ارزآوری ۱.۸ میلیارد دلاری پسته/تولیدات محصولات باغی امسال به ۲۲ میلیون تن می‌رسد


پایگاه خبری لقمه: معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از ارزآوری ۱.۸ میلیارد دلاری پسته خبر داد و گفت: سطح باغات میوه در حال افزایش است و میزان تولید محصولات باغی در سال جاری به ۲۲ میلیون تن می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدعلی طهماسبی در گفت و گویی، سطح زیر کشت باغات کشور را دو میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار اعلام و پیش بینی کرد امسال تولید ما ۲۲ میلیون تن انواع محصولات باغی از باغات کشور است.

 
طهماسبی پسته را شاخص‌ترین محصول باغی کشور عنوان کرد و افزود: در کنار سطح زیرکشت و تولید بسیار این محصول، ارزآوری بالایی که این محصول برای کشور دارد آن را حائز اهمیت کرده است.
 
وی ادامه داد: هم اکنون محصول پسته سالانه حدود ۱.۸ میلیارد دلار برای کشور ارزآوری دارد.
 
خرمای یک میلیون تنی، کمترین صادرات را دارد
 
معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، خرما را دیگر محصول باغی شاخص کشور برشمرد و افزود: سالانه یک میلیون تن خرما در کشور تولید می‌شود، اما کمترین میزان صادرات را در زمینه این محصول داریم.
 
وی افزود: بیشترین مشکل ما در زمینه خرما در بحث صنایع تبدیلی و فرآوری است که در حال حاضر در حال واگذاری تسهیلات در این زمینه هستیم.
 
طهماسبی همچنین از سیب به عنوان دیگر محصول باغی شاخص کشور یاد کرد و افزود: امسال پیش‌بینی برداشت بسیار زیاد سیب را داریم و انتظار ما این است که امسال به رقم برداشت ۳.۸ میلیون تن برسیم.
 
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به دستور کار افزایش صادرات محصولات باغی در برنامه ششم توسعه، گفت: هم اکنون میزان صادرات محصولات باغی کشور دو میلیارد دلار است که بر اساس برنامه ششم توسعه تلاش داریم این رقم چند برابر شود.
 
سطح باغات میوه در حال افزایش است
 
وی افزود: همچنین در برنامه ششم توسعه و نیز برنامه اقتصاد مقاومتی برنامه افزایش سطح زیر کشت باغات را در دستور کار داریم که از امسال این کار شروع شده است.
 
طهماسبی تصریح کرد: طی پنج سال آینده بر اساس تکلیفی که از سوی دولت و مجلس برای وزارت جهاد کشاورزی تعیین شده است سطح زیر کشت باغات کشور باید ۵۰۰ هزار هکتار افزایش یابد.
 
وی افزود: درسال اول اجرای این برنامه، امسال افزایش ۶۰ هزار هکتاری باغات کشور را در برنامه داریم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11758 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 2613 ساعت: 1:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
4 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
6 حفاظت از ذخایر ژنتیکی داخلی و بومی بخش دام و طیور ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
8 وزارت جهاد با گرانفروشی مرغ شدیدا برخورد‌ می‌کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
9 حدود دو سوم تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
10 ایران دهمین تولید کننده تخم مرغ در جهان می شود/تولید ۱.۲ میلیون تن تخم مرغ در سال جاری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
11 چگونگی کنترل اثر خشکسالی بر میزان تولیدات کشاورزی ۱۴۰۱ جمعه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

  خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی می‌شود؟ پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.
ارتباط تغذیه با جرم و جنایت دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان می‌تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت می‌زنند.