ابطال پروانه استاندارد ۱۲ فراورده غذایی


پایگاه خبری لقمه: کارشناسان استاندارد در ماه گذشته، پروانه استاندارد ۱۲ فراورده غذایی را ابطال و برای ۳۷ فرآورده دیگر، پروانه استاندارد صادر کردند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در جلسات کمیته علائم ماه گذشته اداره‌ استاندارد تهران ۱۲ فرآورده زیر به دلیل نداشتن شرایط استاندارد، پروانه کاربرد علامت استانداردشان ابطال شد.

 
طبق اعلام اداره‌ کل استاندارد استان تهران فرآورده‌هایی که پروانه کاربرد علامت استانداردشان باطل شده به این شرح است: ماست طعم‌دار با نام تجارتی "دهک"، آب آشامیدنی با نام تجارتی "لیورا" (به علت تعطیلی واحد)، کیک، کلوچه، ویفر و شیرینی آردی با نام تجارتی "شوپا"، شیرینی‌های آردی لایه‌ای تخمیری با نام تجارتی "کاکامی"، قند کله شکسته، شکر سفید، پروتئین سویا، نمک خوراکی یددار با نام تجارتی "هوفر"، چای سیاه خالص خارجی با نام تجارتی "نگهبان".
 
همچنین در این جلسات، فرآورده‌های شکرسفید با نام تجارتی "گلستان" و "پردیس"، گندم پوست‌کنده، جو پوست‌کنده، آرد برنج و دانه ذرت با نام تجارتی "تیستی"، آب لیموترش با نام تجارتی "وشرانین"، آرد برنج، آرد سوخاری، نمک تصفیه‌شده یددار بسته‌بندی با نام تجارتی "همواره وفاین"، نکتار میوه، آب انگور، آب سیب، نکتار پرتقال، نکتار انبه، نوشیدنی مالت، نوشیدنی‌های میوه‌ای بدون گاز، نکتار آلبالو، نکتار آناناس، نکتار زغال‌اخته و کرن بری، نکتار آلوئه‌ورا، نکتار میوه‌ای مخلوط با نام تجارتی "سن‌ایچ"، پنیر پیتزا پروسس، پنیر موزارلا با نام تجارتی "ماردینی"، ویفر با نام تجارتی "هربیت"، "هروبی"، آب آشامیدنی با نام تجارتی "شمس"، کنسرو نخود آبگوشتی، کنسرو لوبیا سبز با نام تجارتی "صنایع غذایی ۷۷۷"، سرکه تخمیری با نام تجارتی "ایزدی"، همبرگر ۳۰ درصد گوشت، همبرگر ۷۴-۶۰ درصد گوشت، همبرگر ۹۵-۷۵ درصد گوشت، کباب لقمه ۷۰ درصد گوشت با نام تجارتی "صدف نارون دماوند"، چای سبز داخلی، چای سبز کیسه‌ای معطر، چای سیاه کیسه‌ای معطر، چای سیاه خالص خارجی، چای سیاه معطر با نام تجارتی "نیوشا" پروانه کاربرد علامت استاندارد دریافت کردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 11893 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 1632 ساعت: 4:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
4 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
6 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
7 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
8 درست و غلط موضوع استفاده از دستمال کاغذی در سرشیرهای سنتی! ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
9 اسامی فرآورده های غذایی غیر مجاز اعلام شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
10 بازار ۱۵هزار میلیارد تومانی گوشت قرمز/سرمایه گذاران انگیزه ندارند ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفره های افطاری در کشورهای مسلمان جهان افطار و سفره افطار در هر کشوری بیانگر نوعی خاص از فرهنگ مردم مسلمان یک کشور است .
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
توصیه های کم کالری تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.