خوراکی های شادی آور را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: برخی خوراکی ها حاوی ترکیباتی هستند که با خوردن آنها شادی و نشاط در درون شما موج می زند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، موادغذایی می توانند در وضعیت روحی شما  تاثیر زیادی بگذارند و یک خوراکی اثری چند برابر  قرص های افسردگی داشته باشد یا خوردن یک غذای خوشمزه، احساسی منتقل می کند که می تواند برای چند ساعت آرامش و شادی را در وجودتان ایجاد کند.

 
 براساس تحقیقات دانشمندان، خوراکی هایی وجود دارند که با تاثیر شیمیایی موجب ترشح هورمون های شادی در بدن می شوند، حتی اگر به آنها علاقه نداشته باشیم.
 
 در اینجا خوراکی های شادی آور را به شما معرفی می کنیم.
 
نارگیل یکی از شادکننده ترین خوراکی ها محسوب می شود و عملکرد مغز را بهتر می کند، اگر نگران چاقی و بالا رفتن چربی و قندخونتان نیستید، هفته ای یکبار مخلوط شیر و بستنی و نارگیل را امتحان کنید.
 
تخم مرغ یکی از خوراکی های شادی آور است، روزهایی که برای صبحانه نیمرو می خورید یا تخم مرغ عسلی و آب پز شده حال بهتری دارید زیرا تخم مرغ منبع غنی از روی، ویتامین B، امگا ۳، اسیدهای چرب و پروتئین است و مواد مورد نیاز بدنتان تامین و هورمون ها به اندازه کافی ترشح می شوند که در نتیجه  شادی و رضایت به زندگی می آید.
 
همه گوجه فرنگی ها یک ماده شناخته شده به نام لیکوپن دارند، خوردن گوجه فرنگی با روغن زیتون، بهترین پیشنهاد برای جذب لیکوپن و شاد شدن است.
 
عسل  از افسردگی جلوگیری می کند و با کاهش التهاب مغز، آن را سالم نگه می دارند. وقتی عسل می خورید، سطح قند خون هم تنظیم می شود و شما احساس شادی و نشاط می کنید.
 
مارچوبه سرشار از فولات و تریپتوفان است؛ موادی که سطح شان در بدن انسان های افسرده به شدت پایین است و برای درمان باید این مواد به سطح نرمال برسند. همین دلیل کافی است تا مارچوبه در فهرست اصلی خوراکی های شادی آور باشد، اگر مارچوبه پیدا نمی کنید، غذاهایی را که با بوقلمون پخته می شوند مصرف کنید.
 
کلسیم موجود در ماست، انتقال دهنده های عصبی شادی آور را آزاد می کند و باعث می شود ما شاد شویم.
 
 شکلات های تلخ و خوشمزه، باعث بهبود جریان خون در مغز می شوند، تمرکز را بیشتر و اعصاب را هم آرام می کنند، پزشکان خوردن شکلات تلخ را در روز توصیه می کنند تا انرژی و جنب و جوش به زندگی بیماران شان بازگردد.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11779 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 1848 ساعت: 8:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 روش‌های خانگی برای درمان زخم دهان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
3 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
4 شیر نارگیل برای زنان باردار چه فوایدی دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 مصرف روغن نارگیل ممنوع! ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
6 با روغن نارگیل دندانهای سفید وسالم داشته باشید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت
7 بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
8 فواید روغن نارگیل برای پوست ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
9 بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
10 راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

  دانه های قهوه معجزه می کند براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...

  هرم غذایی مناسب سالمندان یکی از نکات اساسی در حفظ سلامت سالمندان توجه به تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
جهان زیر بال‌ مرغ‌های تایسون صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته می‌شود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.
اعدادی برای کنترل میزان سلامت بدن؛ دور کمر و کالری عوامل بسیاری می‌توانند نشان‌دهنده میزان سلامت شما باشد. اما دانستن و کنترل برخی از آنها ساده و ضروری است.