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌ها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت می‌شود، ضدلك‌ها و ضدچروك‌های طبیعی‌اند كه خداوند خلق كرده است.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.
بهترین روش چربی‌سوزی چیست عضو کمیته پزشکی فدراسیون جهانی تناسب اندام و بدنسازی گفت: برای تناسب اندام و چربی سوزی بدن سه راه استفاده از رژیم غذایی، ورزش مناسب و مصرف مکمل‌های چربی سوز توصیه می‌شود.