راه های پیشگیری و مقابله با آفات وارداتی را به نخلداران آموزش دادند


پایگاه خبری لقمه: کارشناسان فائو با سفر به آبادان به یاری کشاورزان منطقه برای مبارزه با حشره ای که قدرتش از نخلهای ایستاده بیشتر است، شتافتند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مدیر جهاد کشاورزی آبادان در گفت و گویی، پیشگیری از سرایت آفات وارداتی از جمله سوسک سرخرطومی حنایی به عنوان هدف اصلی این کارشناسان به منطقه نام برد.

 
ناجی شهیب زاده گفت: این کارشناسان ضمن ردیابی این آفت در ۲۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی، در نخستین کارگاه آموزشی، راه های پیشگیری و مقابله با آفات وارداتی را به نخلداران آموزش دادند.
 
وی اظهار کرد: ممنوعیت جابجایی پاجوش نخلها و اندامهای گیاهی، استفاده از فِرمُن (مواد جذب این حشره ) در زمینها و رعایت استانداردهای کشاورزی در فصول کاشت و برداشت از توصیه های فائو به کشاورزان آبادانی بود. 
 
مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت: سوسک سرخرطومی حنایی از جمله آفات قرنطینه ای است که تا نزدیکی بصره، کشاورزان را با کاهش محصول روبه رو کرده است.
 
شهیب زاده افزود: لارو سوسک حنایی می‌تواند تونل هایی به طول یک متر در تنه درخت خرما ایجاد کند و به مرگ ناگهانی نخل میزبان منجر شود.
 
به گزارش خبرنگار مهر، فائو یا سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد از سازمانهای بین المللی است که در زمینه توسعه کشاورزی فعالیت دارد، این سازمان برای گسترش و مدرنیزه کردن کشاورزی، جنگل داری، شیلات و تأمین غذای مناسب برای همگان، به کشورهای در حال توسعه کمک می‌کند.
 
فائو طبق توافق نامه مشترک ایران ، عراق و کویت زیر نظر سازمان خوار و بار جهانی مبنی بر حفاظت از نخلستانهای خاورمیانه و کنترل آفت سوسک سرخرطومی حنایی مسئولیت دارد از مناطقی که در خطر شیوع این آفت هستند بازدید و در این زمینه به کشاورزان اطلاع رسانی کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11754 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 3138 ساعت: 12:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حفظ منابع غذایی از آفات با امواج مایکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
2 کنترل پسیل پسته و شته انار با روش زیستی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
3 بیش از ۶۰ سم جدید دنیا در کشور به ثبت رسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
4 معرفی ارقام جدید بذر چغندرقند از سوی محققان کشور ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
5 ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين
6 85 درصد سموم کشاورزی چینی هستند ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
7 سومین همایش ملی مدیریت کنترل آفات برگزار می‌شود ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
8 هشدار نسبت به مصرف یک سم چینی تقلبی ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
9 اجرای عملیات بیولوژیك در بیش از ۲ میلیون هكتار از اراضی كشاورزی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد
10 باقیمانده سموم میوه‌های وارداتی از میوه‌های داخلی بیشتر است ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود محققان هشدار دادند که مصرف زیاد نوشابه باعث می‌شود...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاست‌گذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال برای ما آدم های امروزی، اینکه غذا را در چه ظرفی و با چه وسیله ای صرف کنیم، اهمیتی به اندازه خود غذا دارد.