ژن‌ها نقشی در پوسیدگی دندان ندارند


پایگاه خبری لقمه: بسیاری بر این باورند که مراجعه مداومشان به دندانپزشکی برای درمان پوسیدگی دندان‌هایشان ناشی از جنس دندان‌هایشان است که از والدین به ارث برده‌اند، اما نتایج مطالعات جدید نشان داده است که ژن‌ها نقشی در پوسیدگی دندان ندارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مدیکال خبر داد: تحقیقات بر روی دوقلوها در استرالیا نشان می‌دهد که رژیم غذایی و بهداشت دهان، نقش مهمی در شکل دادن میکروبیوم دهانی بازی می‌کند.

محققان این بررسی را در بین دوقلوهای یکسان و غیریکسان انجام دادند تا دریابند که ژنتیک و بهداشت چه اندازه در میکروبیوم‌های دهانی نقش دارند. پوسیدگی دندان با بهداشت آن مرتبط است و ارتباطی با ژنتیک ندارد.
 
حدود ۹۰ درصد از کودکان  در سن مدرسه و نزدیک به صد در صد از بزرگسالان در جهان، حفره دندانی دارند. علاوه بر این،  حدود ۲۰ درصد بزرگسالان هم با بیماری‌های شدید دندانی مواجه هستند که این موضوع منجر به از بین رفتن دندان می‌شود.
نویسندگان این بررسی اظهار کردند: پوسیدگی دندان معمولا زمانی رخ می‌دهد که نوع خاصی از باکتری متابولیزه و منجر به اسیدی شدن محیط دهان شده و مینای دندان را تحریک و ایجاد حفره دندانی می‌کند.
 
محدود کردن مصرف قند و تجمع اسید در دهان بخش مهمی از موارد دندانپزشکی است.
دانشمندان می‌دانستند که باکتری‌های استرپتوکوک که در دهان زندگی می‌کنند با پوسیدگی دندان مرتبط هستند اما آنچه روشن نبود این موضوع بود که حضور و رشد این باکتری تحت تأثیر ژنتیک است یا متاثر از  عوامل محیطی مانند مصرف میزان شکر در رژیم غذایی..
 
محققان دریافتند برخی  باکتری‌ها در دهان به ارث برده می‌شوند، اما این باکتری‌ها منجر به پوسیدگی دندان نمی‌شوند.
آنها همچنین دریافتند که باکتری‌های ارثی در طول زمان کاهش یافته و باکتری‌های مرتبط با عوامل محیطی در طول زمان افزایش می‌یابند.
 
نتایج بررسی‌ها نشان داد که بهترین راه‌حل برای جلوگیری از پوسیدگی دندان، کاهش مصرف شکر است.
محققان همچنین عنوان کردند: باکتری‌ها قبل از شروع رشد دندان در دهان هستند و می‌توانند سلامت دهان و دندان را در آینده تحت تاثیر قرار دهند.
این بررسی در مجله Cell Host & Microbe منتشر شده است. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11901 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور بازدید: 2922 ساعت: 11:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
2 مواد غذایی کلاژن‌ساز را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
3 نوشیدن چای بر ژن های زنان تاثیر می گذارد! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
4 درمان سینوس با 9 روش خانگی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
5 روده‌ها درباره سلامتی چه می‌گویند؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور
6 عامل سندرم غذا خوردن در شب ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
7 تاثیر رژیم‌غذایی پیش از بارداری بر سلامت نوزاد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
8 معجون قد بلندی ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ بهمن
9 نکاتی در مورد مصرف ماکارونی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ آبان
10 گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

  ویتامین D و بیماری سل

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
رابطه فشارخون با ناتوانی جنسی فشارخون بالا هیچ علامت یا نشانه‌ای ندارد ولی تاثیر زیادی بر عملکرد جنسی افراد می‌گذارد. از نظر علمی اگر فشارخون فردی بالاتر از 140 روی 90 میلی‌متر جیوه باشد مبتلا به فشارخون است.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.
گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.