یک وعده غذای چرب خطر ابتلا به دبایت نوع 2 را افزایش می دهد


پایگاه خبری لقمه: مطالعات اخیر نشان داده است مصرف حتی یک وعده غذای چرب در طول روز می‌تواند میزان ابتلا به بیماری دبایت نوع 2 را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان انگلیسی در تازه‌ترین مطالعات خود دریافتند، حتی مصرف یک وعده غذای چرب در طول 24 ساعت می‌تواند زمینه ابتلا به دیابت نوع 2 را فراهم کند.

 
بر همین اساس پژوهشگران دریافتند مصرف غذای چرب در طول روز می‌تواند حساسیت به انسولین را در نوجوانان و جوانان کاهش دهد. 
 
تحقیقات همچنین نشان داده است، مصرف غذای چرب موجب ایجاد اختلال در پانکراس و تولید انسولین مورد نیاز بدن می‌شود؛ ضمن اینکه کاهش حساسیت به انسولین با بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است. 
 
دانشمندان در پژوهش‌های خود به این نتیجه رسیدند که مصرف حتی یک وعده غذای چرب در طول روز می‌تواند زمینه ابتلا به بیماری دبایت نوع 2 را به میزان قابل توجهی فراهم کند و حتماً هم نیازی نیست که فرد مرتباً غذای چرب مصرف کند تا احتمال بروز این بیماری در وی افزایش یابد، همین که در یک وعده غذایی بی‌توجهی اعمال شود برای فراهم کردن زمینه بروز دیابت نوع 2 کافی است. 
 
این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد که چگونه آنچه که می‌خوریم می‌تواند بر سلامتی ما تأثیر بگذارد؛ حتی افرادی که مرتباً مراقب تغذیه خود هستند و ممکن است تنها در جشن‌ها و میهمانی‌ها دست از پرهیز بردارند نیز در معرض خطر قرار دارند.
 
نکته مهمی که این پژوهش متذکر می‌شود، حفظ یک رژیم غذایی سالم در هر شرایطی و با هر موقعیتی است.
 
نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف حتی یک وعده غذایی چرب می‌تواند موجب افزایش‌ سطح گلوکز خون شود و حساسیت به انسولین را کاهش دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11857 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور بازدید: 1514 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  بیماران قلبی کله پاچه و سوسیس، کالباس نخورند یک متخصص تغذیه گفت: برای پیشگیری از بیماری‌های قلب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پرورش میوه روی دیوارهای خانه شما روی دیوارهای این خانه می توانید میوه های مورد علاقه خود را پرورش دهید!
جوانسازی مغز با یک سبزی منحصربفرد در این مطلب به شما می‌گوییم كه چگونه می توانید سلول‌های مغز خود را 10سال جوان‌تر كنید.
اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.
یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.