خودتان سنگ شکن کلیه هایتان شوید


پایگاه خبری لقمه: سنگ کلیه یا همان نفرولیتیازیس یکی از مشکلات شایع امروزی بوده و بروز آن بیشتر در دهه ی چهارم و پنجم زندگی می باشد.جالب است بدانید در افرادی که سابقه ی خانوادگی سنگ های کلیوی دارند شیوع آن بالاتر از سایرین است .

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، دیابت و چاقی به عنوان عوامل افزایش دهنده ی تشکیل سنگ به شمار می روند, در ادامه شمارا با راهکارهای رژیمی جهت کاهش خطر تشکیل سنگ کلیه اشنا میکنیم .

 
سنگ های کلیوی انواع مختلفی دارند اما شایع ترین آن ها اگزالات کلسیم می باشد.
راهکارهای مناسب :
 
1.افراد دارای اضافه وزن میتوانند زیر نظر کارشناسان تغذیه , رژیم های مناسب داشته باشند تا یکی از فاکتورهای خطر تشکیل سنگ به نام چاقی را برطرف سازند.
 
2.کنترل دیابت به عنوان یک عامل مهم در کاهش تشکیل سنگ به شمار می رود.
 
3.در سنگ های اگزالات کلسیمی, باید طبق توصیه روزانه افراد کلسیم مصرف کنند .اجتناب از مصرف لبنیات مثل شیر آسیب های استخوانی برای فرد به همراه دارد.
 
4.منابع سرشار از اگزالات که لازم است از رژیم فرد حذف شود شامل : ریواس, اسفناج,چای,شکلات,توت فرنگی,آجیل ها می باشد.
 
5.به تمامی افراد توصیه می شود به میزان بالا آب استفاده کنند تا حجم ادرار افزایش یابد .
 
6.فعالییت بدنی کافی در طول روز بسیار کمک دهنده می باشد.
 
7.حتی به افراد توصیه می شود در نیمه شب یک لیوان آب مصرف کنند. 
 
8.مصرف نمک ریسک تشکیل سنگ ها را افزایش میدهد, کاهش میزان نمک دریافتی باید در رژیم آن ها گنجانده شود.
 
تهیه کننده : آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی 
 
منبع : اصول تغذیه کراوس 2017

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 11933 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور بازدید: 1890 ساعت: 10:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه می‌کند؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
5 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
8 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 طعنه سنگین مجری آمریکایی به فروپاشی جهان قبل از واکنش جدی ایران! ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10 نقره داغ مستها با گرانترین جریمه رانندگی ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
11 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت از آنجایی که استفاده از ظروف تفلون در بین مردم افز...

  رژیم لاغری برای این خانم ها ممنوع است پس از ابتلا به برخی بیماری‌ها و عدم تحرک لازم برخی...

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.