راه های پیشگیری و مقابله با آفات وارداتی را به نخلداران آموزش دادند


پایگاه خبری لقمه: کارشناسان فائو با سفر به آبادان به یاری کشاورزان منطقه برای مبارزه با حشره ای که قدرتش از نخلهای ایستاده بیشتر است، شتافتند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مدیر جهاد کشاورزی آبادان در گفت و گویی، پیشگیری از سرایت آفات وارداتی از جمله سوسک سرخرطومی حنایی به عنوان هدف اصلی این کارشناسان به منطقه نام برد.

 
ناجی شهیب زاده گفت: این کارشناسان ضمن ردیابی این آفت در ۲۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی، در نخستین کارگاه آموزشی، راه های پیشگیری و مقابله با آفات وارداتی را به نخلداران آموزش دادند.
 
وی اظهار کرد: ممنوعیت جابجایی پاجوش نخلها و اندامهای گیاهی، استفاده از فِرمُن (مواد جذب این حشره ) در زمینها و رعایت استانداردهای کشاورزی در فصول کاشت و برداشت از توصیه های فائو به کشاورزان آبادانی بود. 
 
مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت: سوسک سرخرطومی حنایی از جمله آفات قرنطینه ای است که تا نزدیکی بصره، کشاورزان را با کاهش محصول روبه رو کرده است.
 
شهیب زاده افزود: لارو سوسک حنایی می‌تواند تونل هایی به طول یک متر در تنه درخت خرما ایجاد کند و به مرگ ناگهانی نخل میزبان منجر شود.
 
به گزارش خبرنگار مهر، فائو یا سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد از سازمانهای بین المللی است که در زمینه توسعه کشاورزی فعالیت دارد، این سازمان برای گسترش و مدرنیزه کردن کشاورزی، جنگل داری، شیلات و تأمین غذای مناسب برای همگان، به کشورهای در حال توسعه کمک می‌کند.
 
فائو طبق توافق نامه مشترک ایران ، عراق و کویت زیر نظر سازمان خوار و بار جهانی مبنی بر حفاظت از نخلستانهای خاورمیانه و کنترل آفت سوسک سرخرطومی حنایی مسئولیت دارد از مناطقی که در خطر شیوع این آفت هستند بازدید و در این زمینه به کشاورزان اطلاع رسانی کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11754 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 3043 ساعت: 12:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حفظ منابع غذایی از آفات با امواج مایکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
2 کنترل پسیل پسته و شته انار با روش زیستی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
3 بیش از ۶۰ سم جدید دنیا در کشور به ثبت رسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
4 معرفی ارقام جدید بذر چغندرقند از سوی محققان کشور ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
5 ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين
6 85 درصد سموم کشاورزی چینی هستند ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
7 سومین همایش ملی مدیریت کنترل آفات برگزار می‌شود ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
8 هشدار نسبت به مصرف یک سم چینی تقلبی ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
9 اجرای عملیات بیولوژیك در بیش از ۲ میلیون هكتار از اراضی كشاورزی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد
10 باقیمانده سموم میوه‌های وارداتی از میوه‌های داخلی بیشتر است ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قار...

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

  چه تنقلاتی دانش‌آموزان را كندذهن می‌‌كند؟ معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام اینكه پفك،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

13 توصیه برتر رژیمی خیلی راحت با خوردن کمتر پاستا یا نان و در عوض خوردن بیشتر سبزیجات می‌توانید یک سایز لباسی شلوار یا پیراهن را در سال کم کنید.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.
قهرمانان غذایی را بشناسید قهرمانی فقط مختص دنیای ورزش نیست. در حوزه‌ تغذیه نیز مواد غذایی متعددی وجود دارند که به راستی نقش یک قهرمان را در حفظ سلامتی ما ایفا می‌کنند. به خاطر اینکه این مواد غذایی ارزش غذایی بالایی داشته و مانند یک سپر بلا عمل می‌کنند.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟