با خوردن کاکائو به جنگ دیابت بروید


پایگاه خبری لقمه: مطالعات محققان دانشگاه بریگهام یانگ (BYU) نشان می‌دهد کاکائو حاوی ترکیباتی است که سلول‌های خاصی را به سلول های تولیدکننده انسولین تبدیل می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در لوزالمعده ناحیه‌ای به نام جزایر لانگرهانس وجود دارد. سلول‌های بتا در این ناحیه قرار دارند. این سلول‌ها مسئول ترشح انسولین هستند. انسولین هورمونی است که قند بدن را تنظیم می‌کند. سلول‌های بتا انسولین را مستقیما وارد جریان خون می‌کنند. سلول‌های بتا همچنین هورمونی به نام آمیلین ترشح می‌کنند که میزان کلوگز واردشده به جریان خون را تنظیم می‌کند. در دیابت نوع 2، عملکرد سلول‌های بتا مختل می‌شود.

 
مطالعات محققان BYU نشان می‌دهد کاکائو حاوی ترکیبی به نام مونومرهای اپیکتکن است که توانایی سلول‌های بتا در ترشح انسولین را افزایش می‌دهند.
 
مطالعات حیوانی نشان می‌دهد استفاده از کاکائو در موش‌هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند، نه تنها به تنظیم قند خون کمک می‌کرد؛ بلکه میزان چاقی را نیز کاهش داد. مطالعات نشان می‌دهد ترکیبات کاکائو روی میتوکندری (موتورخانه سلول) اثر می‌گذارد. میتوکندری ساختاری درون سلول است که اکسیژن و مواد غذایی را به مولکول‌های کوچکی برای حمل انرژی به نام ATP تبدیل می‌کند. مونومرهای اپیکتکن میتوکندری موجود در سلول های بتا را تقویت می‌کنند، از این طریق ATP بیشتری تولید می‌شود و انسولین بیشتری ترشح می‌شود.دیابت به علت ناتوانی بدن در تولید یا مصرف انسولین بوجود می ‏آید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :بهداشت نیوز

کد: 11748 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 2244 ساعت: 11:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
2 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
3 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
4 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
5 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
8 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
10 بین داروهای دیابت و ابتلا به بیماری ام اس ارتباط وجود دارد ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
11 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
زندگی سالم با غذای سالم سال‌هاست در كشورهای اروپایی و امریكا پزشكان با روی آوردن به داروهای گیاهی روش سنتی درمان بیماری‌ها را در پیش گرفتند و به این سمت حركت می‌كنند تا عرضه داروهای شیمیایی را كم‌كم از چرخه درمان خارج كنند.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.